Piramida di Bosnia - aranjeunna estu pangkolotna?

8550x 13. 06. 2019 1 maca

Dina Oktober 2005 Amérika Amérika Bosnia Osmanagić ngaku ngaku manggihan dina urut Yugoslavia piramida pangkolotna di Bumi anu diwangun ku peradaban kuno maju. Osmanagic percaya yén grup pasir di deukeut Sarajevo di puseur Bosnia jeung Hérzégovina bakal ngarobih kumaha urang terang ngeunaan peradaban, Sarta ngaklaim miheulaan jalma diwangun ku Mayans atanapi Mesir. Piramida panggedéna di Visoko ngaranna Piramida Panonpoé ku footprints 722 na leuwih luhur batan piramida Giza.

Semir Osmanagić

Osmanagić ngadegkeun yayasan nirlaba sareng non-pamarentahan "Taman Radén: The Bosnia Piramida Panonpoé", anu bakal neruskeun penggalian sareng bisi karya geo-arkéologis.

Lebak piramida Bosnia nyaéta struktur paling masif, Piramida Sun, sareng ogé Piramida Bulan méter 350, Temple Ibu Bumi, sareng Piramida Naga.

Semir Osmanagic

Semir Osmanagić ngadawuh:

“Lebak piramida Bosnia mangrupakeun wangunan kompléks anu paling monumental dina beungeut bumi. Hal ieu diwangun ku peradaban anu disebarkeun sateuacan 12 000 sababaraha taun ka pengker. "

Kiwari, arkeolog amatir sukarela dileupaskeun jalan ka situs sarta milu dina penggalian. Sémah anu sanésna percanten yén habitat miboga sipat penyembuhan unik sarta milu tapa di kebon botanis. Aranjeunna percaya yén pagunungan ngarupakeun kualitas spiritual. Kanggo sababaraha arkeolog sareng geologi, piramida Bosnia mangrupakeun sumber consternation, percanten yén habitat mangrupakeun formasi kajadian alami anu Flatirony. Gantina struktur jieunan kuna, arkeolog ieu diduga piramida Bosnia minangka skéma rada piramida.

Dina 2006, Himpunan Asosiasi Arkeologi wroteropa nulis tulisan kabuka kana pamaréntahan Bosnia anu ngahukum piramida salaku "panipuan jahat dina jalma-jalma anu disangka."

Najan kitu, kritik éta henteu ngeureunkeun Osmanagić, nu dékadean engké mengklaim Piramida Sun katutupan ku beton, nu punjul sareng bahan wangunan modéren sareng pedalaman gunung nyaeta jaringan tina torowongan anu pajeulit, diantarana patung keramik anu lega sareng monumen kuno séjén tanggal 34 000 taun deui.

Nguatkeun widang énergi anu positif

Papanggihan éta dokumén klaim ngeunaan piramida éta pikeun ngagedékeun widang énergi anu pusat, konci pikeun umur panjang sareng énergi gratis. Osmanagić ogé nyebutkeun yén anjeunna terang naha piramida Bosnia diwangun. Claimta ngaku jadi panguat énergi anu sanggup ningkatkeun kaséhatan sarta manjangkeun umurna as ogé komunikasi sareng "torsion fields" anu langkung gancang batan cahaya. Tangtu, prestasi anu luar biasa ieu ngan bisa dihontal ku parusahaan anu jauh dihareupeun kami. Aranjeunna terang sumber énergi sareng frekuensi langkung saé tibatan kami, sareng kumaha énergi anu beresih sareng haratis tiasa diproduksi.

Anjeun tiasa diajar tentang piramida ti Bosnia dina dokumenter Amazon Prime "Piramida: Panggihan Kaleresan". Narator nanyakeun naha Piramida Panonpoé diwangun pikeun ageman sareng ibadah dewa-panonpoé kawas piramida Mesir.

piramida panonpoé

Visocica atanapi Piramida Panonpoé dipikanyaho pikeun abad katelah Hill of Kings dina Abad Pertengahan, di luhur di mana kota ieu bakal kota. Komplek torowongan di handapeun Piramida Panonpoé némbongkeun hiji siga anu endah pisan ka tungtutan agama anu ditempatkeun dina piramida Mesir. Geologi Richard Hoyle, anggota Yayasan (Daérah) Yayasan Sun Piramida, mingpin tim relawan internasional anu kiwari ngagali piramida Bosnia. Poto di handap ieu dibagi tina papanggihanna panganyarna. Jalan dina situs saprak 2010.

Upami anjeun resep piramida sareng hoyong nyandak bagian dina pamubaran, anjeun tiasa langkung seueur tentang hal éta dina website Ntambahan bosen piramida panonpoé.

Piramida Bosnia 2019 - Papanggihan Misterius Anyar

Hoyle nyebutkeun sukarelawan kedah janten pikiran kabuka sarta kaayaan fisik. Shouldta ogé kedah janten Dongeng. Usum panas dimimitian dina bulan Juni 2019.

"Di sisi sosial ogé senang-tuang sémah di luhur piramida nalika nginum rakiji, anu disusun tina buah anu ditanakan dina piramida. Anjeun moal ngalaman ieu dina unggal poe. "

Urang bakal ngantepkeun ka pamaca pikeun mutuskeun yén aranjeunna percaya piramida ieu disusun ku jalma kuna atawa bentuk anu sabenerna sacara alami, salaku Asosiasi Arkeologi Europeanropa percaya.

Tip buku balanja Sueneé Semesta

Erich von Däniken: Kasalahan dina tanah Maya

Di leuweung hujan Guatemala, ahli ngeunaan jaman baheula kapanggih lima belas batu piring sareng prasasti Maya. Kami junun ngabentarkeun prasasti ieu: Ieu naon parangkat kulawarga kulawarga sawarga tos tinggaleun. Naon kulawarga sawarga? Dimana urang Batu Jaman nampi inpormasi akurat ngeunaan sistim tatasurya atawa Pluto anu jauh? Kota gigantic tina piramida Teotihuacan di Méksiko, arsitektur anu ngagambarkeun ayana sistim tatasurya, ngabuktikeun yén maranéhna bener terang. Naha, meureun, dewa, penampilan anu aya anu di jero batu, ngagem helmot astronautis, aparatur engapan sareng kasus kibor? Publikasi ngandung 202 warna foto anu bakal ngingetkeun komo para sképtik anu pang sombong.

Kasalahan dina tanah Maya

Artikel nu patali

Leave a Reply