Rojongan Sueneé Semesta

97427x 04. 10. 2015 1 maca

Naha anjeun artikel Sueneé Semesta? Anjeun museurkeun jejer kawas mahluk luar angkasa, Exopolitics, sajarah rusiah, saksi langsung ka dunya spiritual?

Mangga anggap rojongan dina bentuk naon kontribusi sukarela na kerjasama aktif. Kreasi sarta operasi loka warta kualitas luhur pisan nuntut na unggal makuta cocog kami. Hatur nuhun kana rojongan anjeun, portal kami bakal tiasa salajengna ngamekarkeun sarta nerapkeun eusi kualitas. Sababaraha pamanggih patut nyebarkeun jeung babagi jeung batur tanpa watesan. Ngan lajeng urang bisa ngarobah paradigma luntur mikir kolektif.

Mangga lebetkeun a urutan ngadeg pikeun jumlah sahenteuna 50 CZK / bulan (2 € / bulan)
2900794933 / 2010 (*)

Lamun reside mancanagara, anjeun tiasa nganggo format internasional:
Swift: FIOBCZPP sarta IBAN: CZ89 2010 0000 0029 0079 4933.

Kami muka ka sponsor sumbangan ti pausahaan. Tilu usaha paling berehan keur bulan kalénder saméméhna, kami daék nempatkeun bulan banner di handap dina kolom katuhu kalawan tumbu ka situs maranéhanana.

Nawiskeun pitulung anjeun

Ngaran *:

* Surélék:

Telepon *:

Skype:

I *:

* Tawarkeun pitulung:

* Paporit:

* Gawé:
(Ayeuna urang keur pilari utamana sukarelawan)
dipilampah:


*) Mun anjeun teu hayang alesan pribadi pembayaran masarakat awam nedunan, anjeun tiasa nyumbangkeun langsung ka akun tabungan urang:

CA: 2801124416 / 2010, Maranéhanana: CZ68 2010 0000 0028 0112 4416Swift: FIOBCZPP

Artikel nu patali

Komentar anu ditutup.