RNDr. Strunecký: Naon ngajadikeun uteuk anjeun kalawan chemtrails?

5535x 22. 07. 2017 1 maca

Kuliah prof. RNDr. Strunecký Anne, MD. on topik Naon ngajadikeun uteuk anjeun kalawan chemtrails?

Pikeun pamahaman hadé tina konteks, Kuring nyarankeun artikel ogé heubeul Czech Télévisi confers sasaran pangaruh cuaca leuwih Éropa. Di dinya, video ngandung pernyataan nu Akademi Élmu, anu dusting langit (ie. chemtrails) Dupi prakték umum salila sababaraha taun.

Artikel nu patali

Leave a Reply