Parks Anton: Fountain inpormasi ngeunaan sajarah kuno manusa

Sajauh dileupaskeun bagian 12.
wp-content/uploads/2016/04/parks1-300x208.jpg

Anton Parks, panulis Perancis - hiji autodidact anu dijelaskeun dina bukuna Le Rusiah des Étoiles Sombres (The Rusiah ti Dark Béntang) umat manusa dijieun salaku hiji peradaban alien.

Parks buku hese mengklasifikasikan sakumaha eta ngagambarkeun informasi dasar ngeunaan naon anu lumangsung di Bumi saméméh mecenghulna lalaki. Téh mangrupa sci-fi, lamunan atawa fiksi? Ieu carita batur anu kungsi kontak mental ku jalma hirup dina mangsa éta.

jalan

Sajauh dileupaskeun bagian 5.
wp-content/uploads/2018/03/baby-girl-1845462_1280-1-300x286.jpg

Rute - sejen tina carita agung panulis daria Fusková.

Lalampahan ka Bali

Sajauh dileupaskeun bagian 8.
wp-content/uploads/2019/01/TaUra-na-Bali-001-300x191.jpg

Kadang-kadang dina kahirupan anjeun kudu nyieun parobahan radikal. Lengkah kaluar tina rut zone kanyamanan tina kahirupan sapopoe sarta venture kana kanyahoan on salah sahiji adventures na tinggal ...

Runtuyan ngeunaan iinditan ka tanah dewa.

CIA: ngawaskeun jauh Mars

Sajauh dileupaskeun bagian 4.
wp-content/uploads/2017/03/1-RV-is-real-270x300.jpg

dokumén nyebutkeun Agénsi AKAL sentral (CIA) nunjukeun yen di 1984, agénsi di padamelan jalma jeung abilities of nempoan jauh (nempoan jauh), anu fokus kana kumaha maranéhna katingali wewengkon nu tangtu Mars jutaan heubeul taun. Pengamat geus ditétélakeun ningali piramida, téhnologi futuristik sarta pohara tinggi - manusa-pilari ...

Naon balik veils waktu

Sajauh dileupaskeun bagian 5.
wp-eusi / muatan / 2017 / 04 / otuzcofi-300x169.jpg

Jeung deui éta torowongan jero taneuh - KOMUNITAS waktu keur patepungan di sakuliah dunya Otuzco kalawan jieunan manusa, spasi bawah tanah, guha, torowongan sarta sakabéh "kota" nu hiji euweuh weruh saha, sarta hususna kumaha eta anu diwangun. Tur urang kudu ngawangun loba masalah.

font inca kipu Sigana mah a string of titik disusun dina senar. Nyusun titik dina urutan tinangtu nyaéta metoda ngalaporkeun. font Ieu disangka dibikeun bearded jalma Allah Viracocha jeung kulit bodas.

mesin baheula ngalayang, pesawat, hovercraft na vimanas lianna.

Dr Zahi Hawass: sakongkolan rasiah dina Egyptology tukang

Sajauh dileupaskeun bagian 6.
wp-eusi / muatan / 2015 / 04 / embodies-Hawass-sacked-300x213.jpg

Zahi Hawass téh pasti nu personalities paling kontroversial di dunya arkeologi sarta Egyptology hususna. Hal ieu pakait jeung loba skandal jeung gangguan sensor jeung pamanggihan arkéologis sarta ngan utamana di Mesir. nuturkeun runtuyan artikel nyobian angkat ka dijilbab of sakongkolan rasiah yén Hawass pribadi atanapi liwat lianna sadar sahingga nyabut masarakat umum ngeunaan inpo nu panganyarna. Yén teu salawasna jeung karsa pangalusna demi pangaweruh umat manusa téh leuwih ti dibuktikeun. Sanajan kitu, dulur kedah nangtoskeun dirina. Inpo renik téh leuwih ti cukup.

Kadua kalahiran Hyperborea

Sajauh dileupaskeun bagian 1.

Edgar Cayce: jalur babarengan

Sajauh dileupaskeun bagian 24.
wp-eusi / muatan / 2015 / 05 / Edgar-Cayce-232x300.jpg

Ngaranna Edgar Cayce connoisseurs sumanget akrab sakuliah dunya, acan carita nya rongkah di kesederhanaan na. motif neneng nya éta ngurus jalma na coba pikeun mantuan. Ti dorongan ieu stemmed pangabisa wondrous na - bakat anu anjeunna predestined jadi leuwih kawentar saatosna ti anjeunna dina kahirupan.

listrik

Sajauh dileupaskeun bagian 2.
wp-content/uploads/2017/02/image001-2-300x183.png

The Listrik istilah asalna tina basa Yunani sarta hartina "Jantar" - éléktron. Geus di jaman baheula nya éta sipat misterius ieu dipikawanoh.

AND jeung kosmologi anyar

Sajauh dileupaskeun bagian 2.

Code of Etika Manusa

Sajauh dileupaskeun bagian 3.
wp-content/uploads/2017/07/aura-chakra-energy-body-spirit-and-ego-parts-323x480-1.jpg

panulis Czech Ivo Wiesner masihan kami karya maranéhanana dina jumlah buku nya ku nilai gede pisan tina roh-Na. Hayu urang kiwari sareng pandangan nya ku cara salah sahiji kudu cicing di bumi nu hirupna éta luyu jeung hukum Alam Semesta / Ka: hukum ketuhanan / sarta jadi kaeusi misi pribadi-Na.

Wawancara ekslusif: Ken Johnston NASA whistleblower

Sajauh dileupaskeun bagian 2.
wp-content/uploads/2016/11/img512-235x300.jpg

Ieu carita Ken Johnston NASA archivist, kacapi blower, lalaki anu uncovered nu dijilbab nyumput tukangeun sababaraha kagiatan rusiah tina NASA.

mysteries fisik

Sajauh dileupaskeun bagian 11.
wp-content/uploads/2017/01/BigBang_dreamstime41532968_AttilaAlexovics.jpg.1579020-300x225.jpg

A loba fenomena fisik urang diajar ti kalahiran ka sakola. Ieu bisa di glance kahiji sigana yen sagalana jelas tur taya alesan pikeun ragu. runtuyan ieu bakal némbongkeun Anjeun dimana urang, salaku manusa, anu masih sela dina pamahaman sambungan.

KGB Jenderal PSI-pakarang

Sajauh dileupaskeun bagian 7.
wp-content/uploads/2017/04/brain-1845962_1920-300x227.jpg

pakarang PSI dumasar kana pamakéan indra lianna (misalna. Telepathy), nu boga, sajaba eta 5 dasar, lalaki aya. séri mangka éta naon nyebutkeun masarakat profésional ayeuna paranormal atawa gaibMangrupa bagian integral unggal urang na anu wewengkon kasebut ngeunaan mahluk kami sababaraha kali subjected kana panalungtikan pisan tepat ngagunakeun métode ilmiah. Na acan, maranéhna mindeng kénéh teu ngarti workings fundamental na zat, teu ngeureunan kanyataan yén maranéhanana dianggo - aranjeunna nyata jeung kantos hadir. Anjeun ngan perlu diajar ngadalikeun eta. Tur jadi salawasna, tehnik bisa dipaké pikeun duanana hal alus tur hanjakalna bad ...

Henry Deacon: umat manusa dibuka kotak Pandora urang

Sajauh dileupaskeun bagian 5.
wp-eusi / muatan / 2016 / 12 / Henry-Deacon-300x194.gif

wawancara dasar ieu dipigawé dina 2006 dituturkeun ku dua suplemén ti 2007 taun, nu masih meunang engké. wawancara ieu dilumangsungkeun ku fisikawan anu wishes kana pamundut ka tetep anonim ( 'Henry Deacon ") nyaéta pseudonym a. Nunjukkeun yen ieu versi tulisan tina laporan processing video aslina urang tadi sababaraha rinci disingkahkeun supados identitas jalma anu tetep gembleng. Ngaran Henry téh katuhu jeung rinci gawé na kami junun pariksa.

Gunung, Pertambangan terricony

Sajauh dileupaskeun bagian 8.
wp-content/uploads/2017/05/Danxia3-300x194.jpg

Numutkeun bukti fisik, sigana yen peradaban kuna Bumi leres "plundered". Hayu urang ngajajah ngambah pertambangan kuna babandingan monstrous.

Iškomar

Sajauh dileupaskeun bagian 8.
wp-content/uploads/2017/09/Ishcomar1-200x300.jpg

Iškomar ngomong yén ceramah telepathically sarta ngirimkeun hiji pesawat ruang angkasa di sabudeureun Bumi. Manéhna sorangan geus cicing cukup lila nepi ka bisa ngalakukeun tanpa awak fisik, sedengkeun nu sejenna mangrupakeun dina kapal di formulir manusa. Iškomar mimiti misi na di bumi pikeun ngeunaan tilu puluh rebu taun ka tukang, pangaruh ngembangkeun kami ambéh manusa bisa ngamekarkeun gancang tur bisa nyandak kapamimpinan, moal ngadalikeun éta hukum galactic prohibits mahluk wijaksana ti luar angkasa, kawas dirina.

Salaku dina taneuh sarta di langit

Sajauh dileupaskeun bagian 5.
wp-content/uploads/2017/06/apple-139266_1920-300x225.jpg

Téks "Salaku bumi jeung langit" kieu buku "Dina Awal ieu ibu" nu ngabejaan carita asal alam semesta, jalma anu dijieun deui jeung jalma anu cicing di dinya. Dina runtuyan ieu, urang bakal diajar kumaha carana ngamekarkeun Bumi jeung hirup di dinya.

Teks anu diolah ngaliwatan dongeng.

Di handap ieu mangrupakeun sakabéh jalma?

Sajauh dileupaskeun bagian 8.
wp-content/uploads/2018/01/einstein-2062443_640-300x200.jpg

Élmu segi kumaha urang apal, nya fenomena unexplained dina sagala sisi sawah. Anjeunna denies pamahaman rasional ngeunaan dunya, sanajan naon paradoks a, ieu elmu irasional perlu rangsangan a. Pikeun loba elmuwan jeung nyokot kantun: "Boh abuses ieu sarta kufur karir mah kudu hiji trend luhur, atawa geus teu downplay tur mungkir, abdi baris nalungtik - lajeng boga reputasi, reputasi, ku kituna karir nu aya dina jeopardy ..."

Untungna, Kaula mah élmuwan a, karir kuring bade dina arah béda, jadi abdi tiasa mampuh ngajawab kalawan axioms ilmiah, nyobian pikeun megatkeun liwat sok peneliti kaadigungan jeung opat judul méméh ngaran jeung atas nama. Tapi ogé paribasa leres. judulna teu ngahargaan lalaki, tapi di urang ngahormatan judul.

Anjeunna geus 19. Abad, ilmuwan ngarah éta yakin yén dasarna sagalana anu mungkin pikeun nalungtik, éta nalungtik. Kahayang manusa pikeun kapanggihna bakal konon kedah coplokkeun nu disiplin sains jeung ngudag seni rupa jeung filsafat. Jeung anjeun muka uncertainties kayaning gravitasi atanapi cara uteuk kudu dipiceun geura-giru.

Muhun, sabab kalayan jumlah tulisan diduga satuju, abdi bakal nyobian dina séri anyar kuring nyorot ka mahluk nu vastly manjangkeun saluareun eta 99,9999% populasi. Jeung paling konsistén mungkir propositions ilmiah. Jeung hanjakalna, atanapi untung (sakumaha keur saha) buka di hareupeun rahayat kami geus tetep angka nu gede ngarupakeun patarosan tur buka nepi rohangan pikeun pamikiran ngeunaan ieu cara hebat pikiran urang.

Kuring boga patén asup akal, coba ngan hiji. Pikeun nunjuk kaluar yén sanajan nu peneliti esteemed na propositions ilmiah maranéhna bisa jadi teu salawasna jadi bener.

1 2 3 4