bunderan potong: Sri Yantra mandala di tanah gurun

6375x 06. 05. 2013 1 maca
Diropéa: 03.12.2015, 08: 26

Dina 10.8.1990 ieu kapanggih sarta 441 km2 formasi badag ukiran kana handap hiji danau garing di Oregon. Nu katingali kawas bunderan potong di tengah gurun. Ieu formasi pisan mahiwal anu nyarupaan bentuk na sampurna mandala Sri Amber. Simbol geus dijieun pikeun bedrock flawlessly. Unggal garis kungsi 25 cm lébar, tur beungeut cm jero 8 dibentuk ku subsoil teuas. Mil jauh, atanapi di sakuriling saharita formasi nu teu katempo aya mobil, teu rek kitu ban. Aranjeunna kapanggih aya tanda alat sarta henteu dipikanyaho geus di wewengkon saha dipindahkeun.

Mandala Sri Yantra

Mandala Sri Yantra

Nurutkeun kana Ledce tentara, formasi kudu lumangsung dina poé tunggal. Sakabeh aréa kungsi dipake keur penerbangan latihan Idaho Air Nasional jaga.

Desain teknis recalls formasi mangrupa disebut garis. landasan of Nazca di Peru.

Artikel nu patali

Leave a Reply