Perusahaan salapan unknowns

9600x 27. 02. 2019 1 maca

sajarah manusa emut loba masyarakat rusiah. Birokrat maranéhanana boga gol béda, biasana pakait jeung henteu mampuh pikeun sacara resmi meta. Monks, revolutionaries, Freemasons - kabeh anggota organisasi rusiah anu nyoba nyumputkeun kagiatanana tina panon prying. Tapi sanajan di tukang komunitas paling secretive, misterius sarta legendaris parusahaan salapan unknowns, nangtung kaluar salaku utamana misterius.

Ieu masih mungkin ngomong kalawan kapercayaan pinuh nu aya terus aya. Sanajan urang teu tiasa nampik rujukan mimiti ka Company urang salapan unknowns yén masalah III. SM nyaéta abad. Numutkeun bukti dokumenter, anu pamingpin militér tina hiji India ngaranna Ashoka waged perang pikeun control ti negri jiran. Dina loba battles katurunan ditelasan rébuan urang. Tapi hiji poé, nalika Ashoka nalungtik medan perang ditutupan ku corpses, sarta dumadakan sadar yén hiji poé manusa bisa ngancurkeun sorangan. Sarta hijina hal anu ngajaga manehna hirup teh imperfection tina pakarang aya.

Ashoka lengkep robah kawijakan sarta geus ditinggalkeun sadayana perang diwengku. Tapi hal utama - kaisar wished mun euweuh penemuan tina akal manusa pernah ngabahayakeun eksistensi umat manusa. Anjeunna kapaksa manggil sadayana élmuwan babarengan beredar - teu ukur ngeunaan kakawasaan-Na, tapi ogé ti nagara tatangga. Ashoka ngawartoskeun aranjeunna yén manéhna hayang nyieun hiji organisasi nu bakal ngajaga umat manusa. Élmuwan kartu keur mere sora rusiah milih salapan sages paling nulis na Ashoka disatujuan candidature maranéhanana.

Ti moment nu manéhna éta panalungtikan ilmiah sakabeh neruskeun, tapi hasil karya maranéhanana sarta sakabéh timuan anu diteruskeun kana Company urang salapan. Ngan dipilih sages anu devoted ka Rahasia utama pikeun mutuskeun ieu pamanggihan ilmiah pikeun nyebarkeun atanapi nyumputkeun ti urang. Salapan anggota hiji union rusiah, sarta euweuh salah lian ti maranéhna bisa nyaho bebeneran. Dina acara pupusna salah sahijina, sésana dalapan kapilih panerusna, sarta lamun dipilih pikeun sababaraha alesan nampik nampa maot ditunggu anjeunna, sabab élmuwan ieu geus kapanggih naon anu inaccessible ka sadaya anu aya di masarakat rusiah.

Salapan sages hébat dikirim mahasiswa maranéhna pikeun nagara béda pikeun ngumpulkeun sagala pangaweruh umat manusa. Sadaya inpo nu geus taliti dikumpulkeun sarta kacatet dina buku rusiah, anu dina awal ayana maranéhanana, parusahaan dimekarkeun rumor ngahaja nu dijaga ku monster dahsyat na ulah sagala cara kapanggih. Upami Sadérék ieu jalma wijaksana sadar yen ieu panalungtikan satuluyna di sawatara wewengkon bisa ngakibatkeun timer karuksakan peradaban, dicandak ka halt karya ilmiah arah ieu, kalayan bantuan suap, extortion komo rajapati.

Nyumput dina stépa Orenburg

Dina ahir 19. Abad, legenda dikonfirmasi dina buku Lui Jacoliota, anu konsul Perancis di Kalkuta. Anjeunna spent loba waktu di depositories lokal sarta diajarkeun dokumén kuna countless. conclusions na nya jelas: Pausahaan salapan unknowns aya na aya meureun leuwih ti dua rébu taun, kagiatan na di sakuliah dunya ngawengku sadaya wewengkon pangaweruh. Dina bukuna "Api dahar" (1887) Jacoliot nyebutkeun yen di dokumén heubeul nu neuleuman déskripsi ngeunaan papanggihan aneh, kayaning énergi atawa radiasi sipat gratis.

Ngelingan yen dina abad ke teu acan kungsi diterbitkeun pamanggihan ilmiah di wewengkon ieu. Ieu ngandung harti yén dina watesan pangaweruh, nu anu ngahaja disumputkeun. Jacoliotovi junun ngabasmi nasib salah sahiji salapan saung parusahaan. Numutkeun salah sahiji versi ieu ngahaja kapanggih sarta dibawa ka Prancis, lajeng, salila Napoleonic Wars, kasebut dibikeun ka Rusia, dimana anjeunna kapaksa ngaluarkeun éta wadah tina item dikumpulkeun. Kiwari ieu téh Repository pangaweruh ayana tempat di wewengkon samara di stépa atawa deukeut Orenburg.

Buku "dahar Seuneu" ieu diterbitkeun dina 1910 di Rusia. Engké, sanggeus revolusi, ieu outlawed sakumaha socially ngabahayakeun sarta teu diterbitkeun dugi 1989. Ieu bisa ngaganggu Company nu urang salapan? Dinten, anjeun tiasa manggihan buku di dieu:

Salapan folios suci

Dina 1927 Sukaraja Mandy diterbitkeun mangrupa buku, novel dedicated ka masarakat rusiah ieu. Panulis, anu digawé di India pikeun 25 taun, dikonfirmasi yen parusahaan aya na nu unggal salapan anggota sorangan buku husus dedicated ka widang tinangtu pangaweruh. buku ieu (atawa rada kumpulan dokumén jeung bahan) nu di unggal momen dokumen ilmiah paling lengkep. Kabéh salapan buku anu taliti disumputkeun (leungit bagéan pangaweruh ieu disimpen ku Jacoliota).

Kahiji wawancara ieu nyaeta ngeunaan propaganda, sabab ku Mandy "sadaya élmu panghandapna-aman ngarupakeun élmu ngeunaan pikiran ngontrol balaréa." Buku kadua devoted ka sistim saraf, prinsip karyana, cara pikeun ngaleungitkeun atawa, Sabalikna, mun ngarevitalisasi jalma kalayan salah rampa. Mandy percaya yén mecenghulna seni béladiri asalna alatan leakage pangaweruh tina buku ieu, lamun biarawan Tibét dumadakan 15 diajarkeun sagala téhnik dasar anu anu engké diasupkeun kana buku teks di sakola béda. Buku katilu salapan pausahaan ngobrol ngeunaan biologi, kimia dina kaopat, métode kalima komunikasi terestrial na spasi buku kagenep ngandung émbaran ngeunaan gravitasi (saliwatan, sababaraha dokumén India kuna dina pendapat élmuwan kaasup tungtunan pikeun pangwangunan sarta manajemen pesawat ruang angkasa). Kitab katujuh ngabejaan of a cahaya listrik surya, anu kadalapan tina hukum alam semesta jeung tungtungna kasalapan dina ngembangkeun masarakat manusa éta sorangan.

Sababaraha sarjana yakin yén salapan buku ieu dibéré masarakat rusiah salapan sages malah heubeul, kayaning padumuk peradaban leungit Atlantis jeung Lemuria.

Anu tiwas ku "Star Wars"?

fakta Naon tiasa demonstrate kagiatan parusahaan salapan unknowns? Numutkeun para ilmuwan, aya loba papanggihan ilmiah nu henteu acan diterbitkeun. Ieu kaasup anti gravitasi, pangiriman kakuatan ti kajauhan, diajar hubungan rohang jeung waktu, aktivitas mental jeung sawatara wewengkon séjénna pangaweruh. Loba élmuwan anu geus suksés direngsekeun masalah ieu, maot disangka jeung bahan panalungtikan anu diteundeun rusiah.

Nasib hiji élmuwan Rusia Sarbini Mikhail Filippova, anu munggaran bersuara téori alam tanpa wates of éléktron éta tragis. Dina aktipitas energi jeung radiasi di 1903 dina salah sahiji artikel na manéhna nulis yén anjeunna bisa mindahkeun hub énergi maké éléktromagnétik-gelombang netických ka Konstantinopel némbongkeun ngabeledugna di Moscow. Teu lila saterusna, anjeunna dina yuswa 44 taun Filippov kapanggih maot di laboratorium-Na, sadaya dokumén tina percobaan anu nyita ku pulisi jeung dianggap leungit. masarakat rusiah bisa aub dina sajarah ngembangkeun listrik, anu ieu dipikawanoh dina peradaban mimiti Sumedang sarta Mesir, bari lengkah saterusna, kapanggihna na characterization tina arus listrik ieu diwangun dina 19. abad.

Dina sixties kasep jeung tujuh mimiti 20. Abad, anu USSR jeung AS geus loba maotna teu kaduga ku sababaraha spesialis belasan di Éksplorasi spasi, jeung ngembangkeun elmu arah ieu kalem nyirorot. Kanyataanna, ulikan ngeunaan mayapada geus saprak ngahontal tingkat fundamentally anyar. Daptar élmuwan dipake dina program Star Wars 'ieu diterbitkeun dina pers Kulon. Tina 23 ahli ieu ngarah dina widang pakarang éléktronik maot salila genep taun ti taun 1982 1988. Maranéhanana korban mobil sarta pesawat kacilakaan, homicides atanapi suicides, sarta program Star Wars, anjeun nyaho, geus minimal.

Catetan. Penerjemah urang. - Ayeuna mulangkeun Presiden AS heubeul Donald Trump.

Handap kalawan leungeun!

Dina waktu nu sarua loba prestasi ilmiah sarta téhnologis endah jaman baheula, nandaan kanyataan yén pangarang maranéhanana anu kumaha bae aub dina salapan unknowns Kompeni urang téh anggota, atanapi nampi informasi ti aranjeunna. Contona, dina 13. abad ka-Inggris filsuf Roger Bacon spoke sahiji penemuan saharita tina kapal terbang, telepon jeung mobil, anu umumna ngajelaskeun alat ieu. Mana datangna pangaweruh misalna? Sami manglaku ka pamanggih Leonardo da Vinci, dimana gambar na urang tingali hiji helikopter atanapi kapal selam.

(NB Panarjamah urang -.. Sarua bisa ditempo dina siling of a kuil di Abydos.)

Aya bukti dokumenter nu Heidenberg élmuwan Jérman anu cicing di 16. Abad, dipaké dina ieu panalungtikan alat radioaktif. matematikawan Jerman Daniel Schventer geus aya 1636 wincikan prinsip tina telegraf listrik. Jonathan Swift dina bukuna, Gulliver urang ngumbara '(1726) spoke tina dua satelit Mars - leuwih ti 150 taun saméméh maranéhanana kapanggih. Dina 1775 anjeunna dijieun insinyur Du Perron prototipe Perancis tina gun modern. mesin saperti bisa maéhan geus Raja Louis XVI, tapi ditolak.

Dina daptar papanggihan luar biasa eta bakal gampang neruskeun. Anjeunna bisa jadi euweuh ieu anggota inventors tina Salapan komunitas kanyahoan misterius? Hanjakal, parusahaan gagal pikeun nyegah salapan perang dahsyat 20. abad, tapi manusa terus aya, sarta meureun éta tanda yén masarakat rusiah anu masih minuhan tugas na ...

Artikel nu patali

Leave a Reply