perkara reklameu

Urang nawiskeun formulir panempatan ad themed:

  • banner dina bagian classifieds kolom katuhu
  • Banner dina kaca lulugu
  • banner di footer nu
  • banner di ahir artikel
  • artikel PR
  • Marios produk Anjeun atawa buku
  • kajadian almenak
  • Ngabagikeun informasi dina facebook: Sueneé Semesta

situs urang boga hiji viewership rata-rata jalma 3000 sapoé. Unggal bulan viewership naék. dibagikeun Facebook via jalma 2600.

Mun anjeun resep nempatkeun hiji iklan, ngahubungan kami Mangga:

Surélék anjeun (diperlukeun)

nomer telepon Anjeun (diperlukeun)

talatah Anjeun