Wawancara jeung menata redaktur Sueneé Semesta

1157182x 22. 01. 2017 1 maca

Naon carita situs? Kumaha teu aranjeunna datangna?

Sumuhun. Sagalana boga carita! Kuring ngamimitian situs ieu lalampahan Internet Anjeun lila pisan dina Maret 2013 ngan salaku alternatif hadé mun surelek massa yén kuring mailed sababaraha babaturan. Sataun saméméh éta, abdi bakal disebutkeun ngan sababaraha tapi daftar anu laun ngalegaan. Laun aya puluhan alamat surelek sareng eta seemed kuring yén éta téh gampang nulis blog anu sumebar newsletter sorangan tinimbang coba mun pormat hiji email jeung kasimpulan nu paling narik dina minggu panungtungan. Tur sabenerna sakapeung dina awal taun 2013 I dimimitian putting babarengan versi munggaran tina ramatloka Suenee.cz - kiwari katelah Sueneé Semesta.

Kiwari, sanggeus ampir 4 taun, ramatloka nu boga rébuan fans on Facebook, Twiter sarta kabeh ti sagala rupa penjuru dunya internét. Saban poé rébuan jalma maca tur cacah deui! Kami senang. :)

Na kumaha anjeun kantos meunang jalma Sueneé?

Éta kabeneran aneh sahingga bisa hirup kalawan kaayaan acak. Kuring kungsi di sakola dasar pernah bosen bacaan. Salawasna ka kuring, baca Verneovky atawa panah Fast. Kuring bener katarik kuring. Nepi ka poé ieu, Anjeun nyieun fun abdi, atuh taun -nácti Kuring geus maca ngan ngeunaan Rame na Sisu haseum. The titik balik mimiti dina mimiti 90. taun heubeul nalika manehna mimiti dumasar édisi pangalusna buku ramping. Unggal éta tema béda, tapi kabeh kungsi gagasan umum: The misteri greatest dunya. Laun, abdi maca ampir kabéh nu sumping kaluar taun 1998. Saleresna mah devoured dinya, sabab ujug-ujug eta kabeh dimimitian pikeun kuring lalaunan mere rasa. Ujug-ujug kuring nempo hiji jenis napas imajinér tina hawa seger di dunya stuffy dimana sagalana jelas dina - sabab ceuk guru di sakola (Sajarah, Alam).

Kuring salawasna kapanggih yén cara urang nerangkeun sajarah, éta bit aneh. Kumaha maranéhna terang kalawan kapastian sapertos nu bener éta?

Teuing atuh teuing zasály Mysteries seri na Mystery Arthur C. Clarke, sarta versi engké filmed tina buku Erich von Däniken: Cunduk Future nu. Kuring nempo hal nu elmu konvensional teu boga katerangan, sarta manéhna nyoba nyapu eta kaayaan rug salaku masalah marginal - hal ngeunaan naon urang teu ngobrol loudly, ngerakeun diri.

Nepi ka poé ieu kuring inget adegan nalika classmate sakola dibawa koran a clipping yen batur wae ningali UFO. Sadaya aranjeunna scoffed yén euweuh mahluk luar angkasa nu sanggeus kabeh. Hanjakal, kuring wanoh salah sahijina. Sanajan kuring inget yen kuring sorangan teu pisan pasti. Masih aya nya éta: na kumaha lamun éta béda?

Kantos saprak budak leutik Kuring geus mikir pisan ngeunaan parasaan tur ngeunaan naon anu lumangsung dina kuring. Sanajan teu kudu boga istilah, éta kapangaruhan kuring pisan dina pamahaman kanyataanana. Sangkan abdi tiasa disebutkeun yen minat kuring di sagalana alam misterius sarta bisa hirup kalawan gaib nyababkeun ti mahluk abdi.

Loba deui ogé mantuan patepungan fateful di SMA jeung sobat deukeut pisan abdi Almyra. Duanana kiwari kaleuleuwihan disebutkeun yen lamun leuwih ti electrotechnic, ieu ngeunaan sési soré, nalika kami linggih lila sanggeus sakola jeung ngabahas naon anu urang baca buku di anjeunna atanapi henteu ngeunaan salasahijina ieu pamikiran. Ieu pisan kuat sarta loba urang duanana sacara rohani na kamampuan intelek bergeser. Undoubtedly, batur kapaksa nangtung ku kami. Hiji suku luhur atawa kakuatan atanapi sabagian malaikat (mahluk luar angkasa? :)), sabab cannons synchronicity kadang rada panasaran.

Urang papanggih poé ieu. Lamun dibéré kasempetan, debat kami téh bener euy keur dipilih sababaraha - akal pisan buka na haté ningali hal pikeun wates katempo. Sababaraha rapat anu kabuka pikeun umum, sanggeus kabeh: Tutup encounters tèh. Unggal sakali atawa dua kali hiji bulan. Bisa saha angka kaluar anu anjeunna loading patepungan jeung kanyataanana sejen.

Yén tim dua-lalaki urang (Sueneé - Almyra) antara alami dipelak ku babaturan sejenna anu ogé geus jadi ko-Birokrat loka éta. Ku kituna lamun aya wondering saha balik curtain, Anjeun bisa diuk kalawan kami di tea. :)

Sababaraha ratus artikel munggaran anu ditarjamahkeun diri. Kumaha anjeun kalawan Inggris?

Ieu hal teuing lucu. (Sahanteuna mun kuring datang kalayan manfaat tina hindsight.) Dina SD kuring diajar Jerman tina tahap kadua. Kuring ogé diusahakeun hiji satengah bade klub basa Inggris, tapi henteu ngartos eta. Anjeunna sumping ka kuring yén sababaraha basa aneh. Jerman boga loba dasar kawas logika grammar sakumaha Czech, jadi lantaran abdi diajar rada alus Jerman. Inggris lengkep diliwatan kuring.

Průmyslovce aranjeunna Almyra sugan sometime dina taun katilu diusahakeun buka kursus swasta di Inggris, tapi ieu sababaraha palajaran kahiji pikeun beginners.

Kuring motong deui pondok. Inggris Kuring diajar yén nalika Abdi kacida nekat uninga naon ieu keur ceuk na ditulis dina topik situs web asing Exopolitics a sajarah alternatif. Kuring ngamimitian kalawan narjamahkeun kamus. Kuring diusahakeun narjamahkeun wiretaps. Ieu nangtang, tapi mayar pareum. Jadi artikel munggaran dina loka anu ditarjamahkeun ka kuring. Dinten, aranjeunna narjamahkeun eusi luhureun sakabeh batur pro. :)

Salaku nyebutkeun nu mana: Darurat diajar Dalibor thicket. Anjeunna diajar basa Inggris. Tapi ngan balik kaluar pikeun jalma anu teu boga Persib pikeun neuleuman basa Inggris, Rusia, Jerman jeung nu lianna, sahingga nulis situs endah ieu.

Jerman Saliwatan, kuring poho disetel. Nu meureun pikeun kuring nu lulucon pangbadagna anu ngeunaan 8 taun ajarkeun atuh nu ditinggalkeun pisan saeutik. Artikel Kuring hayang nerjemahkeun eta. :)

Naon rencana anjeun hareup?

Sigana atra yén urang (kaasup kuring) lapar pikeun émbaran ngeunaan sajarah, Anjeun moal manggihan di buku teks sakola. Anjeun kudu neangan arsip, atawa maca situs web asing dina basa asing. basa Céko jeung Slovak geus pasti endah pisan. Ngan dina hal ieu nya éta sanggeus kabeh ngan hiji handicap saeutik. Kami di minoritas, jadi loba informasi, urang hanjakalna escapes. Éta naha situs ieu nu strives janten hiji sasak imajinér antara naon anu lumangsung di na sabudeureun urang sarta dina loba kadar.

Urang rék dilegakeun jejer nu bisa kapentingan pamiarsa atawa narik perhatian urang sejenna ngeunaan hal ngeunaan nu urang nulis, teu nyaho atawa ngan boga gagasan eta - Naon tuh I mibanda di budak leutik.

Pasti urang kudu dilegakeun tim kami kalawan sejen hébat collaboratorsAnu ngabantu nyieun eusi Web: panarjamah, kang rai, buletin, grafik. Pasti aya kénéh loba karya!

Urang kukituna diawaskeun acara langkung ayeuna mancanagara. Nulis ngeunaan naon anu lumangsung ayeuna - naon ieu nyarios sareng dibahas dina rupa konferensi di sakuliah dunya.

Loba hal masih mangaruhan duit. Masih tahan sawatara hal urang teu bisa ngalakukeun tanpa aranjeunna. Teuing gumantung kana sumbangan Financial pembaca urangAnu nyumbang kana rekening transparan. Karya kualitas merlukeun meunteun alus, jadi beuki sumbangan bakal datangna, anu gancang bisa nganteurkeun eusi kualitas. Sabalikna, urang pasti tiasa miharep éta eusi kualitas baris narik leuwih pamiarsa. Hayu urang disambungkeun.

Kunaon teu make iklan salaku sumber kauangan?

Ieu oge kamungkinan. Simkuring hoyong ulah iklan deet dimana anjeun ti unggal juru kedip-kedip slogan iklan atawa banner. Maranéhanana ngalaman dina IT lajeng tiasa nyandak salah sahiji hiji Blok ad sarta éta sarua gunana. urang nawiskeun spasi ad ka sponsor sarta advertisersAnu mawa eusi berharga thematically. Barina ogé, bisa ngan anjeun nu kiwari maca kecap abdi. Ngan teuing saeutik tur ngadamel whirl badag acara - éfék kukupu. :)

pamiarsa naon bisa kasampak maju ka dina minggu datang?

di awal Pébruari 2017 Urang rencanana redevelop struktur situs supados artikel anu hadé dibagi kana kategori tematik. Simkuring yakin yén nagara éta bakal mawa pamiarsa aksés leuwih hadé mun artikel heubeul nu mibanda hindsight pantas perhatian maranéhanana. Urang rencana pikeun ngaganti desain kaca imah, nyieun eusi leuwih narik aya. database dinten ieu leuwih ti 1100 artikel na unggal dinten hal anyar datang. Simkuring hoyong masihan pamiarsa kasempetan pikeun orientate aranjeunna.

Urang rencanana yén urang dijieun taun pasamoan taunan mimiti fans loka ieu. Ieu mini festival dina Iraha, dimana kami dibere paling narik naon anu lumangsung. Ieu gé ningali kumaha hirup bakal garap. Meureun bisa meunang sanajan tamu asing.

Hayu urang kaget anjeun!

Anjeun dihadiran fans meeting sabtu minggu (festival) situs Sueneé Semesta di Iraha?

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Wawancara jeung menata redaktur Sueneé Semesta"

  • Tino nyebutkeun:

    Ieu nunjukeun yen urang hoyong uninga kaleresan ieu numbu ka sambungan Aquarian Jaman patali anyar nu geus ngarobah eling, jeung komo deui urang ka Tungtungna Meunang dimimitian mikir na neangan bebeneran jeung mangrupakeun sumber alus Figu jeung Billy Maier tur kontak ti Plejaren .There sarerea neangan réspon kana isu leg m tina hirup jeung évolusi eling.

Leave a Reply