SETI bray sinyal pisan kompléks

37544x 13. 08. 2013 1 maca

Dina Méi 2011 CNN ditayangkan laporan yén SETI direbut ti Alam Semesta sinyal pisan kompléks.

Steven Greer commented on kaayaan:

Kuring kudu nempatkeun sakabeh hal nu bener. SETI direbut ratusan sinyal kompléks.

Eta ngagaduhan ka abdi ti jalma di tempat kacida luhurna. Ku kituna Kami moal reuwas yen aya sababaraha hal séjén anu geus muncul di umum. Eta teu bisa otomatis sebutkeun naha ieu sinyal katuhu tina AND. Najan kitu, urang confidently bisa disebutkeun yen sakabeh kasus sok rusiah.

Geus aya 90. antara kuring salah batur sapagawean ceuk SETI yén alesan nyata ieu dumasar nyaeta nyumputkeun kanyataan yen urang geus boga kontak jeung extraterrestrials. Ieu smokescreen a. Ieu salah sahiji usaha kasampak sakumaha sanajan maranéhna téh masih pilari hiji kahirupan calakan wae di jagad raya.

Bari SETI presents sorangan salaku hiji organisasi interest-pulitik, tapi aturan na ngalaksanakeun jelas iklas turun prosedur, kumaha kalakuanana di acara nu ieu kawengku komunikasi extraterrestrial. Item hiji jelas nyebutkeun yen zat kudu dijaga rusiah ...

Artikel nu patali

3 komentar on "SETI bray sinyal pisan kompléks"

  • Otmar Plocica nyebutkeun:

    Utamana fascinates kuring ngeunaan kumaha dulur nyangka tina sakumaha bakal kajadian lamun sagalana sumping terang? Urang kudu dieureunkeun Mayar nu KPR na leases, sarta kami bakal moal deui dianggo? Kamarana ngakibatkeun rusuh teh? Naon bogeyman nu? Hirup Sel teu bakal masihan persis sarua, urang bakal tetep jadi ngabogaan salempang ngeunaan budoucnost.a maranéhanana kedah urang ngabagi planet urang jeung lomba sejen? Hiji naon? Ayeuna urang ngalakonan ka batur, jeung anjeun sabar eta :) resep domba.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Dibikeun kanyataan yén CNN ditayangkan laporan jeung sia anyar kajadian, tur éta pikeun extent sababaraha masalah inflasi. Malah lamun resmi NASA ceuk di Mars anjeunna geus kapanggih hirup salaku microbiological, paling urang di-tipe barat dina planét ngalakukeunana meureun pisan museurkeun. Ayeuna eta kedah mayar nu KPR, tagihan, tagihan, buka dianggo ... jsb Kami overwhelmed ku illusions sorangan yén hal "must".

  • Martin Martin nyebutkeun:

    strategi klasik, sadaya hushed up na diteundeun rusiah. Maranéhanana pamingpin bakal geus ngabohong ka kami, malah lamun eta outed bebeneran. Hal ieu ngahalangan kumaha ieu mungkin?

    Sababaraha bohong, batur omongan, sababaraha yakin jeung nu lianna percanten ... acan éta jadi basajan, ngan kasampak dina wengi tina susu Jalan tur sadar tempat urang di jagat raya.
    Kuring ragu yén kami mahluk planét Bumi abdi, maranéhanana éta ukur di masarakat spasi badag kitu.

Leave a Reply