2. Sueneé Semesta. Tiket anjeun diobral!

6850x 08. 07. 2019 pamiarsa 2

server warta Sueneé Semesta (www.suenee.cz) dijalankeun dina 23.11. ti 09: 00 dugi ka 22: 00 parantos 2. Sueneé Jagat raya pikeun peminat sareng kipas.

Konférénsi bakal lumangsung dina Impact Hub Brno - menit 10 leumpang ti Brno, hl. n.. Weta pisan sababna naha urang diondang babaturan deukeut sareng fans urang ti Slowakia pikeun rapat!! Kapasitas Aula nyaeta korsi 120. Refreshments sareng inuman di tempat anu - payah nyalira. Diobral jual tina barang-barang anu aya waé (utamana buku) ogé diamankeun.

Sakali deui, anjeun tiasa ngarepkeun ceramah sareng tamu anu diondang:

  • server redaktur-di-lulugu Sueneé
  • Robert Bernatowicz (PL)
  • Vaclav QAD Urban (CZ)
  • Miloš Jesenský (SK)
  • Valery Uvarov (RU)
  • Semir Osmanagić (BH) - urang nyawalakeun

Moderator rapat mangrupa pujangga sareng panulis Spasi Susuratan The Ura sarta lulugu redaktur server Sueneé.

Saha anjeun maju ka 2? Sueneé Semesta?

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Program konferensi bakal diterbitkeun dina kaca ieu.

Anjeun tiasa mésér tikét di kantor tikét SMSTicket atanapi ngalangkungan penjualan online di handap. Anjeun tiasa mayar ku kas atanapi ku kartu. Satengah tina tiket 14.10.2019 dijual ka 120.

Rékam ti pasamoan munggaran pilarian di YT Sueneé Semesta. (Livestream umum tina konferensi 2 NEurang rarancang!)

Artikel nu patali

Leave a Reply