Mesir: Sphinx sakumaha hemlock loba Egyptologists

7111883x 26. 10. 2015 1 maca

John A. Kulon (Egyptologist) Arkeolog pikir kitu, lalaki nu ngalobaan linier tina lalaki guha primitif sanggeus lalaki modern dinten ieu ku bom atom. Arkéologis sarta géologis manggih némbongkeun urang tapi sajarah anu meureun béda. Aya écés aya saméméh peradaban modern dynastic anu balik pangwangunan sababaraha wangunan di Mesir (jeung tétéla malah di sabudeureun dunya).

Sueneé: Lamun anjeun nempo eta dina kontéks lega, éta bakal mere Anjeun tungtungna make akal pikiran. Dupi anjeun gaduh wangunan anu téhnologis, arsitéktur jeung matematik maranéhna pajeulitna saluareun kamampuhan jeung kaahlian ti waktu urang, nu aranjeunna attributed kana arkeologi resmi.

Legenda na catetan sajarah ngabejaan urang jelas yén aya geus éksténsif peradaban maju. Ieu écés hal anu akademisi teu hoyong ngadangu sumawona nempo hiji rada duka kaluar sirah na di pasir ku panon nya ditutup.

Dr Tandaan Lehner (Egyptologist) réaksi kuring non-géologi éta yén kuring disangka ningali sababaraha data rigorous yén weathering tina Sphinx sabenerna disababkeun ku cai. Kuring geus teu katempo naon bae anu bakal mastikeun yén Sphinx ieu kakeunaan hujan beurat, anu bakal mastikeun hipotesa yén éta téh jauh leuwih kolot.

Sumuhun, abdi ningal runtuyan foto drastis undulating profil ngeunaan wates sakurilingna ti Sphinx, anu anu lolobana dina aktipitas sababaraha urang, tapi kuring geus teu katempo data naon anu bakal ngayakinkeun kuring yen eta mangrupakeun erosi cai.

respon abdi, upami eta diwangun peradaban atawa budaya anu geus jauh leuwih kolot, hayu atuh tingali bukti salajengna peradaban ieu. Dimana bukti budaya ieu? Témbongkeun kuring nu fragmen pot, prasasti astana, némbongkeun kuring sagala patung sejen, sagala situs séjénBobogohan deui ka jaman éta.

Sueneé: M. Lehner sahingga lawan géologi R. Schoch dina mimiti 90. taun heubeul nalika Schoch datang nepi ka bukti yén Sphinx nyaéta (sahenteuna nu aya kaitannana ka ruksakna géologis) heubeul sahenteuna 7000 SM. R. Schoch kiwari loba bolder na speaks ngeunaan angka gede. JA West mana salajengna jeung ceramah ngeunaan yuswa puluhan rébu taun.

Naon argumen konci kalimah M. Lehner urang "sababaraha situs séjén tanggal ka mangsa ieu". tempat Pananjung ieu ilmiah dipikawanoh Göbekli TepeNu ieu kaasup dina periode 9000 SM.

Lamun kuring nanya ngeunaan gede bohong ieu Czech Egyptologists, nyingkahan waleran. pisan Zahi Hawass lashed kaluar ngeunaan etaYén Göbekli Tepe sanggeus kabeh boga nganggur teu jeung Egyptology ... :)

Artikel nu patali

71 komentar on "Mesir: Sphinx sakumaha hemlock loba Egyptologists"

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Ieu ngahontal eta mie panjang, jadi Anjeun ngamimitian hiji thread anyar, nuturkeun-up pos

    Martin Horus manéhna wrote: 30.10.2015 (18: 00)

    MH: "Anjeun teu ningali taneuh? Anjeun geus diukur dinya? "

    Kuring teu ngukur eta. Kuring mimiti ti pangarang dalil anu tumaros. Sabab nyebutkeun hal béda ti anjeun, kuring nanya kumaha breach ieu lumangsung. Anu sakabeh jalma autožiři ku anjeun liars? Atawa salah? Atawa anjeun geus salah?

    MH: "naha anjeun nyimpen gambar kalawan tanda tanya ????"

    Kuring henteu dieu gambar kalawan tanda tanya. Sabudeureun Me batur salah kaprah.

    MH: "Jeung salaku pikeun cranes na naon geus diwangun Piramida kalawan cranes nanaon".

    Nu ka abdi teu bener. fitur umum nyaéta: nanganan objék beurat.

    MH: "Teangan atuh a arsiték dunya, atawa bango, nu can tangtu confirms nu diwangun Tembok Piramida"

    Nalika konstruksi bakal ngabiayaan, abdi neangan. Volume piramida nyaéta ngeunaan volume 1 / 10 tina bendungan ti Tilu Gorges řehrady jadi kolot ngira-ngira waragad hiji-kasapuluh biaya bangunan éta.

    Jadi střádej Bard, sarta nastřádáš nepi ka dua miliar dollar AS, reckoning datangna babarengan; 0).

    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

      Éta naon atuh wrote handap pikeun M, lumaku ka anjeun Jeung Apropo Bard, anu Tilu Gorges nu tuang di beton, upami anjeun teu nyaho, gorges ieu anjeun Odle rek naon meunang kosan :-) tapi moal bakal ngawangun Great Piramida atawa pikeun sakabeh dunya keuangan éta moal ngeunaan duit, anjeun teu ngarti ku naon éta? mertimbangkeun pikeun lalaki ....

      • Standa Standa nyebutkeun:

        Pikeun kuring éta sadayana ngeunaan salah paham ngahaja anjeun naon téhnologi ayeuna bakal mawa.

        Sarta éta ogé salah paham dihaja anjeun naon anu kemungkinan teknologi, ngagunakeun bahan ukur alam, Tamsyah jeung hukum mékanika.

        Tapi éta écés salah.

        • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

          Aranjeunna bakal mawa loba téhnologi, tapi éta kénéh saeutik kana luhureun piramida.

          Mylene anjeun manusa.

          • M nyebutkeun:

            Tapi anjeun masih teu ngomong naon husus cukup.

            • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

              Taun nulis didieu jeung anjeun ngartos nanaon, tahan anjeun katala ka frékuénsi béda. Lamun nyokot catetan sahenteuna S ... .místo tulisan ngeunaan ngartikeun ngahaja.

              Naon husus teu cukup M? ... éta ngeunaan kami, éta jalma jeung pamahaman maranéhna lamun 100% tina élmuwan, skeptics jsb .. pendapat parrots minoritas nu jahiliah atanapi niat sangkan dongéng jangkung ngeunaan makam. Lamun Anjeunna nyandak kana akun hasil panalungtikan jeung opini unscientific tina umum jeung dunya bakal jadi di ngaluarkeun pangpentingna kieu teuing ngadeukeutan ka kaleresan ... na acan éta jadi basajan.

              • TOM nyebutkeun:

                Muhun, Abdi masih didieu taun teu nulis, Abdi newbie a di dieu, sangkan bener tur sabenerna teu ngarti. Coba mun aya saeutik leuwih husus. Nu unsur piramida téhnologi kiwari urang jeung manusa boga?

                Jeung aku museurkeun - dimana anjeun nyandak katangtuan yén panalungtikan sarta unscientific opini publik anu ngadeukeutan ka kaleresan ti pamadegan ti masarakat ilmiah sarta kedah maranéhna butuh leuwih akun?

                Jigana éta jelema cageur tiasa ngadangukeun kabeh pendapat jeung téori dina dasar akal sehat jeung alesan substantive ngariung jeung truths verifiable leans dina sisi hade. Kaluman inpormasi taliti tur satengah truths, mangka jelas counterproductive.

                • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                  Tom, abdi terang anjeun newbie a ... kumaha Rék terus terang ditandaan yurisdiksi na?

                  elemen konstruksi kumisan, urang geus teu di morgue, dina jihat pamahaman hartina .. např.panelák ngawula salaku imah keur urang ... gereja salaku imah doa keur nu mu'min ... di sakola ngajar rumaja sangkan sagalana boga Tujuan a ... The piramida anu dipikawanoh pikeun pakuburan jeung leuwih dina prefabs, dina gereja jeung sakola nu purposefully diteundeun dina poék ngeunaan bohong pangbadagna di pakuburan. The badag boob, nu leuwih jalma Zarera handapeun kulit. Mun peradaban modern terang kabeneran, kudu anjeun mikahayang ka ngawangun kasebut perbaikan leuwih aya, sahenteuna, sabab tuh peradaban Mesir.

                  Sumuhun, hiji jalma sehat bakal ngadangukeun kabeh pendapat. common sense bakal kitu, dina hal ieu ditinggalkeun jero dina laci, éta naon euy urang aya massaging. Baca naon anu ditulis ngeunaan common sense, petikan panungtungan, anu mangrupa merenah pikeun topik. rasa ieu biasa tapi gagal ... https://cs.wikipedia.org/wiki/Zdrav%C3%BD_rozum

                  • TOM nyebutkeun:

                    karaketan kuring? Lamun kuring kungsi nganyatakeun basajan, sarta Kami ngayakeun hiji skeptic atawa hiji idealist, tapi ngan saukur jelema nu tindakanana dumasar kanyataan a.

                    Atawa lamun heunteu - bener bakal geus resep, upami di sakabeh ieu nanaon deui ti ngaku umum, tapi moal atuh, hanjakalna teu yakin.

                    Sumuhun élmuwan resmi tiasa lepat na ilaharna dina sajarah, urang tingali anu ngatur panémbong maranéhanana, sugan hadé, leuwih akurat, tapi teu hartosna yén urang ayeuna yakin pamadegan sejen atawa téori tanpa substrat nanaon.

                    Teu kubur a. Ok. Jadi naon? Jeung naha anjeun bakal pikir?

              • M nyebutkeun:

                Geus aya puluhan komentar sabudeureun flapping pernyataan anjeun nu migunakeun téhnologi kiwari urang, urang teu bisa ngawangun hiji salinan piramida Mesir jeung anjeun kénéh ogé dihareupeun requests ngulang ditulis dina husus naon anu kudu urang pigawé.

                Anjeun bisa kumaha bae ngabales, atawa buka na perlu bulan di dieu, sakumaha salawasna, sakali deui nulis hal anu sarua, sanajan ayeuna anjeun teu bisa membela sarta perdebatan tina bade deui?

                • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                  M ngawangkong ngeunaan didieu iwal jadi ty..sezbírej kebat skeptics sarta ngawangun piramida, acan nu teu némbongkeun nanaon.

                  Tom, jelema nu tindakanana dumasar kanyataan yén hiji syahadat alus. Naon eta piramida di dieu teu tiasa nyerat sabab bakal jadi salah sahiji cara na eta bakal anjeun "ayeuna" yakin. Naon abdi tiasa ngalakukeun / dimana sual penting ieu resonates di anjeun / nyaéta, abdi mamatahan Anjeun sakumaha naon anjeun tiasa datangna nyalira, kitu ogé sagala realists jeung jalma normal nu néangan keur misteri greatest ayana urang. Mun anjeun bisa ngalakukeun hal eta tur muka step by step, maneh ningali kumaha anjeun meunang hiji rarasaan incredibly haneut, teu nyaho kabeneran jalan jero dirina.

                  1. Difokuskeun "saha" anu dipaké, éta mangrupakeun zona subduksi bohong rahayat piramida visinil. sajarah falsified umat manusa éta sorangan.

                  2. Pikir logis naon utamina Piramida "teu" pilihan kakuatan lajeng maranéhna ditinggalkeun.

                  3. aspék penting séjén nyaéta tujuan sabenerna wangunan, kasampak naon ayeuna teh diwangun, abdi hartosna saleresna "bahan" lingkungan éksternal sarta internal ..How ditéang jeung stavby..je bener penting.

                  4. sambungan Search kalayan matematika, éta tanda tangan sorangan.

                  Éta cukup keur kiwari ... ..hodně ayaan, jawaban jero anjeun ... Tom.

                  • M nyebutkeun:

                    Mun aya bakal ngabiayaan pangwangunan tur kalem. Sanajan kitu, Jigana mangrupa sarat perlu yén hasil téhnologi kiwari urang kamampuan ningali unggal dintenna sabudeureun lalaki di hiji lampu anu hese neangan alesan naha eta teu kedah tiasa ngawangun piramid. Sangkan anjeun ditanya naon urang husus teu ngatur deui jeung anjeun lasut kasempetan pikeun ngabejaan urang.

                    Zigzagging, dina tahap sababaraha, nalika éta anjeun pisan uncomfortable, unresponsive keur rada sababaraha waktos na I nebak wae nulis deui, sanajan anjeun tuh dina perdebatan saméméhna salamet dalil positif éta moal malah bisa ngabales kana objections. Éta éta leuwih sarta Kuring heran lamun ngarasa absurdity kaayaan ieu.

                    Sajaba ti éta, diskusi di tingkat anu anjeun maréntahkeun ngeunaan naon maranéhna mibanda cranes kapasitas sabab henteu daék dugaan saméméh ngangkat cranes kapasitas uninga sabaraha sabenerna do, geus rada kusam jeung kamampuan intelek satisfying sakumaha sababaraha panggero témbok. Henteu ngan teu ningali kamajuan dina diskusi manajemén jeung dianggo kalayan informasi, tapi ampir Sigana mah ayeuna teh geus meunang parah na parah.

                    Kituna, abdi heran lamun ngarasa eta, sarta lamun kitu, naha rék dianggo dina eta.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      M, naon sih parah na parah, baca kecap anjeun, anjeun teu ngan hiji aib kana skeptics, tapi diri urang.

                    • M nyebutkeun:

                      Goréng teuing henteu nyebut alesan, sabab kuring teu sorangan.

                      Tétéla éta patepung jeung pamahaman na moal bisa antosan shift nanaon. Lama iteuk.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Anjeun hiji kaayaan sieun lengkep poho sandi pikeun ngamimitian skeptics dawam "Ah"

                      Jigana bisa pupus centang bagian mimiti Tom indicia. kecap teu timely tina Palasik "dina Potrefená soang" ... ..

                      M, staf anjeun geus pegat geus lila pisan, anjeun wrote ngeunaan sorangan cukup.

                    • M nyebutkeun:

                      Sumuhun, iteuk kuring leuwih anjeun.

                      Masih dina sawala sarua leuwih sarta leuwih sakumaha Abdi wrote, teu ngan henteu eta moal ningkatkeun tapi urang malah ngajawab di tingkat naon nu cranes kapasitas. A kasalahan balik malah dina urusan misalna jelas keur anjeun écés sheer utopia.

                      Hese neangan alesan naha nelepon sapertos nuju salajengna, ieu téh di visions handap mutlak tanpa dadasar. Kuring masihan spasi anjeun ngajelaskeun naon ieu téh jeung réaksi deui tetempoan.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Tom, anjeun geus digambarkeun jelema nu tindakanana dumasar kanyataan a, acan anjeun wangsit salaku skeptic Palasik. pos panungtungan anjeun tos rengse kaluar realitu..no ruksakna, urang ngadagoan mahér salajengna.

                  • TOM nyebutkeun:

                    waleran anjeun anu rada nyingcet. Sarta disregard yén sababaraha patarosan husus ngeunaan chatters sejenna ulah ngajawab pisan.

                    (Tempo, cranes sugan sababaraha kali disebutkeun)

                    Anjeun suggesting nu "nyaho" tapi sesa urang malah teu bakal ngarti ...

                    Kemungkinan anu loba, kapercayaan di rightness mutlak of view maranéhanana, beuki jalma anu "teu nyaho".

                    1. Kuring henteu weruh "anu" ayeuna bakal ngawula concealing kabeneran ngeunaan piramida

                    2. Naon kitu? (Atawa leuwih hadé - paling dipikaresep moal) - loba hal - spaceships, tatangkalan purba, waypoints pikeun spaceships, anu gateway kana dimensi sejen, dwelling ... ..

                    ... Jigana éta ngan hiji démo kakuatan sarta kakuatan ...

                    3. bahan?

                    4. sambungan kalawan math di? - unggal wangunan boga sambungan kalawan math di

                    • Sueneé nyebutkeun:

                      ad 2. Anjeun di piramida, atawa malah di dinya?

                      ad 4. Bari ieu kitu, tapi pangaweruh matematik dikandung dina piramida (sahenteuna nu salah tangtu) ngaleuwihan nandaan kerangka sajarah.

                    • TOM nyebutkeun:

                      2. moal, naha? -What informasi teu I kakurangan? - Kuring ngaluarkeun salah?

                      4. naon pangaweruh matematik husus?

                    • Sueneé nyebutkeun:

                      ad 2. pangalaman pribadi.

                      ad 4. dina dokumen éta The Wahyu ti Piramida Aranjeunna ngajelaskeun sababaraha hubungan matematis ...

                      Kaamanan Patarosan pikeun Tomas: Sabaraha boga pinding sayang madu di Great Piramida? :)

                    • TOM nyebutkeun:

                      2. Éta bener misalna deal badag janten husus? Kuring boga sual basajan - yén kamungkinan yén piramida nyaéta paling dipikaresep moal, abdi maréntah kaluar salah?

                      4. Ieu masalah badag didieu nulis?

                      Patarosan kontrol? - naon urang maénkeun kawas kieu?

                      Atawa lamun heunteu - naon titik waleran nyingcet?

                    • Sueneé nyebutkeun:

                      Ieu masih di sabudeureun. :(

                      2 d) teu leuwih husus ngeunaan eta. Ieu tangible. Iinditan leuwih Mesir, leumpang di ruruntuhan candi a jeung anjeun ningali hal anu henteu buku teks. Tur upami sual poloyis: "? Nanaon hususna", Ieu sirah 22: ngalakukeun rék informasi basa aranjeunna keur aya Ladies, teras zavrhnes. :) Tingali dina bab dilarang tina sajarah AV ti Rusia jeung YT bisa manggihan 5 bagéan runtuyan Piramida Code. Aya vs CZ dubbing.

                      ad 4) dokumen The boga kirang ti dua jam. Lamun anjeun resep, manggihan eta. Abdi teu zpatra rék nulis eta. Aya digambarkeun itungan matematik.

                      = Sual Control Kuring hayang nyaho sabaraha maneh jaga jeung Mesir. Jawaban nu bener aya, contona dina dokumén referenced. Ieu kanyataan nu octahedron.

                    • TOM nyebutkeun:

                      Muhun, Tembok Piramida di Giza teu octahedron nope. Kuring ngajamin mun 100 persen.

                      Sesa sawala nu kabukti kami lengkep béda.

                      Ieu jelas nu teu nulis nanaon teuing husus, lantaran écés math teu jas kuat Anjeun. Lajeng maranéhna gampang enchant pangaweruh matematik disangka. Sanajan kitu, dina dokumen referenced ngeunaan matematik pinuh tina coincidences, kakirangleresan na satengah truths.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Tom, anjeun geus digambarkeun jelema nu tindakanana dumasar kanyataan a, acan anjeun wangsit salaku skeptic Palasik. pos panungtungan anjeun tos rengse kaluar realitu..no ruksakna, urang ngadagoan mahér salajengna.

                    • TOM nyebutkeun:

                      Martine Muhun, anjeun salah.

                    • OKO OKO nyebutkeun:

                      Sahingga Tome ngabagéakeun di bandung :-)

                    • M nyebutkeun:

                      Sueneé: Ieu mangrupakeun karunya nu teu ngartos cukup ngalakukeun hal eta sorangan sarta éta bisa ngadugikeun wungkul ngulang sababaraha assertions aneh, dasar suka ngabantah bener teu nyaho.

                      Patarosan nu sami: Naha anjeun nempo eta jeung satuju yen teu rada katuhu? Tur upami kitu, naon anu anjeun ngalakukeun?

                    • Sueneé nyebutkeun:

                      Eta moal cocog di dieu, sangkan lamun nuju masih ngabogaan fun, terus di forum.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Tom, boh anjeun hiji skeptic atanapi henteu, aya nanaon ngahalangan.

                      Maranéhanana titik éta naon atuh wrote, henteu ngan pikeun anjeun tapi ogé pikeun ratusan jalma séjén anu datang ka dieu resep maca jeung mikir. Kabeneran sok disumputkeun antara garis Jeung tangtu. di unggal urang. Mana tega beurat skeptics, kituna, aranjeunna resep mun dissect bango keur deflect perhatian ka vakum technocratic.

                    • OKO OKO nyebutkeun:

                      Jigana anjeun meunang dina gambar dipigawé nyalira.

                    • TOM nyebutkeun:

                      Martine Muhun, éta pamadegan anjeun ...

                      Anjeun terang ayeuna teh ulangan iber ngeunaan cranes sanes a bango, tapi aksés ka bebeneran.

                      Kumaha manly bakal nyebutkeun - gentlemen punten, ieu mah salah paham, abdi ngahaturkeun. Tapi anu écés anjeun teu masihan.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Budak skeptics bakal nulis znova..současná peradaban teu di tingkat ka bisa ngawangun jadi. Great Piramida komo pangalusna bango kontemporer bakal mantuan mun ngahemat galeri tur Chambers éta sakabéhna gunana. Téhnologi jeung pamahaman intelektual alam semesta teu balik tebih manusa tukang Piramida atanapi ankles. Acan eta bakal butuh.

                    • OKO OKO nyebutkeun:

                      Ku kituna hayu urang ninggalkeun téhnologi pikeun ngarobah jeung nyoba ngajelaskeun what're condong ngalawan ngaku maranéhanana yén pamahaman méntal maranéhanana alam semesta ieu di tingkat nu leuwih luhur ti ours.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Mun thy Gerbang persépsi anu cleansed, sagalana bakal geus seemed jalan éta. Kusabab eta ditutup dina inguan skepticism poek, ningali sagalana ukur hiji retakan sempit gua.

                    • OKO OKO nyebutkeun:

                      Ieu bener alus :-) Lamun gerbang persepsi abdi anu cleansed bersih :-) Jeung bakal anjeunna resep Guru MarHor? Ogé nyarita ka dada nya. Ngan ngabongkar dalil jeung ngeureunkeun slapping shit bohapusté. Mun anjeun teu ngijinan ego anjeun, éta ngeunaan budak kuring ngagaduhan masalah jeung anjeun kedah nungkulan eta kumaha bae :-)

                      Lamun éta leres, eta ngan boga maot tés. Éta atra. Upami teu kitu, éta dogma, sarta euweuh salah kalawan jumlah sahenteuna tina neuron dina sirah deui.

                      Ayeuna deui anjeun nulis sababaraha carita ngeunaan skeptics, tangtu. Henteu sabab teu ngarti naon eta sabenerna mah.

                      Ku teu sangka anjeun hiji jelema bodo, tapi Jigana ego anjeun jadi badag yén éta moal ngantep anjeun pikir lempeng.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Deui, Anjeun nyandak eta jalan salah ... naon ieu eta ego? Kuring henteu weruh, teu penting pikeun abdi? tiasa ngajelaskeun eta ....

                    • OKO OKO nyebutkeun:

                      Tadina mah teu hayang ngabales. Tapi kitu jadi eta.

                      Dina tempat anjeun bakal geus ditanya pertanyaan basajan: Dupi abdi janten salah?

                      Nulis jawaban salah-kecap (Sumuhun, No), atawa teu nulis nanaon.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Ku kituna naha odepisuješ panon, anjeun moal bisa bobo Kulim ulah maneh, harta konyol nepřežít jaman panungtungan. Pust ego sirah, bakal maneh bobo hadé.

                      Pikeun err mangrupa manusa, tapi milik anjeun.

                      Kuring nulis anjeun ieu kedah janten juta .. "Piramida sarupa jelema peradaban dinten ieu, Kemet teu bisa nangtung, sabab teu boga téhnologi perlu komo ngajentrekeun mental"

                    • OKO OKO nyebutkeun:

                      Anjeun wrote: "tiasa ngajelaskeun eta ..."

                      Ku kituna sanajan Tadina mah miharep, jadi kuring mimiti ngajelaskeun. Muhun, ayeuna mah éta jelas ningali yén ieu kasalahan.

                      Ku kituna didieu ayeuna nulis hal, naha anjeun boga kecap panungtungan, abdi teu meta jeung eta. Yen abdi tiasa janji.

  • OKO OKO nyebutkeun:

    Sueneé klíííd. Éta pasti waktos bisaeun. Abdi a kipas Schoch, sabab kuring dipercanten data leuwih géologis batan dasi pasti antara asumsi pasti, utamana lamun anu appropriation tina prestasi bersejarah mangrupa sangkan manusa :-) Sphinx meureun teuing heubeul.

    Nu henteu hartosna yén ieu "luar biasa peradaban super galactic kalawan pancen unprecedented na unrivaled, beunghar sagala wijaksana tur alus". Butuh tempoan kritis saeutik. Mun misalna nya, eta bakal di dieu jeung urang moal bakal kudu ngagali deui kaluar tina lebu tina gurun.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Jadi drastis, abdi teu hartosna eta. : D

      Rada, Mah lapping up Tandaan Lehner, anu ngaku yén henteu peradaban wanoh dieusian Schoch sarta Western-existent. Na kumaha aptly commented (henteu ngan) Hancock, kantun Göbekli Tepe buktina yén mílil.

      Sedengkeun pikeun peradaban kuna misterius I satuju yén éta téh magieSabab kedah gaduh geus batur anu junun ngarambat sakuliah buana ku hawa jeung ku cai. Ieu kudu geus batur kalawan matematik, geometric, prowess intelektual hébat sarta acan maranéhna gagal pikeun mulasara loci genius.

      Aranjeunna junun / kami salamet. Kami di dieu jeung urang aya tulisan artikel kana web, tapi dina apal-kumaha teu pira kénca - teu bisa rada tetep ideu konci sakuliah generasi. Tur éta keuna tur husus ...

      • Standa Standa nyebutkeun:

        Di sisi séjén: peradaban mitis meureun teu bisa meunang sagala bahan leuwih canggih (kayaning logam lampu, baja, plastik), sarta ieu dugi ka batu jeung kai. Atawa hal kawas anu geus kapanggih wae?

        Kalayan matématika nu manehna attributed, meureun anjeunna teu meunang leuwih tebih ti Yunani Kuno. Atawa anjeun ngagaduhan indikasi pangaweruh husus, ktré ku Yunani (sumawona matematik kontemporer) dina hal saluareun?

        • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

          Absolut "bukti" peradaban antediluvian anu persis pamadegan wangunan, supaya Egyptologists teu resep vidí..jsou tanpa tanda na urang teu ngartos maksud maranéhna

          90% tina bukti tambahan anu sahandapeun keusik, ngan butuh hiji vacuum cleaner ngaleupaskeun pasir, tapi tangtu kudu aya usaha koléktif, ku waktos anjeun teu resep Hawass, Mesir, sarta aranjeunna hasil http://www.satafoundation.org/#prettyPhoto sarta di dieu langkung https://www.youtube.com/watch?v=MJe3_1UrKdg

          pangalusna sarta praktis langgeng bahan téh granit, jadi eta dieureunkeun, bahan canggih sapertos atd..akorát palastik ngancurkeun alam jeung ngagunakeun eta ku panempoan hareup téh ampir gunana

          Aranjeunna diwangun Piramida na jeung wangunan séjén anu peradaban dinten ieu boro ditiru, jadi pangaweruh maranéhna matematika éta dina tingkat loba nu leuwih luhur ti peradaban Yunani naše..matematiku Mesir murni tur saukur disalin

          bunderan terang tur masih teu manggihan eta diperlukeun, naha kedah maranéhna, nalika latihan énérgi bébas, métode leuwih efisien anu béda ..

          • M nyebutkeun:

            Wangunan anu peradaban dinten ieu boro ditiru? Dimana anjeun cicing? Dina hut jarami di antah berantah? Ngawangun naha loba hal éndah tur nangtang ti piramida, mun mesin a "sababaraha" batu na tumpuk aranjeunna on sorangan ayeuna lain tantangan teknis. Iwal bakal tedious, euweuh deui.

            Nu teu hayang trivialize mangrupakeun wangunan badag jeung monumental dina wayah éta pagelaran endah, tapi pertimbangan ieu sagemblengna cerai ti kanyataan.

            Upami itungan statik wangunan teu butuh wae math husus. Salian piramida ngan nganggur jadi reckoned moal, aya teu naon sakuduna digolongkeun, éta saukur kedah janten lengkep intuitif. Bari henteu rékaman némbongkeun yén maranéhanana éta dina matematika leuwih tebih ti kami, tangtu moal. Bener Kuring henteu weruh dimana balik.

            • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

              Taya sahijieun dikaitkeun batu tumpuk dina unggal lianna. Éta naon dina jero Piramida ti diri. dina konteks sakabeh wangunan. Disebut. Gallery hébat disebut dina. Hébat Piramida nyaéta karya monumental nu teu mibanda paralel mana. Aya di bumi teu salah bakal ngomong "piramida ieu bisa diwangun," aya euweuh cranes nu diangkat jeung netep sababaraha blok granit ratus-ton disebutkeun Galeri tur acan mana wangunan nangtung, jeung anjeun kudu nulis sababaraha batu na ragrag gancang suku rusuh dina taneuh. Tur aya matematika euweuh luhur? Tembok Piramida anu riddled kalayan nilai matematik tina taneuh sanggeus vrchol..celá Giza Planina mangrupakeun racun Rumus matematis badag jeung anjeun nulis ngeunaan intuitif.

              Dimana buka? ngan muka panon anjeun, pikiran jeung pikir ngeunaan eta, bukti anu aya na éta sangkan bisa ditandaan yen anjeunna malah leuwih nejde..oni eta sempet diwangun na panginten eta serius tur pasti eta teu tatah, anjeun ngaku Egyptologists. Jalma anu urang teh mega-fungsi wangunan ditinggalkeun, teras lidé..lidé teu ukur renovating ngan jelema chisels.

              • M nyebutkeun:

                Blok di Galeri Great beuratna ratusan ton, tapi "ngan" loba puluhan ton, ngeunaan 50. Tur aya cranes nu ngangkat puluhan rébu ton, anu teu biasa, tapi urang ngobrol ngeunaan naon aya. Hijina cranes sapertos pajeulitna sarta skill perlu nyusunna piramid nyimpen dina kantong-Na.

                Kituna euweuh pilihan tapi mun ngulang sual, dimana mun balik pikeun hal nu nyebutkeun, anjeun balik. Barina ogé, anjeun sangkan nepi gede bohong nu bisa jadi gampang vygooglit.

                Yén peminat neangan babandingan rupa-rupa dimensi tina pi piramida, rasio emas, jsb lain démo matematika luhur, sanajan upami kondisi éta aya ngahaja, nu kuring pribadi ulah, sabab ku usaha saeutik bisa kapanggih dina sagalana lamun salah hayang manggihan. Matematika teu naon diajar di sakola dasar, aya deui hiji learns ka cacah, aya sababaraha géométri dasar jeung saterusna. Na acan malah kurikulum sakola primér nyaéta leuwih ti naon Mesir terang sustainably. math luhur nyaéta up on loba tingkat luhur sarta bisa nganggap yén meureun boga pamanggih naon éta. Nu kuring teu ngalepatkeun anjeun, éta masalah klasik lamun lalaki hiji weruh jadi saeutik ngeunaan hal éta henteu malah teu terang naon maranéhna terang, lajeng cicing dina illusions lengkep zcestných ngeunaan zat.

                Dina pamadegan mah salah kedah di saloba widang pikeun ngahontal sahanteuna tingkat dasar pangaweruh jeung pangalaman eta, sahanteuna pikeun kuring rarasaan pisan rewarding nalika maranéhna manggihan yén éta kabéh leuwih pajeulit batan ceuk pikir na nu eta weruh Hitut pinuh. Lajeng baé bisa balik salajengna. Paradoxically, komo semu "nanaon" merlukeun rada loba studi.

                • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                  Anjeun sagemblengna kaluar tina kanyataanana, naon diajar di sakola na naon vygooglíš nurutkeun kana informasi nu ngan kudu ngantep saré contentedly di nevědomosti..tak balik ka sare.

                  • M nyebutkeun:

                    Sangkan nu nuju nyebutkeun yen mun anjeun nulis ngeunaan cranes naon dinten ieu tiasa angkat na acan anjeun teu nyaho sabaraha maranéhna bisa ngangkat eta, sanajan eta sarta ingkar kasampak, anjeun jenis sistem pendidikan overcame, hirup di pangaweruh jeung hadé berkat Orient kanyataanana? Atawa kumaha hartosna abdi?

                    Pikeun kuring keur disada kawas novél Kafka, sarta kuring teu tiasa percanten anjeun serius, jadi Kuring nanyakeun naon nu dimaksud ku éta.

              • Standa Standa nyebutkeun:

                Salaku Wasalam kamungkinan angkat loba ratusan ton:

                Jadi cindekna Martina Horus "... aya henteu cranes nu diangkat jeung netep sababaraha blok granit ratus-ton ... 'ieu refuted sakumaha lengkep bohong.

                • Sueneé nyebutkeun:

                  Hayu urang jadi adil. Sabaraha lami, urang kudu cranes nu angkat tightened 1600t? Kumaha saum sareng kumaha akurat jeung aranjeunna nyaéta dimungkinkeun pikeun ngawangun hal kawas Baalbek, Tembok Piramida, jsb ...?
                  Masalah utama nyaeta sanajan kiwari (artikel nu geus ti 2006) urang gaduh teknologi, teras teu nyieun nanaon pikeun urang disebutkeun yen: "Urang boga téhnologi => Urang teu bisa" saprak saméméh 15 sababaraha taun ka pengker ku ieu mah malah conceivable.
                  Arguing kalayan bantuan "Guntur Batu" nyaeta masalah lantaran efisiensi Pindah batu éta hiji megalitum bersejarah ngalawan catastrophic.
                  bummer sejen nyaeta akurasi, sarta aya kénéh tumiba pondok.
                  Jeung deui - jeung urang bakal tiasa, naon eta nyebutkeun ngeunaan karuhun urang? Ti tadi kitu cranes monstrous? kipas pisan badag ieu ...

                  • Standa Standa nyebutkeun:

                    Pos Martina Horus, anu ngaku yén cranes misalna aya, total seger ja. Kuring nyandak masalah jeung kontribusina éta. Kituna, tanggal tina ieu publikasi sahiji artikel nyimpang.

                    Tapi sanajan kitu: Sateuacan 15 taun (dugi 2000) aya écés loba cranes kalawan kapasitas sababaraha ratus ton jeung kalawan kapasitas leuwih 1000 ton (VersaCrane Contona, kalawan kapasitas ton 1361 1993)

                    Ku kituna sanajan nu teu bakal jadi nanaon jiga kieu sateuacan 15 taun conceivable Anjeun yakin. Ieu pasti conceivable.

                    Naon atuh disusud, panggedena manusa Powered bango kali modern (tina 1860) miboga kapasitas 60 ton. Nu bakal janten bagian badag tina monoliths - contona, sugan sadayana penjuru piramida - éta cukup.

                    Statunovými massa digawekeun saméméhna di kali modern.

                    • M nyebutkeun:

                      Ngan nambahan yén éta ngawangkong ngeunaan cranes mobile. cranes statik lajeng sugan béda di palabuhan, anu kénéh ihwal eusi maranéhanana cinta luhur.

              • Standa Standa nyebutkeun:

                Jeung hal sejenna pikeun ngangkut sarana sintésis batu:

                https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/29/Thunder_Stone.jpg

                Batu ieu, timbangan sabudeureun 1500 Rusia ton diangkut leuwih jarak sababaraha kilométer di 1770. Ku kituna sanajan keur transporting barang beurat kawas batu 21 teu kedah téhnologi. abad.

                • Sueneé nyebutkeun:

                  Kuring ngarasa yén dina masalah ieu Kuring geus malah wrote hiji artikel. batu dipindahkeun sababaraha taun, jadi dibandingkeun kumaha bisa urang ngalakukeun di Mesir atanapi situs megalitik sejenna ...

                  • Standa Standa nyebutkeun:

                    Kuring kapanggih indikasi yen di 5,5 bulan dipindahkeun batu di darat di jarak km ampir 8 kalawan kapasitas nepi ka 150 méter per poé. Lajeng sanggeus sababaraha bulan putus éta katuhu sanggeus caina. Malah kaasup sagala ngarecah batu ieu diangkut keur kirang ti sataun (ngamimitian Kotamadya Sukabumi di 1769 pertengahan November, toko di alun dina bulan Séptember 1770).

                    kituna kuring ragu ngeunaan eta, éta bakal jadi sababaraha taun, anjeun nulis.

                    Babandingan transporting objék beurat ti situs megalitik sejenna masih ngalakukeun. Ieu tiasa pisan metot.

                    • Sueneé nyebutkeun:

                      Standa, aranjeunna benefitted dina sataun, aranjeunna dipindahkeun sarta ditempatkeun hiji batu! Candak keur leumpang dina Mesir jeung aya puluhan misalna lamun henteu ratusan.

                      Bisa ngajawab leuwih feasibility, tapi pamustunganana éta ogé ngeunaan naon efisiensi gawé.

                    • Standa Standa nyebutkeun:

                      Kecap "sapertos" anjeun hartosna kawas bahan?

                      Můžetetedy mangga tingal Daptar sahenteuna dua puluh (jadi aya sahanteuna dua belasan di mana tulisan) kitu parna (ie. 1000-2000 ton) tina batu anu geus kabuktian diangkut ti tempat ka tempat di Mesir?

                      Kuring dicatet yén Rusia dipindahkeun batu wungkul ngeunaan 400 jalma tanpa pamakéan draf sato.

                    • M nyebutkeun:

                      Sumuhun, salah batu 600 × heavier batan rata-rata piramida batu. Na tentang 20 × harder ti batu hardest dipaké dina ngawangun piramida.

                      Nu tangtu teu nerapkeun saimbang langsung hiji sarébu-ton batu téh keur ngangkut sakumaha nangtang sakumaha rébuan jednotunových batu. pajeulitna nu tumuwuh éksponénsial ku beurat.

                  • M nyebutkeun:

                    bédana nyaéta yén batu keur piramida timbangan dua nepi ka tilu pesenan gedena PPN kirang ti ieu.
                    Ieu pasti conto metot hiji ekstrim, naon mungkin tanpa téhnologi modéren. Hal ieu méré pamanggih yén lamun datang ka ieu, sugan eta bisa dilakukeun rélatif gancang sarta kalawan batu leuwih leutik di Piramida.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      boh anjeun / M sarta S / anjeunna teu patos ngartos

                      Pyramid've hébat ditempo ku panon kuring sorangan, jadi google sabudeureun dina naon bagian tina Galeri hébat geus diwangun sarta Mathematical Komnata..já sabalikna, abdi ngajawab yén jelema nu diwangun eta, tadi métode anu leuwih canggih, jeung salaku konstruksi sarupa prinsip ogé sababaraha Piramida lianna, acan maranehna teu jadi hésé. Tapi naon maranéhna ngahutbah nyembah chisels tambaga jeung wedges kai kalayan henteu pamanggih pamahaman prinsip, maksud jeung konstruksi sabenerna nanaon sarta ngan hipotesis ngeunaan futility maranéhanana.

                      Peradaban ayeuna bakal moal malah jeung cranes paling modern ngolo-ngolo, pikeun mastikeun sakabeh arsiték, tukang, insinyur, jeung Gusti weruh éta kdo..kteří sensus nyebutkeun / S dugi nu nuju deui nanyakeun skepticism dawam na persis anu maranéhanana éta, jadi mun google sabudeureun , baca atawa lalajo dokumenter merenah ...

                      Tur upami malah nu teu ngartos, jadi Anjeun gaduh kasempetan pikeun ngawangun piramida maranéhanana, kuring geus boga aranjeunna cukup diwangun ... lajeng ditujukeun sahenteuna blok 15.000.000 kapur jeung millimeter / euweuh precast atanapi tuang beton / dipangkas blok granit kalawan millimeter precision timbangan loba puluhan ton, angkutan jeung nempatkeun millimeter, sarta saméméh anjeun ngawitan ngabandingkeun kana dataran vast loba puluhan hektar bedrock kapur ... na ulah poho tatah dina workshop urang, palu jeung tali salaku Rusia naon di 1770 ... wajib kuring neruskeun?

                    • Standa Standa nyebutkeun:

                      Nunjukkeun yen, contona, pembangkit listrik nuklir téh disusun tina unit mnohasettunových (kayaning pre-dijieun containments cap, dipelak ku bango keur jangkungna hiji 40-60 méter, ngabogaan beurat dua ratus keur sedmiset ton, sababaraha tim séjén tukangeun aranjeunna henteu lag) jeung dugaan ngeunaan incompetence tukang kontemporer keur ngawangun tur akurat unseating unit badag, mertimbangkeun mitos untenable Anjeun.

                      Upami: kumaha bae anjeun teu ngartos pamundut subsoil anjeun dibandingkeun jeung pesawat pasti kana sakabeh wewengkon loba acres. Hal kawas tukang ti Great Piramida bener tuh? Hayu aya rada nyangkokkeun rélatif badag tina sakabeh pasir aslina mun ngahemat bahan?

                    • M nyebutkeun:

                      Sababaraha sirah ngawangkong di hareup pikeun "dokumen", nu ieu cenah jadi insinyur, lain sumber dipercaya.

                      Naon baé biasa anu nilik téhnik arus jeung téhnologi boga hiji gagasan naon sagalana dipaké dina pangwangunan bangunan modern atawa struktur lianna kayaning sasak, kacindekan kitu bisa jadi ngan cukup keur seuri. Coba pikeun ngabentuk pamadegan maranéhna sorangan dumasar kana naon nu katingali teu beo ramblings sahiji batur nu geus dubbed insinyur.

                      Bener Kuring henteu weruh dimana anjeun ningali masalah. Kabéh anu diperlukeun pikeun ngawangun piramida sapertos aman mastered. Ngalakonan eta geus hewn bakal tangtosna janten pisan laborious, urang nyaho sabaraha langkung éfisién kiwari, tapi euweuh halangan teknis dinya. Lamun mikir kitu, mangga ngajelaskeun eta. Cranes mudahan we pikeun ngajawab, anjeun tiasa nyobian hal sejenna. Mun nganggur teu eureun disebutkeun yen urang bakal lest.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Hébat Piramida boga wewengkon 230 / 230 12 m nu Blok ka huma soccer ... dataran vast sabudeureun Piramida tengah anu giling, dinding anu tetep tina gulungan badag, pertengahan piramida sorangan mibanda sababaraha floors handap taneuh, netep di dataran vast.

                      tur ayeuna eta kedah podstatné..proč Piramida di pesawat utter? lamun Egyptologists tingal salaku makam hiji, éta pisan designation tina kubur teh kabodoan greatest ... Kuring ningali hiji Firaun kumaha tugas ieu pagawe 'jeung tukang gentlemen, abdi kedah ngadamel makam kuring ngadeg di pesawat utter "..." na naha katepatan perlu? "Aranjeunna menta artisans ..." saukur kusabab mun generasi engké peupeus luhureun sirah ieu boldness megalomaniacal "..tak Firaun ogé, anjeun bener, hayu urang balik" :-) dongeng sapertos bisa mikir awan, tapi kabeneran aya ngan hiji ... .

                    • Standa Standa nyebutkeun:

                      Lamun dasar piramida sangkan sampurna Blok, salaku peneliti kapanggih antarbeungeut antara taneuh jeung wangunan sorangan di jero piramida di jangkung béda?

                      Tempo gambar tina 19. abad: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Piazzi-plate_7.jpg

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      comment sagemblengna perlu ti abad 19. S, anjeun leuwih taun naon Kami ka dieu sareng anjeun na ngabahas Sueneé nevšil pancen nanaon.

                    • M nyebutkeun:

                      Yén Great Piramida anu diwangun dina pasir, nya eta rada fakta dipikawanoh. sketsa sejen: http://www.cheops-pyramide.ch/khufu-pyramid/great-pyramid/pyramid-bedrock-core.GIF

                      Kuring henteu weruh naha kitu oge cranes anjeun nyebutkeun hal ngeunaan taneuh lengkep tingkat, jadi bisa gampang disusud, éta teu bener.

                      Anjeun teu ngahaja nyoba invent na naon ningali liwat, atanapi anjeun kumaha bae muncul di sirah kuring, jeung anjeun yakin yén? Nyaan teu nyaho dimana balik maneh pernyataan anjeun. Dua kali kuring ngajak anjeun ka dieu. Ieu lain sual rhetorical, bener kuring jaga.

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      Kedul, acan jeung jawaban. Anjeun teu ningali taneuh? Anjeun teu eta ngukur? Anjeun terang ngeunaan balna piramida jeung anjeun yakin yén naon Paman Google podstrčí..ty percaya inohong jalma plugged, dimana éta tanda tanya dina taneuh, naha anjeun nyimpen gambar kalawan tanda tanya ????

                      Tur jadi pikeun cranes na naon geus diwangun Piramida kalawan cranes nanaon. Manggihan kuring di dunya arsitek atawa bango, nu can tangtu confirms nu diwangun Tembok Piramida tur apal yén Piramida leres di Mesir ngan sababaraha.

                    • M nyebutkeun:

                      Ku kituna nembongkeun ukuran anjeun (tapi resep ngarasa malah muhrim, sabab sanajan teu terang ngeunaan ieu), nu nunjukkeun yén tingkat taneuh mun anjeun ngajawab cara kieu.

                      Sanajan ngaku urang hiji arsiték atawa operator bango, tapi salaku lalaki anu éta kamampuan intelek bisa hadir SD, anjeun ngajamin yén bango kalawan kapasitas ngangkat tina ratusan ton tiasa angkat jeung ngamanipulasi massa batu ka puluhan ton. Atawa anjeun gaduh mamang wae ngeunaan jumlah nu di ratusan (sugan 225) ieu gede ti jumlah dina urutan tina (sugan 3,5)?

                    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                      The verbal ping-Pong sia.

                      Patarosan anjeun lain jawaban basajan. Mun peradaban urang ngartos sarta ahirna éta bisa ngawangun piramida na, jadi nya tangtu biaya, tapi sabalikna teu bener. Mun urang kantos robah, parusahaan bloodthirsty ieu aya deui jeung nu lianna bakal piramida. Lamun jalma kawas anjeun teu normal pikir dina mangsa nu bakal datang, ogé bakal moal Piramida. Éta partnership a, éta ngeunaan kami, Piramida anu unggal kartu jeung amanat.

                    • M nyebutkeun:

                      Abdi éta lain jawaban basajan, tapi sacara salah diwangun asumsi yen si dinten hoyong ngawangun hiji salinan piramida Mesir.

                      Nurutkeun hayang abdi, teu alesan. Gantina, wangunan monumental dimana aranjeunna ngabuktikeun hal, kayaning béda ngawangun skyscrapers. Atoh, meureun lamun kukituna kantos maca nanaon ngeunaan pangwangunan sababaraha wangunan tallest dinten ieu dunya tur anjeun ngagaduhan hiji wawasan nice kana naon dinten urang nyaho tur teu nyaho kumaha, sareng kumaha eta nangtung di ngabandingkeun kalayan piramida.

Leave a Reply