Lake piramida di Cina Fu-sien

47250x 27. 10. 2016 1 maca

Dina awal abad ka-ieu, arkeolog geus kapanggih danau deepest Cina Fu-sien di propinsi Yunnan di tenggara Cina, struktur jero cai anu rébuan heubeul taun. Wangunan anu megalitik jeung arsitéktur maranéhanana bisa sarua jeung wangunan Mesir. "Didatangan" teu hiji kota gampang, ayana di bojong 81 méter.

danau anu di hiji luhurna 1 750 méter, panjangna sarta rubak kilométer 35 7. Di sababaraha tempat jero 150 méter.

Cina Fu-sien dianggap sakral sarta nurutkeun Kujang kuna maranéhanana handap danau misterius ieu lila pisan dicicingan sarta kapanggih aya Golden Kota. pangeusi na anu jarang diidinan balik kaluar ka daratan.

Sababaraha taun ka pengker aya militer Cina mutuskeun pikeun nguji sonar anyar maranéhanana. Pikeun heran na, maranéhna manggihan echolocation wangunan badag, sababaraha nu resembled piramid. Nurutkeun posisi sumebar batu sumping ka kacindekan yén kota kuna ieu boh banjir atawa kapangaruhan ku gempa kuat. Kahiji digambarkeun kota lakeside Kunsheng ahli ngeunaan jaman baheula Li, diréktur di Arkeologi Institute Yunnan nanské Universitas.

Ieu ieu kapanggih yén danau Fu-sien aya asalna tektonik sarta kota kuna ieu diwangun ngaliwatan tatakrama. arsitéktur na aya piramida (tebih kapanggih tilu) pisan sarupa Maya sarta dimensi maranéhna approximating strukturna dipikawanoh tina Giza. Sacara umum, ku kituna, arkeolog di dunya pamadegan yén kota jero cai teu aya bagian tina budaya Cina jeung teu bisa dibandingkeun jeung necropolis kuna Cina.

pangintipan ekspedisi

Dina April 2010 danau Fu-sien dispatched hiji ekspedisi dina kapamimpinan sahiji ahli ngeunaan jaman baheula di jero cai Cina urang Bao Ling, Li Kunshenga murid anu kungsi anggota 17, dua saha éta divers Rusia. survey lumangsung 10 poé, gambar dicandak sarta sampel nu dicokot pikeun geolog Éksplorasi salajengna nya éta dikirim ka Moskow. Ieu ogé dijadikeun survey ethnographic pondok sabudeureun danau.pangintipan ekspedisi

Immersion dina kondisi gunung sarta dina suhu low di tasik a, kitu ogé jejero leuwih ti 30 méter anu basajan. Nyiapkeun pikeun kaluar divers Rusia nyandak satengah taun, tapi bagian gede tina formalities patali.

Peserta ekspedisi anu yakin yén éta kapanggih heran sejen di dunya. aréa digali on handap danau kalayan wangunan miboga aréa leuwih badag batan ibukota sakaligus Cina kuna urang Dinasti Han. Éta ogé metot yén "tasik" kota ulah nyebut di sagala arsip Cina dipikawanoh atawa di naskah heubeul. constructions megalitik nu kapanggih jeung maranéhna ngetik dina sagala hal jeung pamadegan Mesir. blok Batu gaduh dimensi 3 -5 méter.

Excerpts ti tulisan ekspedisi

Di handap nyaéta jelas jumlahna ditingali tina struktur jieunan. Kota kuno anu lokasina di 2,4 kilométer pasagi. wangunan badag dasarna nyaéta dalapan, diantara aranjeunna dua tinggi "tangga" - sarupa pisan jeung arsitéktur nu Maya (kaasup dimensi), sarta wangunan sirkular misterius. Wangunan pangbadagna boga jangkungna ngeunaan 40 méter, bagean luhur nyaeta 54 na 97 yayasan méter handap beungeut cai.Excerpts ti tulisan ekspedisi

Wangunan sirkular boga diaméter 37 méter sarta nyarupaan Colosseum. blok Batu nu dihias jeung simbul sarta sawatara di antarana reminiscent tina tombol a.

Kami geus henteu acan kapendak wae wangunan padumukan, nu urang teu bisa acan digambar conclusions. Wewengkon total ti situ 222 kilométer pasagi geus digali 2,4.Excerpts ti tulisan ekspedisi

Dina gambar nu ngawangun kota lakeside kaasup lima anyar kapanggih. Wangunan anu dijieun tina batu hewn sarta ampir kabéh anu ruksak ku gempa. Wangunan paling megah mangrupa piramida stepped kalawan sisi ngeunaan 300 méter sarta diwangun ku blok batu rupa wangun, anu bisa ditempo dina wangun geometri.

Salila salah sahiji dives kami diantarana kapanggih hiji Pananjung pisan metot, bagian luhur hiji kendi keramik. Ku Li, sirah ti déwan para ahli commented: "Kawas kota, di Cina loba tempat dimana aya papanggihan tina jaman Neolitikum. papanggihan sarupa oge dina bagéan puseur dina Mongolia, dimana ieu oge kapanggih keramik jeung masalah sarupa malah Éropa. "Excerpts ti tulisan ekspedisi

Tingkat peradaban Dian nyaéta comparable kalawan Mesir. Sababaraha artéfak nu nyokot tina ékspédisi danau anu dijieunna tina watang alloy antimony jeung tambaga, nu nembongkeun naon tingkat bisa jadi di eta teknologi waktos.

Ku teu sangka nu bakal janten teuing misterius "tasik" kota saeutik ieu perenahna di purba Jalan Sutra, bari sababaraha ogé di crossroads of Empires sarta karajaan Dian ti Siam ...

Kacindekan - nezávěr

Kumaha jeung naha maranéhna kapanggih sorangan dina situ jero wangunan kuna? Wangunan téh sigana mah kapanggih dina pasir jeung komplek ieu diideran situ. Dina eta poe, jero na ngeunaan 30 méter. Tapi shifts tektonik dibalukarkeun ku parobahan kulit Marcapada jeung kota, diwangun dina tatakrama, ieu dihukum geser ka handap danau. Ieu lumangsung laun, sarta ku kituna dilestarikan wangunan. Kacindekan - nezávěr

conclusions awal tina hasil panalungtikan ethnographic tambahan ngakibatkeun kacindekan yén ieu téh budaya unik di Lake Fu-sien.

estimasi Sober tina umur sahiji wangunan nya éta élmuwan Cina sahenteuna 5 000 taun. Dina sababaraha sumber lianna disebutkeun umur 5 000 - 12 000 taun. Mun dina kursus panalungtikan dikonfirmasi umur Kakaisaran celestial jero cai sabudeureun 12 000 taun, éta bakal jadi sensasi hareup di dunya. Élmuwan bakal kudu nimbangkeun balik rupa hambalan developmental tina manusa jeung nampa kanyataan yén bumi eksis peradaban singkup saméméh 12 000 sababaraha taun ka pengker.Kacindekan - nezávěr

Masarakat awam conclusions resmi diaksés téh, hanjakalna, nepi ka tanggal aya.

Artikel nu patali

4 komentar on "Lake piramida di Cina Fu-sien"

  • Ferro nyebutkeun:

    Dina constructions megalitik mangrupa metot hiji hal. Aya teu salah sahiji aranjeunna dokumén.

    Ti piramida di Asia nya ngayakeun hiji koma, nu hartina maranéhna teu jadi Asians.
    Keur peradaban mimiti dianggap Sumerians di Mesopotamia jeung kabeneran misalna tina ur tur Ibrahim asalna. Lenz, aya constructions masih heubeul sahingga boga jawaban Abraham urang murangkalih. Ngayakeun ti piramida di Egyote teu ngayakeun koma. Bari teu barudak Ibrahim sababaraha carita ditangtoskeun dijieun pikeun piramida konstruksi téh nyaho teu materially ditepikeun. Éta sabab kami geus datang ka kas.
    Sami bener Rebo na Juhoameričanoch. Aranjeunna malah kungsi ngayakeun instrumen kuningan dasi sarta dikabarkan bisa nempatkeun Machu Picchu.

    Ku kituna, piramida henteu lumangsung Asians, Africans atanapi India. Hijina hiji anu tetep, anu Éropa. Pikeun urang Éropa Abdi ogé jadi condong nu aya kaitannana ka abilities pamikiran teknis-ilmiah maranéhanana. struktur megalitik maranéhna ngawangun jalma bleached di sakuliah dunya. Ngan dina dasar kreasi maranéhna pikeun hal ieu sawaréh-terusan ku batur, tapi aranjeunna pernah ngahontal tingkat maranéhanana. Ngan kasampak anu keur nangtung tukangeun hiji revolusi vedevko-teknis industri sarta patut kali modern.

  • Sueneé nyebutkeun:

    Poto dina perex ieu meureun nu Yonaguni, nu ngarupakeun tempat nyata dimana batu nu geus artifisial dirobah ku batur salila meureun lila saméméh nalika wewengkon ieu banjir ku laut. Cina, Jepang boga piramid maranéhanana oge kanyataan a. Danau di Cina, dimana sababaraha wangunan nu di handapeun cai kuring sempet ngadéngé di AA.

    Mun ekspedisi teh digambarkeun cara of Ngajalajah loka kasebut otentik - Kuring henteu weruh.

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Narikna, departemén gambar biru mimiti anu diulas dina sababaraha artikel ngeunaan pyramicách aneh deukeut Pulo Yonaguni deukeut Pulo Okinawa Lapp.

    Ieu ngandung harti yén pameran mangrupa touring piramida jeung nyokot kadang ti Jepang ka Cina?

    Atawa éta sakabéh hoax a?

    http://paranormalistics.blogspot.cz/2012/05/japans-underwater-pyramid.html

    • Jablon nyebutkeun:

      Poto anu illustrative, abdi miharep hal mun ide. Upami teu kitu, Kami ti pendapat yen ekspedisi lumangsung, abdi terang ti ngaran dua pamilon Rusia, duanana milik salah sahiji lembaga ilmiah di Rusia. Nya teu sabab éta catetan anu dipasang dina loka dimana pendaptaran anu diperlukeun, jadi kuring mutuskeun yén ieu alesan keur pangarang na. Nyabit Czech Internet ngeunaan Pananjung ieu didieu: http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/1021-nalezeny-pyramidy-v-cinskem-jezere/ Dimana eta disebutkeun salaku sumber na ČTK.

      Eva

Leave a Reply