Rusia: Ilmuwan ngajelaskeun brings kakuatan gaib ti lalaki

219169x 01. 01. 2015 1 maca

Ieu konci na frasa téh wawakil frékuénsi rada husus. frékuénsi ieu tiasa lajeng jadi dimodulasi, duanana akustik jeung base lampu. proses ieu ngawujud jadi dadasar tina métabolisme sélular pangaruh positif, nu ngamungkinkeun urang pikeun malah ngabenerkeun hiji cacad genetik. Ngagunakeun métode luhur, nu saperti waktu indit ngaliwatan sababaraha modifikasi sarta perbaikan kahontal group ilmiah anu dipingpin ku dr. Garjajev hasilna rada radikal. Contona, aranjeunna junun tanpa sél campur reprogrammed invasif of embryos bangkong nepi salamander cikal.

Sapuluh taun ka pengker hal kawas kieu bakal geus dianggap boh mungkin atanapi mujijat a. Hasil ieu panalungtikan ogé nyadiakeun katerangan ilmiah salaku mun naha, upamana, hipnotis salaku pangaruh kuat di eling manusa jeung awak.

Ieu geus sababaraha taun deui, naon élmuwan salaku munggaran di dunya pikeun sakabéhna reprogram DNA manusa, ngaliwatan ungkapan verbal husus jeung frékuénsi Rusia. Geneticists anu tungtungna bisa ngajelaskeun fenomena nu saméméhna dianggap misterius sarta dasarna teu mungkin. Fenomena nya éta sagemblengna ditampik ku elmu tradisional.

kapanggihna éta bisa dilaksanakeun alatan kanyataan yén élmuwan Rusia geus wani set suku di darat anu nepi ka ayeuna dianggap tabu sarta dimana élmuwan Kulon anu malah dilarang pikeun ngalakonan panalungtikan wae (ieu leres dugi ngeunaan 1998). Saloba itungan, kaulinan disebutna ". Noncoding nyangkokkeun sabagian DNA manusa". Sakuliah pangajian, sadaya museur éksklusif na wungkul 10% tina total kapasitas DNA urang, mindeng disebut "panyandian DNA". Éta jawab conto pikeun pangwangunan protéin.

Salaku I dilaporkeun dina loba lianna bahan kuring, grup élmuwan Rusia dipingpin ku biofisikawan jeung biologist molekular Peter Garjajev ieu yakin yén "sésana" 90% DNA manusa (noncoding bagian) kudu ngandung émbaran berharga pikeun urang potensial acan kanyahoan .

Pisan geura-giru diangkat grup élmuwan Rusia kapanggih yén mun pinuh ngarti tujuan sabenerna noncoding DNA bakal butuh ahli. Ieu meureun maca lay pisan heran sabab nu ahli profési di glance kahiji boro bisa nyaritakeun isu genetik manusa. Tapi sabalikna bener. gawé babarengan ngadegkeun misalna geus dibawa buah pisan metot. Aranjeunna kapanggih hiji fakta pisan kaduga. Contona, kanyataan yen sandi genetik urang ngagunakeun aturan grammar jeung sintaksis dina cara nu deukeut ka basa manusa.

Dina waktu nu sarua ieu kapanggih yén sanajan struktur DNA dina pasangan basa ngoperasikeun nurutkeun aturan grammar jeung sintaksis. Kacindekan tina pamanggihan ieu sabenerna astounding. Ieu nunjukeun yen sagala basa manusa nu verbalization pisan husus DNA urang. Najan kitu, para élmuwan kapanggihna paling endah masih ngantosan. Ieu dibuktikeun kanyataan yen hirup jeung kualitas DNA bisa dirobah ku kecap jeung frasa (mantras) husus.

Ieu konci na frasa téh wawakil frékuénsi rada husus. frékuénsi ieu tiasa lajeng jadi dimodulasi, duanana akustik jeung base lampu. proses ieu ngawujud jadi dadasar tina métabolisme sélular pangaruh positif, nu ngamungkinkeun urang pikeun malah ngabenerkeun hiji cacad genetik.

Ngagunakeun métode luhur, nu saperti waktu indit ngaliwatan sababaraha modifikasi sarta perbaikan kahontal group ilmiah anu dipingpin ku dr. Garjajev hasilna rada radikal. Contona, aranjeunna junun tanpa sél campur reprogrammed invasif of embryos bangkong nepi salamander cikal. Sapuluh taun ka pengker hal kawas kieu bakal geus dianggap boh mungkin atanapi mujijat a.

Hasil ieu panalungtikan ogé nyadiakeun katerangan ilmiah salaku mun naha, upamana, hipnotis salaku pangaruh kuat di eling manusa jeung awak. DNA urang geus diprogram dina cara sapertos nu inherently ngabales kecap. Intina formulir salah sahiji saran anu utamina dumasar kana fenomena ieu. élmuwan Rusia oge bisa ngajelaskeun naha metoda husus ieu teu bisa dipaké jeung kasuksésan anu sarua pikeun unggal jalma anu bakal make eta. titik teh nya eta ditangtoskeun jeung éféktif "komunikasi" jeung DNA nu diperlukeun pikeun leres diatur frékuénsi sasak komunikasi internal.

Loba di hal ieu patali jeung frékuénsi eling manusa. élmuwan Rusia nu yakin yen sakumaha bakal ngaronjatkeun frekuensi eling manusa, teu panjang diperlukeun atawa lampu amplifier akustik jeung jalma spontaneously ngatur kalawan kecap jeung pikiran sorangan. élmuwan Rusia gawe dina tim Garjajevově ogé kapanggih dasar genetik intuisi visinil. "Proses Hyperkomunikačního", nu pondasi pencerahan mistis atawa dina kaayan hiji jalma ti hiji sumber éksternal dumadakan nampi informasi penting.

Dina jangka waktu nu urang, fenomena ieu geus jadi cukup langka. Peneliti manggihan yén transmisi hyperkomunikačnímu ieu diwatesan ku stress, kahariwang jeung kitu. Hyperactivity cerebral nu gejala anu hadir di masarakat nyebar. Dina sababaraha sasatoan, kayaning sireum, aya maneuh jaringan hyperkomunikační aktif. Kuring henteu weruh naha anjeun terang contona yen lamun sireum ratu geus fisik dikaluarkeun tina jajahan jeung dipindahkeun ka tempat sejen pisan jauh, sakabeh sireum dina karya jajahan, karya jeung ngawangun nurutkeun rencana.

Najan kitu, nalika ratu format ditelasan, sadaya aktivitas diperlukeun dina imah sireum nu subsides dina hiji 80 maksimum nepi 100 detik sanggeus maot Queens sireum. Dumasar fakta ieu, para élmuwan téh yakin yén lamun ratu sireum hirup boga aksés ka matrix sadar sadaya anggota hiji koloni sireum. Kiwari sababaraha tim panalungtikan gawe dina metodologi kumaha reactivate transmisi hyperkomunikační inpormasi dina tingkat manusa. Lamun hasil, eta bakal muncul pangajaran pilihan sagemblengna anyar jeung pohara efektif murni dina tingkat méntal dimana jarak jeung waktu, sarta meureun dicoo euweuh peran sama sekali.

Ogé dibuktikeun yen DNA manusa téh boga kabisa pikeun ngahasilkeun jumlah badag leutik "wormholes" molekular-tingkat bareng jeung fenomena katelah "sasak Einstein-Rosen". Ieu bakal mastikeun kamungkinan mindahkeun informasi luar tina ruang jeung waktu di tingkat kuantum, nu misah ti eling fisik urang. Lamun urang sadar bisa ngaktipkeun proses ieu di tingkat eling fisik, urang bisa make DNA urang pikeun ngirimkeun jeung nampa informasi dina sambungan ka jaringan data Semesta sadar.

Hasilna diala ku élmuwan Rusia éta karakter kitu revolusioner anu inevitably pemicu mecenghulna Grup ilmiah séjén sarta institusi di belahan dunya (AS, Kanada, Walanda, Jérman, Australia, jeung sajabana). Ayeuna, kabeh ieu digawé aktip saling komunikasi na aya a Ngahijikeun Tatar bertahap panalungtikan, nalika departemén individu difokuskeun sub-isu pisan husus. trend Ieu tantangan hébat sarta mudahan ka arah hareup. Urang kedah mudahan yén sakabéh pamanggihan ieu bakal dipaké constructively keur alus tina sakabéh urang pangeusina ieu.

Artikel nu patali

2 komentar on "Rusia: Ilmuwan ngajelaskeun brings kakuatan gaib ti lalaki"

  • Looper nyebutkeun:

    Sanajan kitu, dina mraveničti nu - 100 detik nyaéta cukup waktu pikeun sireum dina pupusna Ratu ngawartosan hartosna murni kimiawi ngagunakeun parfum maranéhna dihasilkeun sacara alami.

  • Looper nyebutkeun:

    Ieu tangtu nu non-coding DNA boga Tujuan hiji - hijina élmuwan masih teuing primitif jeung takabur nu eta bisa ngaku. mungguh:

    Élmuwan teuing primitif pikeun eta pikeun manggihan naon a "non-coding" Tujuan DNA.
    Bari maranéhna teuing takabur ngaku hal éta bisa boga maksud lamun maranéhanana éta bisa manggihan.

Leave a Reply