Sirius Panyingkepan: Bukti best of AND

8938x 10. 11. 2016 1 maca

Urang mawa Anjeun daptar poto sareng video nu dirancang ku Sirius Panyingkepan sababaraha pangalusna anu ayeuna aya, nu manehna bisa ngomong jeung katangtuan anu sipatna nyata - aranjeunna teu dirawat, aranjeunna dicandak saksi kredibel na otorisasi wawakil pamaréntah.

Sual naha mahluk luar angkasa nu nyata atawa henteu, sarta naha aya sih nanaon sabudeureun urang, flies, ditulis loba artikel na leuwih gampang jadi sabab masih jauh leuwih jalma anu ragu ti lamun jalma anu aya di jelas.

Mutuskeun naha éntri handap mangrupakeun argumen kacukupan keur ayana extraterrestrial di Bumi.

Video panungtungan mangrupa hasil karya practicing CSETI CE5 di handapeun lulugu Steven Greer, anu hasil ngagero 2 spaceships.

extraterrestrials

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...
Diropéa: 06.03.2018, 01: 35

Artikel nu patali

Leave a Reply