putri Saudi kabuka ngeunaan chemtrails

7163x 29. 02. 2016 1 maca

Sababaraha bulan ka tukang di Saudi Putri Basmah binti Saud dibandingkeun geoengineering - pakarang chemtrails pemusnah massal.

Dina wawancara ringkes na anjeunna digambarkeun program geoengineering jalan salaku pakarang pemusnah massal; metoda karacunan slow nu ngancam sagala kahirupan di bumi. Anjeunna sadar naon anu lumangsung. dampak biologis fenomena ieu teu acuh ka dirina. Moaning yén urang kungsi outgrown awan leuwih sirah na. Anjeunna paduli jenis dunya urang ninggalkeun barudak urang. Anjeunna boga panon. Nilik. Teu uteuk. Pikir. Kumaha hiji bisa tetep jempé ngeunaan ieu?

Sagalana ieu diterbitkeun 5.prosince 2015 di Istanbul dina konferensi kaamanan, dimana putri masihan hiji ucapan keynote on topik kaadilan global jeung etika dina urutan dunya ngarobah, Anjeun heran yén média kami éta jempé ngeunaan informasi penting kieu?

Artikel nu patali

Leave a Reply