Sersan Clifford Batu (1 Bagean.): Kabeneran digolongkeun naék ka beungeut cai!

11835x 22. 12. 2018 1 maca

"Henteuna bukti teu bukti henteuna. Ieu mangrupa indikator anu sipatna pamingpin dunya (henteu pulitik) pinuh bisa tetep fenomena ieu handapeun wraps ".

Ieu salah sahiji loba kalimat Amérika Clifford Batu, anu ngajabat di Angkatan Darat tur pas, berkat bakat na ngagaduhan informasi jeung proyék patali "Kami datang ' salaku lalaki nu anjeunna nyaéta panggero aranjeunna. Tangtu we teu ngawangkong ngeunaan datang ti nagara sejen atanapi ti buana sejen, tapi jalma anu didatangan kami tina poek, ka ends spasi.

Clifford teu hijina salah sahiji entitas extraterrestrial (EBE) ceramah. Anjeunna Talks About aranjeunna loba jalma - dreamers, jalma thirsting pikeun timer realisasi na unnoticed, tapi ogé jalma paling kredibel kayaning policemen, prajurit, pilots, astronot jeung jalma séjén anu alus judgment na rationality mindeng ngandelkeun.
Salawasna kuring resep argumen yen kami masih nungguan bukti definitif tina ayana maranéhanana sarta yén maranéhna didatangan kami. bukti - pancen bulletproof - anu countless.
47% rakyat Amerika yakin mahluk luar angkasa geus dilongok kami kadang. Ieu sanes jumlah leutik. Dina sajarah modern, ampir unggal Presiden Amérika atanapi calon / Ka swore / sarta nembongkeun sagalana anjeunna weruh ngeunaan extraterrestrials. Naha, upami éta sanggeus kabeh hitungan jalma deluded, atawa jalma kalawan eyesight miskin pisan. Sajumlah nagara - kayaning Inggris atawa Australia - wangsit bahan patali UFOs. Ngan ngeunaan fenomena abductions, aya puluhan jutaan saksi. Wae abdi nguping nyarios pikaseurieun tur leres yen ieu bakal meunang sagala hal pangadilan di dunya. Jalma spoke di hypnózách - dina kaayaan kieu téh bohong pajeujeut - loba korban implants anu dihapus, mindeng dijadikeun bahan moal kapanggih di Bumi. Nu kapanggih mesin uing ngapung nu kungsi fallen, aya dokumén, poto, video, rékaman radar anu kaaslian anu unquestionable. Perlu dipikanyaho ku sababaraha acara anu dikonfirmasi puluhan rébu jalma (Patempuran Los Angeles 1942, UFOs leuwih Washington DC 1951). acara kasebut dituturkeun ku "inci" headline.

Clifford Batu kitu, béda. Anjeunna saurang lalaki anu melong kana hiji liang kelenci imajinér sakumaha jero sakumaha sasaha. Komo pangsaeutikna jalma kalawan kaahlian ieu nya daék buka publik jeung nyawad sagalana. Clifford teu kitu - hayu urang néangan naon sahingga urang wangsit.

Skip beginnings na di tentara, di mana manéhna meunang, sanajan masalah kaséhatan sarta ngalih ka momen nalika jasa kahiji ngagaduhan di kontak jeung UFO.

Di Fort Jackson, Karolina Kidul, anjeunna lulusan Pribadi Pelatihan Advanced (latihan individu canggih), satutasna anjeunna jadi resmi - Priyayi. Tapi ieu mah ngimpi lifelong Na, alatan manéhna hayang jadi pilot helikopter, kitu jeung di panempoan kaayaan médis na anu teu realistis.
Saluareun eta, sumawona Obrolan mun Clifford.

"Tapi Ku margi aya na mah ieu hiji poe di kelas. Kitu ogé, dinten kadua nu kuring dihadiran ukur bagian tina eta. Dinten sejen, saméméh kuring ngagaduhan kana kelas, aranjeunna milih kuring indit ka ngajadikeun eureun markas, husus bagian éta maranéhna dibagikeun kecerdasan.
Lamun kuring meunang aya, aya deui lalaki anu ngadatangan kami, konon ti Washington DC na diusahakeun nyerang nepi paguneman kalayan kuring.
Muhun, mama abdi teu ngangkat euweuh fool. Kuring teu diniatkeun ngabejaan manehna nu ieu resep UFOs ".
Anjeunna sumping ka kuring sarta ngadawuh: "Muhun, kumaha saur anjeun ngeunaan UFOs?"
Na mah cenah: "Muhun, abdi teu terang. Nyaan dipikir eta. "
Manéhna nyebutkeun: "Muhun, sadaya jelema nyangka ngeunaan UFOs. Naha anjeun percanten UFOs, atanapi yakin éta? "
Kuring inget yen ceuk kuring. "Emang Kuring henteu weruh. Nyaan dipikir eta. "
Manéhna nyebutkeun: "Kuring pikir kitu. Kuring pribadi yakin aranjeunna. Di dieu, kuring rék ningali hal ".

A katingal kana dokumen, nu kungsi dipilampah béda. Nalika kuring kokotéténgan kana éta, Teu sangka: "Kuring meureun teu ningali." Kusabab kuring kungsi teu clearance kaamanan. Kuring terang naon anjeunna dimaksudkan "Top rusiah." Jeung Abdi terang yen kumaha atuh ieu nonton di palanggaran hukum féderal AS - hukum spionase. Kuring teu nyaho naon nu sejenna nangtung tukangeun kecap "Top Rusiah" (Top Rusiah).
Ayeuna kuring nyaho yen eta bisa dicirikeun dokumén sakumaha sénsitip dina Program rozškatulkovaných informasi atawa dokumén dina program Aksés Special.
Kuring teu nyaho sateuacan.
Ku kituna kuring ka manéhna: "Anjeun nyaho, Jigana mah teu kudu lalajo. Kuring boga clearance kaamanan ".
Sarta anjeunna nyebutkeun: "Putra, teu némbongkeun Anjeun hal Abdi teu bakal disebutkeun yen kuring gé nunjukkeun anjeun."
Ayeuna kuring nyaho yen ti hiji umur dini kumaha bae terang kuring kungsi interaksi pengkuh kalawan - I resep mun nelepon aranjeunna kieu: "Kami datang". Ieu salah nanaon, tapi kuring nyaho yen spésiés séjén meta dieu na sabudeureun kalayan jenis ieu.
Tapi ngan salah sahiji entitas ieu dituturkeun kuring sapanjang hirup. Tapi sanajan kitu, aya salawasna interacting jeung pamadegan badan lianna. Kuring ngarasa yén alesan Tentara diwenangkeun kuring nungkulan ieu ka abdi yen tentara bakal ngijinan. Maranehna ngangkat jalma di séktor sipil, anu disebutkeun bakal bisa meunang kana tentara, anu miboga hubungan enduring kalawan "Datang kami".

Éta naon atuh dipaké pikeun nalika ieu UFO, ieu disebut "link ". Lajeng nu dasarna ngalakonan komunikasi kalayan sémah urang - naha maranéhna téh tatu, atawa naha aranjeunna katuhu jeung kami anu ditahan dugi momen teu sumping dugi jenis, sarta henteu nyokot aranjeunna ".

Saatos bari Clifford Batu kasebut dibikeun ka Alabama, dina dasar ft. McClellan, dimana anjeunna hadir a tilu-minggu jaderno- kimiawi biologicko- (Néglasari) tangtu keur aparat non-commissioned.

"Lamun kuring anjog aya," nyebutkeun Clifford, "Kuring nempo hal anu kuring henteu ngarti, hususna cara ngiket jeung Néglasari.
Éta némbongkeun kuring pilem ieu:

titimangsa ieu lajeng wae sabudeureun taun 1968 .. !!! "Tapi kami teu boga tipe ieu téhnologi". Ayeuna kuring nyaho tina ieu panalungtikan kuring, sarta hususna nalika kuring ngahontal dokumén kuring jeung NRO (National pangintipan Kantor) yen urang mibanda satelit sanggup ngalakonan ieu di tengah 60-ies na sigana baheula. "Nyebutkeun Clifford.

Dina bagian hareup urang moal nuturkeun Clifford on ngumbara sarta hususna pentagon sahandapeun manehna, tapi di situs kacilakaan ETV keur nu anjeunna summoning.


Leuwih lengkep ngeunaan kahirupan jeung karya Clifford Batu on YT Sueneé Semesta

Sersan Clifford Batu

bagian séjén séri

Leave a Reply