Nu Rusiah Sajarah jaman baheula: buku dilarang Graham Hancock

set ieu brings dina hiji Unit ci ngareureuwas, bukti acan ngayakinkeun yén pintonan kami tina asal manusa jeung akar peradaban baris geura-giru ngarobah nyirorot. Sababaraha taun sarta notions preconceived ngeunaan sajarah urang, nu nepi ka ayeuna nyebarkeun proponents resmi strongmen élmu akademik anu dimimitian crumble handapeun beurat sorangan tur laun reshaped dina pangaruh pamikiran anyar. Dina bab individu tina antologi seru ieu mucunghul sababaraha pamanggihan rélatif panganyarna na sering kontroversial dina widang panalungtikan ilmiah jeung sajarah. Aya hiji teori alternatif ngeunaan asal lalaki na peradaban, pamadegan provokatif dina prestasi teknis ngeunaan umur bygone, fisika kuantum, efek tina radiasi kosmis on évolusi manusa atawa kasaksian ngeunaan hiji proyék rusiah tina NASA, nu sateuacan dunya nutupan nepi ngambah kana pamanggihan rongkah dina beungeut lunar.