Robert Gedang: I dites hiji saucer ngalayang di Area 51

147292x 19. 06. 2019 1 maca

My name is Robert Miller sareng alesan abdi mabok video ieu téh yén kuring hoyong meunangkeun dirina kuring (eta bothers kuring). Naon anu kuring rék ngomong nyaéta hiji hal anu kuring teu lah nyaritakeun ka caket kuring. Indung mah curiga hiji hal, tapi manéhna henteu kungsi langsung nanyakeun ka kuring.

Nalika kuring ngabéréskeun video ieu, sigana mah anjeun bakal diburu ku kaulinan tina pamaréntah kami (AS). Aranjeunna bakal ngudag kuring sareng cobaan pikeun meunangkeun kuring. Kusabab kitu kuring mutuskeun pikeun nyaritakeun kabéhanana dina pidio ieu. Kuring geus leuwih kolot tur masarakat awam perlu nyaho kabeneran. Ieu mangrupakeun sababaraha pamanggih sareng pamanggih umat manusa anu nyumputkeun anjeun.

Robert Miller's Story

Réndéna mah mimiti dimimitian ku budak leutik. Kuring dibesarkan di hiji kota leutik di Southern Nevada. Ayah mah sanés insinyur penerbangan. Kuring inget manéhna sok digarap larut peuting tur manéhna henteu diidinan ngabejaan urang naon anu digawéna di tempat gawéna. Indung kuring sok nyarios yén kuring henteu nanya ka anjeunna ngeunaan hal éta.

Anjeunna ngajentrekeun kuring ngapung di jaman dini, kuring gé nampi lisénsi réncang dina 15 taun. Teras basa kuring sabot umurna katutupan, kuring direkrut minangka pilot kanggo marinir. Hiji hal dituturkeun seueur jeung kuring janten salah sahiji pilot anu pangalusna di Marinir. Sareng nalika kuring 28 taun, kuring nyaritakeun aranjeunna pikeun ninggalkeun aranjeunna sareng manggihan pakasaban di imah kuring sareng milari kulawarga. Ieu sadayana sateuacan leres dugi ka anjeunna hurup.

Robert Gedang di Angkatan Laut

Robert Gedang di Angkatan Laut

Kuring inget yen dina amplop ieu ditandaan klasifikasi rahasia "panon wungkul" (ukur pikeun jalma dieusian) jeung ngan disebutkeun nami ieu milik - Robert Gedang. Ku kituna I BUBUKA hurup kumisan di swasta. Gosip tadi eta nu ieu mah dipilih pikeun rusiah luhur (TOP rusiah) posisi salaku pilot test pikeun nguji panganten lalaki Lake (Area 51 bagian).

Teu dipikir, éta saé! Éta ogé cenah aya dina 03 dina dinten: 00 bakal janten hiji pesawat di bandara Las Vegas teras nyandak abdi di dinya. Bandung Airport miboga wewengkon kakaisaran sareng militér ti mana mimitian 51 Area teratur. Sangkan flew Tam Dina tengah peuting, dua jelema hideung diari kuring di hiji wangunan jero taneuh. wangunan ieu diwangun ku gunung, sarta enya, Lalaki di Hideung Aranjeunna kacida leres! Kuring yakin, aranjeunna memang leres.

Abdi émut leumpang ka handap koridor panjang dimana aya dua panto. Urang indit sababaraha léngkah turun - ieu kudu tempatna di jero taneuh, di dinya maranéhna ngajurung kuring nèangan kamar leutik sareng hiji méja sareng hiji ranjang. Aya aranjeunna ka kuring yén ieu téh dimana kuring bakal hirup dua bulan salajengna. Aya sateut ieu ngan ukur hiji bedeng leutik sareng hiji (peuting?) Tabel. Euweuh henteu leuwih. Terni sababaraha jenis latihan?

Nginti hideung jeung karyana

Sateuacan abdi malah masihan kuring kasempetan pikeun ngabejaan aranjeunna, "Henteu", dua lalaki ninggalkeun sareng ngonci panto tukangeun éta. Taya alesan pikeun ngalepatkeun eta jelema. Anjeun kedah ngalakukeun naon waé anu anjeun paring, naon bae. (Jalan Ruthlessness.)

Kuring kokotéténgan kana salah sahiji drawers dina meja sarta aya kuring kapanggih hiji brosur sareng judul hal kawas, "Gawe di panganten lalaki Lake". Kuring diuk di ranjang jeung mimiti maca. Ieu cenah aya anu basa ieu ngoperasikeun langkung seueur ngeunaan 1200 jalma anu dianggo dina dasarna digolongkeun TOP rusiah (luhur rusiah), sarta yén publik ngeunaan hal kawas anu teu apal. base ieu ogé dipikawanoh kalayan ngaran 51 Area (Area 51).

Konon hijina cara pikeun meunangkeun pakasaban di Area 51 téh bisa diondang ku batur ti jero (aranjeunna milih anjeun). Kuring dianggap yén hiji anu diondang kuring jero, manéhna bapa kuring, sareng anu persis di mana anjeunna digawé nalika kuring nak. Bapa kuring geus lila pensiunan nalika aranjeunna diondang kuring sarta kuring teu yakin naon anu kuring lakukeun pikeun kuring.

Kira-jam sajam sanggeusna, lalaki hideung asup kuring. Kuring ngéléhkeun baléna nu hébat ku hérang anu panjang sareng hérang. Mangsa kuring nyanghareupan liwat kuring. Aranjeunna ngawartoskeun kuring diukna ti aranjeunna dina méja sareng ngawitan ngajelaskeun naha Abdi di dieu.

Uji coba pilot - ku kuring dipilih

Maranéhanana kabéhanana milih kuring minangka pilot test pikeun téknologi anyar. Téknologi nu urang teu nyiptakeun - maranéhna padamkan. Aranjeunna ngawartoskeun kuring yen aranjeunna ngagaduhan sésa wadah dina 1947 ... anjeun ningali naon anu kuring peuntas? Éta aranjeunna nyalira ngagunakeun mesin rekayasa anu pas pisan. Kuring nyatakeun geus jadi salah sahiji pilot test kahiji. Sareng naha anjeun kapireng deui nimbulkeun napsu-napsu atanapi nampi para nabi sareng rasul sarta rasul-rasul sareng rasul-rasul rasul?

Kuring nanya, naon anu asal sabenerna bejana, aranjeunna kapanggih, sarta kuring pernah ngira yén ku pamikiran yen ieu téh ngan nagara sejen (éta henteu ngan di AS). Aranjeunna ngawartoskeun kuring ieu mah ti dunya ieu (Bumi), sarta mahluk anu dijieun éta ti dimensi sejen (mahluk luar angkasa). Aranjeunna ngawartoskeun kuring nu mahluk ieu masih hirup sarta anu dilaksanakeun di hiji lokasi base unnamed undisclosed.

hiber test heula kuring ieu dijadwalkeun pikeun isuk salajengna. Kuring bangun isuk poéna mimiti isuk-isuk sarta await parentah salajengna. Anjeunna sumping ka kuring saurang lalaki anu ngajurung kuring kana Tambaksari ageung dimana kuring kungsi sarapan jeung pilots test lianna. Kuring patepung aya ku jalma séjén tina dasarna. Unggal bagian tina dasarna anu mastikeun dipisahkeun. Naha anjeun boga kasempetan papanggih ngan ku jelema anu geus dipigawé usaha sarupa saperti anjeun.

Aranjeunna ngajak kuring ka kamar tempat kuring diukur, ditimbang - nyandak gelar dina jas hiber, dijieun loba tés jeung ninggalkeun kuring aya nyalira rahmat meureun sajam - dua. Aya jam, jadi ngan guessing. Kuring ditunda jas sarta dikawal kuring kana gudang badag dimana I ka Anjeunna saw. Tengah toko éta hiji sirkular disk badag. average na bakal estimasi di 15 méter. Dina jangkungna na éta kubah transparan. Kuring dianggap eta bakal janten tempat dimana kuring gé pilot.

Cahya cahaya

insinyur Lokal kuring netelakeun papanggihan maranéhanana dina dewan jeung aranjeunna ka kuring kumaha gawéna. Ieu disetir ku reaktor antimatter. Hiji insinyur ngawartoskeun kuring nu reaktor nu dihasilkeun ngurangan énérgi padetNu kagungan kakuatan pikeun nyieun liang hideung ngawenangkeun perjalanan di speeds approaching laju cahaya. Lajeng I dipedar yén hiber test abdi bakal ditunda kana dinten hareup lantaran kuring mimiti kudu ngajelaskeun sagalana anjeun kedah meunang hal ieu bisa pilot.

Sababaraha kenangan I geus dimimitian diudar. Aya loba specifics, aturan jeung hal ... jadi heubeul Ceunah, éta harder éta pikeun digitus eta. Kuring nétélakeun yén saloba I bisa. Abdi émut kumaha maranéhna ngajak kuring jero bejana. Aya ngan kamar pikeun hiji pilot di bejana. Kuring kokotéténgan sabudeureun kabina tur nempo korsi tunggal, henteu sahiji joystick, teu bat, kabayang steering, teu kadali, lampu husus, tapi aya kadali. Tapi aya helm nu, anjeunna nempatkeun kuring kana sirah jeung ngawartoskeun kuring nu bejana geus dikawasa telepathically. helm mah diukur aktivitas uteuk sarta ngidinan wadah pikeun beroperasi pamikiran mere.

Sanggeus peuting teuas lamun kuring teu bisa bobo lamun kuring mikir ngeunaan sagala ieu, sumping isuk. waktos geus datangna diuk dina hal jeung cobaan penerbangan test munggaran. Aranjeunna ditarik kaluar aturan sarta maréntahkeun dulur on dasarna mundur kana wangunan. Aranjeunna miharep sangkan téhnologi biasa ieu dipikawanoh minimum bulistir urang. Salian tim nguji, aya ngan sababaraha élmuwan jeung insinyur sarta Controllers hiber di munara.

Kuring ieu ngagem jas nu aranjeunna masihan abdi lajeng kumaha maranéhanana éta dina korsi maranéhanana, aranjeunna ditarik kaluar tina wadah jeung aranjeunna ka kuring yén éta wanci katuhu. Aya loba kaméra nya éta diarahkeun ka bejana. waktos Ieu kuring naek tangga nu jero dirina jeung naek kana kabina lamun rék nelepon deui éta. Kuring nempatkeun helm dina sirah-Na, ngagaduhan idin pikeun ngamimitian. Ieu sumping waktos pikeun ngamimitian. Kuring ieu ngawartoskeun yen Kuring kungsi imagined nu bejana ieu peeled ti nagara. Tapi anjeun bisa ngabayangkeun, eta teu digawe jadi gampang. Gantina, kuring kungsi diajar jadi bejana sorangan, salaku bagian ti dinya - diajar pikir lamun aranjeunna belonged inseparably ka kuring.

Ngalamun

Sakali kaluar taneuh, kuring ngarasa Geter ti reaktor antimatter anu sahandapeun kuring salaku anjeunna mimiti haneut nepi. Dina detik ieu ngeunaan 10 kalawan dipareuman taneuh sarta flew. Kuring kokotéténgan sabudeureun ngaliwatan kubah jeung kuring nempo kumaha urang dina syuting taneuh mangrupa acara sajarah. Kuring ieu ngawartoskeun yen kuring flew ka jangkungna 300 méter sarta sumping deui ka bumi. Kuring diteundeun ningali sadaya setelan, kabeh gauges. Kuring nempo nu ieu di jangkungna 150 méter tina taneuh. Saterusna kuring ngarasa Geter ti mesin dieureunkeun (dieureunkeun). Kuring melong spedometer tur nempo kuring ieu gancang kaleungitan luhurna. Aya henteu tombol ejection atanapi uas. Ku kituna kuring ngarasa rada daya teu upaya. Kuring diusahakeun deui ngabayangkeun-kumaha bejana geus ngalayang deui, tapi teu ngabantu jeung kuring masih hurtling kana taneuh. Di momen panungtungan I leungit eling. Hal hareup pikeun nginget lajeng éta nu ieu mah nojos di ranjang di rumah sakit. Duanana suku kuring éta dina moyok. Tétéla kuring masih aya dina dasar jurusan médis.

Hiji lalaki sumping ka kuring hideung, terangkeun ka abdi naon anu lumangsung. Anjeunna ngawartoskeun kuring nu ngan méméh kapal nabrak kana taneuh, sakabéh a ngiles dadakan. Taya sahijieun dina taneuh teu yakin naon anu lumangsung. Sarerea geus laun balik ka dasarna, sarta eta nyandak ngeunaan sapoé. Lajeng dina peuting maranéhna ngadéngé noise badag di luar, kawas nalika hal nabrak. Aranjeunna béak ningali naon anu lumangsung. Éta nempo yén karajinan nu nabrak di tempat kedah tumiba sapoé saméméhna. Aranjeunna kapanggih hiji korsi di kabina. Kuring éta pingsan. Kuring kungsi pegat duanana suku. Elmuwan geus hipotésis yén wadah geus dijieun waktos kabisat ka lembur, sababaraha jam engké.

Masyarakat awam kudu apal ngeunaan ieu

Aranjeunna ngawartoskeun kuring nu maranéhna bakal ngarep geura-giru kalawan hal tatu kuring sabab ngabogaan dengkul ruksak. Aranjeunna masihan kuring asup hiji perjangjian karusiahan, ku jalan, nya éta katilu ti pasamoan munggaran kalayan aranjeunna nu eta ieu ngawartoskeun ngeunaan eta kuring teu tiasa ngabejaan saha, salami kuring cicing - mun sabenerna ngalakukeun ayeuna ti Kuring geus katempo ieu rengse. Anjeun bakal ngartos yen Kami ngalawan pasatujuan karusiahan ieu (nda), sabab kuring ngarasa yén publik kudu nyaho ieu. Mertimbangkeun kalawan kuring. téhnologi ieu nya éta disadiakeun di 50. taun, jadi anjeunna imagines naon téhnologi bakal sadia kiwari.

Mun kuring ngalakukeun hal dina poé datang hal bakal kajadian, tapi kuring anggap anjeun tiasa ngabayangkeun naha ... Kabeneran aya dina momen ieu leuwih penting ti kaamanan kuring sorangan. Mangga nyandak informasi ieu sareng ngalakukeun naon nu katingali fit. Kuring ngan hayang meunang carita kaluar sabab Kuring geus cicing nu bohong lila hirup-panjang. kahayang ikhlas abdi yen carita ieu kadéngé saloba jalma di dunya.

Sugan loba anjeun bakal pikir Aku tukang bohong a. Kuring teu diniatkeun kantos ngahibur urang misalna. Kuring nyebutkeun éta utamina pikeun jalma anu daék ngadéngékeun kuring. Abdi hoyong hatur Apex TV, nu mantuan kuring keur némbak video ieu.

Siaran langsung dina YouTube Sueneé Universe

Urang ngajak anjeun cicing dina YouTube dinten ieu 19.6.2019 19: 00.

Wewengkon 51 atanapi 51 mangrupi sapertos tempat nu kontroversial di dunya anu kirang silih ngabahayakeun, malah dina kanyataanana katepit pisan. Anta kiwari mangrupa konsép pakuik di dunya-exopolitics. Duanana film fitur na film dokumenter anu filmed. Tellsta nyaritakeun rupa carita sareng carita-éméncén ... Kawasa siaran ayeuna didasarkeun kana sajarah sareng carita anu terakhir. Hayu urang kumpulkeun seueur potongan anu janten sareng sahenteuna sawaréh mangrupi gambaran tempat ieu. Naon dibalik tembok imajiner tina basis militer anu katelah AREA 51? Dupi artefak sanés na sih disimpen di dieu? Anu téknologi antigravitas estu keur dites di dieu? Dupi aya saksi kredibel anu tiasa ngonfirmasi yén ieu lumangsung?

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Robert Gedang: I dites hiji saucer ngalayang di Area 51"

  • jpavol nyebutkeun:

    Jigana sakabeh carita fiksi. Di hiji sisi, lalaki gajih sapertos kitu henteu bakal nampi kana korsi UFO, sareng urang henteu kedah helm pikeun ngatur pikiran-Na lamun UFO dipasang di mana waé tanpa aya téknis.

Leave a Reply