Kakuatan atawa totemic sasatoan

10823x 06. 05. 2019 1 maca

Dina tradisi shamanic eta Konon sagampil manusa anu dilahirkeun ku qualities leuleuy tangtu, ti kalahiran geus dihijikeun babarengan sumanget dina bentuk kakuatan (totemového) satoAnu sipat ieu mindeng disumputkeun teges. Ieu wali jeung pituduh dunya batin, tapi ogé maranéhanana individu, upami salah téh sahingga kabuka kapamimpinan Na. shaman ngalaman geus dijieun kalawan kakuatan sato na hubungan pisan kuat sarta topics jalma bisa di glance kahiji dina pintonan shaman sarta demeanor ngakuan naon sato éta.

sasatoan Totemic némbongan na ngaleungit

Di moments béda dina kahirupan tiasa maksakeun sato béda muncul na ngaleungit deui sakumaha diperlukeun na arah lalaki nu dina isu jalan. Naon pangabutuh kami jeung arah mana wae, tapi urang baris terus pituduh kami jeung kaayaan alam urang keur pikeun timer pangaweruh. Bakal ukur ngaganti nu hartosna jeung métode ku nu sato.

Kakuatan sato teu mung prerogative sahiji dukun, nyaeta bener for everyone. Urang impoverish hikmah hébat, kakuatan jeung hidayah sakumaha personification ieu kami manggihan abilities disumputkeun urang. Bari aya nanaon beurat.

Kasimpulan perdukunan crawls dunya internal nu bisa ngadeteksi tetempoan disumputkeun bebeneran éksternal jeung kanyataan. Ieu dina perjalanan ieu mangrupa pikeun mantuan maksakeun sato invaluable. Sabenerna, unggal shaman bisaeun maneh tanpa sato kakuatan anjeun pikeun jalur shamanic rada teu dikaluarkeun sakabehna; dina kasus ékstrim bisa jadi bahaya. Kusabab sato asalna ti hiji dunya internal weruh hal anu kami, sabab jalma nu tos perhatian ka dunya luar, disumputkeun. Di dunya balik belah curtain betah tur unwavering kapastian miheulaan urang persis mana nu peryogi eta.

Tapi kumaha carana manggihan sato kakuatan anjeun?

Di awal eta kudu dicatet yén gaya sato teu bisa milih, rada bakal ngadeukeutan ka kebenaran ka kakuatan, sato pilih urang. Nalika aranjeunna nelepon, éta bakal ngan naon ours, naon we lah, tanpa merealisasikan dinya; Naon bray urang dina tingkat simbolis (dina bentuk sato) salaku concisely saloba mungkin. Lamun hiji jalma anu jujur ​​jeung zapátrat kaliwat, dina imajinasi jeung impian di jenis sato anjeunna sok impressed sarta katarik nebak di dinya.

Tapi sakumaha geus ngomong, meureun nya salila hirup tina gambar sato tina kakuatan pikeun ngarobah cara hirup anu ngarobah tema na eling manusa. Kadangkala kacida bisa kituna jadi hésé angka kaluar intuisi maké deduksi basajan. dunya batin urang dinya mindeng bisa heran tur ngirim urang kana jalan kudu sato, nu urang leuwih ti nyieun urang impressed, kantun sieun atawa anu ditampi jadi umum anu kami malah moal bakal mikir, sanajan urang tadi beurang dipake ningali kana cara gawe atawa ka sakola. Ku alatan éta, lamun intuisi anjeun mimiti di jalan nenapoví hal anu, teu ngarugikeun pikahariwangeun ngeunaan eta.

sato Totemic nembongkeun diri

Pikeun nyieun aliansi leres kalayan sato kakuatan na, perlu nu geus diungkabkeun sorangan, atawa malah ngaran maranéhanana, saha nu nelepon eta nalika mutuskeun perjalanan shamanic. Pikeun tujuan ieu lalampahan shamanic tina kapanggihna kakawasaan sato. Jalur shamanic kedah salah sahiji cara kahiji, mun teu kahiji, nu isu shaman novice, anu salajengna anjeunna ngumbara anjeunna baris marengan sato kakuatan-Na. Mun anjeun teu mibanda pangalaman jeung éta, kuring nyarankeun bantuan shaman a, atawa sahenteuna nuturkeun sababaraha parentah ti literatur shamanic.

Sora basa kendang nyaeta monoton, posisi supine rileks, pikiran sepi tur lokasi matak ngaganggu. Traveler descends kantos deeper kana diri (dina praktekna shamanic, urang papanggih jeung "dunya balik layar" atawa "sejen dunya", nu dibagi kana, "tengah" "handap" jeung "luhur"), nu requests kakuatan sato pikeun anjeunna némbongkeun. Bisa jadi nanaon ti lancah leuwih ajag, nepi ka naga.

sasatoan kakuatan anu Panungtun

Dina panggih, urang bisa disebutkeun yen sagala sato nu gaya fungsi minangka panduan hiji, tapi aya sanggeus kabeh sababaraha Bedana dibéré alam jeung symbolism maranéhanana. Paling sering eta biasana mamalia atawa manuk, tapi teu kaasup serangga atawa malah mahluk mitis. Anjeun teu ngan jadi ahli pikeun mantuan nyadar yén Fox tiasa nawiskeun kado Anjeun dumasar kana licik sarta sagacity, Beaver dina struktur jeung formasi, lauk lumba-lumba on playfulness sarta saratna, gagak dina misteri jeung buaya sacredness on tenacity sarta kesabaran, biruang di putus jeung kawani jeung saterusna. Muhun, iwal anjeun bakal ngawula ka salaku panungtun pikeun journeys shamanic bisa ngajarkeun maneh loba hal, atawa jero rediscover kaahlian Anjeun disumputkeun, nu bisa mantuan nungkulan nu halangan tina kahirupan sapopoe. Pisan kasadaran yen anjeun boga sato mibanda ciri kasebut sarta symbolism baris nguatkeun anjeun.

Hubungan jeung piaraan Anjeun tiasa kakuatan sanggeus stepping teu ukur ku cara maké hiji perjalanan shamanic, tapi ogé kalayan bantuan visualisasi lamun urang ngabayangkeun sato sorangan jeung sipat na atawa konvérsi na katuhu dina sato ieu. Samana dipaké pikeun tujuan ieu misalna. Tarian nalika nyobian nyambung kalayan sato maranéhanana yén meniru gerakan sarta kabiasaan di tari ritual. Pikeun shaman canggih lajeng euweuh masalah kakuatan Anjeun sato saukur ngarasakeun atawa ngadenge manehna nyarita.

Hayu urang mimitian jimat?

Pikeun mimitian, tapi ngan mikir manehna salaku loba informasi keur ngabedakeun kebon binatang atawa simbolis. Malah leuwih hadé téh janten dina kontak jeung sato hirup jeung komunikasi kabuka kalayan anjeunna, atawa pikeun ilubiung dina promosi jeung perlindungan maranéhna di dunya dinten ieu. Teu alesan mun teu ngagem hiji jimat patali sato, naha éta cakar, hiji pananya atawa ngagambarkeun sato. Dina hal ieu, éta téh alus pikeun anjeun mun barang ieu datangna nyalira ti bisa chased sanggeus aranjeunna dina cara sapertos nu, contona. Boga sato alatan leungit hirupna. Abdi rada teu ngagem jimat nanaon. Tanya sato kakuatan Anjeun salami journeys shamanic on amutlet sapertos tur tingal kumaha kajadian.

Pikeun ide babagi pangalaman sorangan. The perdukunan kuring dua puluh taun ka pengker Celtic shaman dibawa kitab ku John Matthews. Fascinated ku dunya shamanic, abdi laun ngaliwatan latihan dumasar kana kitab dugi sanggeus sababaraha waktu kuring sadar yén kuring teu perlu buku mah ngarambat rada intuisi, jadi kaluar alam kadua. Nalika kuring nuluykeun quest pikeun manggihan sato kakuatan kuring, abdi diusahakeun teu gaduh ekspektasi wae; tapi cicingeun ngaharepkeun pikeun sato galak kuat saperti biruang atawa garuda. Naon heran abdi nalika abdi uninga sanggeus nelepon sato fluttering jangjang leutik dina taktak jeung kuring diuk manuk hideung. piaraan mimitina mah kituna kakuatan manuk hideung.

KOs Wolf

Kuring salawasna bisa nelepon manehna, manehna ka kuring ngaranna, tapi alesan pikeun alus eta keur kuring sorangan. Kuring kudu disebutkeun yen Kuring kungsi mimitina underestimated. Salaku pituduh na mentor dibuktikeun exceedingly. Mibanda pandang refined, promptly ngawalon patarosan tur salawasna weruh mana jeung dimana balik. Dina panggero responds langsung, baé pinter jeung sabar. sato kakuatan kadua mucunghul sanggeus salapan belas putus.

Dina taun anyar, kuring ngarasa ruteu panggero beuki kuat nu sanajan datang ti jero. Misalna campuran aneh intuisi jeung misteri batin. Ieu oge tema penting tina ajag nu keur sababaraha alesan dina kahirupan mah mimiti muncul. Kuring ngagantelkeun ka konvérsi ka kahirupan alam di liar, tempat Kuring dipindahkeun. Tapi nalika kuring tungtungna salah sahiji lalampahan panjang-nyangsang Isro, abdi patepung aya ku gaya anyar mah sato - a ajag jeung sagalana kajadian ka kuring.

Lancaran mah béda ti manuk hideung nu. Anjeunna walks determinedly jeung pelak jalan sorangan. Teu dimana I marentah. Disregards geus ngantosan unnecessarily ngawangkong. Unerringly mana langsung ka titik neneng on mana kuring bisa di jalan ka bojong patepungan sorangan. Nalika anjeunna teu nyekel, Aku kaluar tina tuah. Gawe sareng anjeunna téh kituna fundamentally béda ti gawé bareng jarian. Kosa panggero dina masihan ngadangu anjeunna arrivals, abdi napelkeun tugas na mana dina eta. ajag nu kudu hormat, sanggeus kabeh, nya éta epitome kabebasan jeung effervescence. Lamun anjeun nelepon manehna, jadi sooner atanapi engké kuring bisaeun, tapi kuring kudu ati-ati. Bisa mindahkeun stealthily tur cicingeun dina bayangan, muncul di ditu di dieu deui ngaleungit atawa hiber ku kawas hiji panah, disetir ku bau kuat tanaga. Nalika clue bray flies kawas gélo sarta aya nanaon nyekel jaket diangkat jadi tetep Pace jeung manehna bener hal hésé. Sababaraha perjalanan panungtungan diwenangkeun kuring diuk di tukang, nu Jigana kamajuan hébat sarta facilitation.

The target internal loba jalur

Pikeun tujuan internal kuring seueur jalur, tapi ajag téh persis jalur anu geus neneng urang. Sumuhun, abdi nyebutkeun kami, sabab kuring sadar jeung ngarasa eta pikeun lila yén kami salah. Aya hiji shaman, manuk hideung jeung ajag nu. Aranjeunna kuring jeung Kami aranjeunna. Teu a figment of visualisasi abdi. Éta téh projected eusi archetypal sahiji mata uang pingsan, nu ngakibatkeun abdi ngajajah sorangan.

Dina hiji waktos, abdi sadar yén karinjang nu teu marengan kuring ngan dina journeys shamanic abdi. Kadang-kadang kuring ngarasa jadi lamun kuring geus linggih dina taktak kuring notionally tur bijaksana milih jalur nu urang buka jeung naon we sebutkeun. Kuring lila pisan nyerah kapamimpinan Na. Kuring henteu nempatkeun manajemén nu mana wae éntitas tina impian, Gambar mental, helpers šamanskému, tapi jenis prinsip luhur, nu manuk hideung nu. Ieu téh mangrupa kearifan jero nu urang sadayana ngagem di sorangan. ajag nu oge kitu. Notionally zigzagging diantara bayangan, anjeunna mana jalan sorangan - dina titik kuat. Smelling moments fateful kuat yén sangkan urang ceurik. ngarasakeun sarta Wolf urang dipingpin langsung nuju aranjeunna. Tapi pikeun kuring nuturkeun, abdi kudu hadir, disebutkeun kuring bakal leungit.

Ujug-ujug maranéhna acquire dalil yen urang halah beristirahat dieu na ayeuna dimensi séjén. Keur dieu na ayeuna teu gawang, sabaraha maca hiji mungkin pikir Eckhart Tolleho, tapi sarana pikeun kuring pikeun ngajaga Tangtu katuhu dina kahirupan. Dasarna, bener maksudna, ngadangukeun kana hikmah jero tur pasrah kana atraksi fatal. Duanana aya lumangsung di jaman kiwari. kituna gaya sato abdi henteu ngan Panungtun on journeys shamanic, aranjeunna anu dua kutub tina ayana jero abdi. KOs ngawakilan maskulin, penetrating, ngagabungkeun unsur hawa, seuneu jeung ajag ngawakilan feminin, narima éta, ngagabungkeun unsur cai jeung bumi.

Artikel nu patali

Leave a Reply