Encounters kalawan UFOs di Uni Soviét

112584x 27. 02. 2018 1 maca

Teu ukur di Amérika Serikat éta ti 40. 50.let abad ka na nu dikaluarkeun laporan heula objék ngapung unidentified jeung lalaki hideung (MIB), tapi ogé dina urut Uni Soviét, aya hiji patepungan mahiwal ku UFO. Ufologist Paul Stonehill kalawan ieu salila sababaraha taun dina aktipitas ngalaan pikiran sababaraha pangaweruh maranéhna dina wawancara jeung Inggris poean The Daily Star Online.

Stonehill ngalaporkeun yén Soviet anu ngajempolan nu kitu loba UFO gampang ditembus airspace maranéhanana sarta bisa ngalakukeun naon manéhna hayang tanpa Kremlin na leuwih kontrol sagala. Di Uni Soviét aya sigana patepungan leuwih langsung ti di Amérika Serikat, sarta ieu objék ngalayang kanyahoan nu utamina kabetot dina basa militér. Utamana di panggung Perang Tiis jeung kompetisi dina spasi, ngabalukarkeun rapat ieu. The Kremlin ukur bisa lalajo, tapi teu bisa ngalawan ieu lawan kanyahoan nyandak. Sababaraha kali aya usaha pikeun némbak ka handap sababaraha UFO. Tangtu, taya ieu alesan kaamanan diterbitkeun UFO sighting éta dina koran ngadéklarasikeun lulucon anu asalna ti kakuatan Kulon.

Dina 1977 kajadian lumangsung dina Petrozavodsk, nu mucunghul sakaligus 48 UFOs dina airspace Uni Soviét. Manéhna tuluy dijieun program panalungtikan papanggih rusiah. The sorot observasi gelombang ieu hébat bersinar ngalayang obyék nu mucunghul di luhur kotana Petrozavodsk, ngirim balok tina lampu arah beungeut Bumi. Ieu ieu gancang dipikawanoh yen ieu teu fenomena nu bisa datangna tina Bumi.

Stonehill ogé announces nu loba papanggih-rékaman tetep sahandapeun konci na konci. Loba élmuwan Rusia jeung Soviét penting jeung tanaga militér, kumaha oge, bisa ditempo. Numutkeun rupa testimonies eta lumangsung di warsih 1953 hiji patepungan bahaya kalayan salah sahiji objék ngapung extraterrestrial jeung tentara ti Uni Soviét. Hal éta lumangsung lila sanggeus pupusna Joseph Stalin ngaliwatan taiga di Sibéria. Sababaraha pajuang anu dikirim ka dipikanyaho obyék ngapung kanyahoan. Tilu pejuang éta dikabarkan di pasamoan saukur scorched, ceuk Stonehill.

Dina sixties, éta ieu kituna dikaluarkeun pesenan ketat nu sahandapeun sadaya kaayaan keur moto UFO jeung kudu ditinggalkeun sorangan. Sagala usaha pikeun némbak ka handap salah sahiji objék ngalayang anu nampik, penjajah ancur unggal lawan. Pejuang anu saukur dihapus ku hiji pakarang énergi kanyahoan. UFO kantos diserang munggaran. leungitna ieu kontrol ku Soviet ngajempolan. Dibikeun anceman ieu bakal aya pamaréntah badag di dunya manehna teu bakal ngaku yen eta kacida kakuatanana. UFO nyingsieunan kakuatan dunya, jadi sagalana ieu downplayed, diatur sarta masarakat awam ridiculed. Tujuan éta pikeun nyegah panik massa jeung concealing kanyataan yen odds ngalawan ieu nganggur do.

Soviet terang yén UFO dipigawé utamana katalungtik. Salaku di Amérika Serikat geus dilaporkeun ayana UFO di unggal mimiti rokét spasi. Mahluk luar angkasa ningali sagalana raket pisan jeung terang unggal base station rusiah. Tema jeung tujuan datang extraterrestrial tetep kanyahoan ogé. Paul Stonehill miboga kasempetan pikeun ngobrol ngeunaan eta kalawan sababaraha urut anggota Soviét militér rahasia jasa, pamaréntah jeung sains. papanggihan maranéhna diterbitkeun dina sababaraha buku ngeunaan UFO-encounters dina Uni Soviét.

Paul Stonehill buku panganyarna ngabahas nu USO-rapat, misalna ku objék kapal selam unidentified dina Uni Soviét. Pikeun objék kanyahoan urang sapatemon mah ukur aya di aerospace tapi ogé di sagara di dunya. Ieu objék misterius téh tétéla bisa mindahkeun gampang dina cai tur kasebut nyaéta dimungkinkeun yén anggota awak beroperasi basa bawah tanah nu sadia pikeun jalma jeung nezpozorovatelné. Urut anggota pamarentahan, kalayan saha anjeunna spoke Stonehill, sanajan nyampurkeun kituna sajauh disebutkeun yen Rusia geus dékade dina perang rusiah sareng lomba ngeunaan mahluk luar angkasa di jero cai anu nyicingan bojong ieu.

commanders kapal selam luhur terus sapatemon ieu objék aneh. Laporan rapat ieu ogé masih rusiah. Sababaraha rinci dina kasus ieu ieu diterbitkeun di bojong. Dinten aya upaya "uncover" atanapi ridicule sagala saksi atawa informasi wae ngeunaan ieu rusiah povážlivých. Saksi informed ngeunaan pasamoan kalayan bentuk kahirupan jero cai, kapal kapal selam unidentified na UFOs, anu dip kana sagara. Dadaran nejneobvyklejšímu kaasup "swimmers". Ieu tétéla ngeunaan tilu méter badag, humanoids manusa-kawas anu nempo di jero hiji 50 méter dina cai tiris Danau Baikal di Sibéria. Salah sahiji informan ieu patepungan frightening éta hiji palika militér Mayor Jenderal V. Děmjaněnko. Utama Umum warned awak na sateuacan ieu mahluk aneh, lajeng naon anu lumangsung kana pasamoan aneh sababaraha di 1982. Mahluk anu clad di cocog pérak sarta helmets éta buleud. Tujuh divers Soviét kedah coba mun grab salah sahiji mahluk ieu ka jaringan nalika éta sadayana babarengan pikeun sababaraha gaya kanyahoan kadorong caina. decompression dadakan dipingpin pamustunganana pati.

Dina 1965 tina steamer "Raduga" dina Laut Beureum sighted a fireball badag nu teu meunang kaluar laut. obyék hovered pikeun sawatara waktu ngeunaan 150 caina sarta dikurilingan ku rukun badag cai saméméh éta sank deui saméméh awak ngabéwarakeun ngeunaan jero. Laksamana VA Domislovsky ditempo dina rapat sejenna di Samudra Pasifik sahenteuna 900 obyék lila hovering luhur caina. Objek badag dipigawé sababaraha leutik, nu ngiles di jero cai. A saeutik engké aranjeunna indit deui ka obyék badag sarta éta flew jauh.

Adm komandan sarta kapal selam nuklir, Yuri Beketov, UFO-ngalaman dina nohonan segitiga Bermuda. Dina radar nu kapanggih hiji obyék kanyahoan sarta speed rongkah 400 km / h ieu pindah ka hareup dina cai! Sanajan sagala usaha tetep kasus kawas rusiah, sok aya rapat anyar jeung USO teu bisa ngan saukur malire eta. pangaweruh manusa ngeunaan naon anu lumangsung dina sagara jero téh masih minim. Dinten ieu kami nyaho ngeunaan bulan ti ngeunaan bojong laut di Bumi.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya di Bumi pikeun waktu anu pohara lila hiji ayana alien. Ieu objék ngalayang na ngewa jero cai sagala kadali kakuatan dunya sarta narékahan pikeun tujuan sorangan. Sigana nu nyicingan peradaban maju sagara di dunya komo sugan boga basa di kerak bumi handapeun laut nu aya pikeun manusa sagemblengna unattainable. pangawasan ketat leuwih AS markas-markas militér jeung kakuatan téhnologis sahiji objék ngapung unidentified ngabuktikeun yen di dieu urang nu kaayaan kakuatan punjul keur nangkep tur kadalikeun penting kajadian di Bumi tanpa aturan ngalawan eta bisa ngalakukeun hal.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Encounters kalawan UFOs di Uni Soviét"

  • petrvetr nyebutkeun:

    Rada hiji artikel menarik, hal anu penting pikeun nyadar yén euweuh UFO atanapi USO, sagalana éta lila pisan identifkováno. Mesin (sugan sanajan mesin téh) masih flipping atmosfir, sabab teu kabetot dina gravitasi sarta akselerasi hasilna, hawa, jsb Aranjeunna teu paduli lamun gerak dina "hawa" atanapi di cai. Perkara jadi urang nyaho éta aranjeunna seuri.

Leave a Reply