Piramida di Selandia Anyar

17159x 16. 01. 2015 1 maca

Dina respon kana versi English sahiji artikel dina piramida kapuloan FaroeWrote salah sahiji panelists:

Kuring kapanggih struktur nu sarupa di Selandia Anyar. Pamarentah lokal klaim yen eta mangrupakeun formasi alam. Sarerea I nyaho pribadi tur nu pribadi ningal hal, nyebutkeun hal sejenna.

Aya hiji kaca sareng loba informasi ilmiah ti mana kuring Drew. Page karya ngeunaan minggu katukang (ditulis 03.07.2014) tapi saprak lajeng nyaéta sadia.

Aya bukti tina arkeolog na geolog yén blok anu artifisial dijieun. Dina pamadegan maranéhna, teu a bahan anu aya dina 20 km. Aya lapisan lebu katingali di luhur tingkat piramida. (The piramida nu ditutupan ku lapisan lebu, saprak éta perenahna di wewengkon mibanda aktivitas vulkanik. Numutkeun ashes, ibu usia batu (jeung kituna piramida) tanggal ka periode leuwih ti 300,000 mun 350.000 sababaraha taun ka pengker.

Sababaraha jalma Kuring nyaho jeung anu geus digawé di tentara di sabudeureun rungkun ngawartoskeun kuring nu aranjeunna junun ngahaja manggihan hiji kota leungit.

Pikeun pamahaman hadé umur - kasampak di tangkal nu tuwuh dina luhureun batu di jangkungna 3 sababaraha méter. Anjeun tiasa ngabayangkeun jaman nya kungsi nyandak leuwih nalika batu mimiti jadi cocog pikeun tumuwuhna vegetasi na sabaraha lila nya kungsi nyandak leuwih nalika aranjeunna mimiti tumuwuh tangkal sakumaha badag.

Kuring spoke jeung pribumi lokal - maori - sarta aranjeunna disebutkeun yen numutkeun legenda maranéhna, nalika anjeunna mimiti anjog ka Selandia Anyar (Aotearoa), cicing di dieu loba manusa, kaasup urang kalayan bulu pirang, panon biru jeung kulit bodas.

Kuring spoke kalayan anggota suku, anu ngaku yen 3,6 méteran mahluk tinggi dina wangun congcorang sholat, ngajaga désa maranéhanana pikeun ratusan taun. Paling anggota suku ieu ngemutan kanyataan sheer.

Selandia Anyar mangrupakeun loba hal aneh.

Kuring kapanggih blok anu badag leuwih 200 méter. Hanjakal, kadua kalina kuring teu bisa manggihan eta ayeuna. rungkun anu sadayana sami.

Kuring kapanggih blok anu badag leuwih 200 méter. Hanjakal, kadua kalina kuring teu bisa manggihan eta ayeuna. rungkun anu sadayana sami.

Dina gambar di handap ieu sobat scrapes lukut, anu hadé pikeun nempo jasa biasa. blok ieu lokasina ngeunaan 20 méter ti gambar munggaran. Eta sia noting yén dina interstices antara blok nu geus akar katempo salajengna kana struktur comminuted. Aya blok séjén anu bentukna pancen sampurna tur lemes sabab teu kakeunaan kondisi cuaca di luar.

Selandia Anyar 02

Di dieu anjeun bisa nempo sudut katuhu jeung mendi.

Selandia Anyar 03

Batur diusahakeun ngagali pondasi batu.

Selandia Anyar 04 Unggal link di sudut katuhu.

Selandia Anyar 05Éta ogé sia ​​noting yén blok dijieun tina sababaraha bentuk "ignimbrite (?)" Jeung ngabogaan struktur kristainna tangtu nu twinkle di panonpoé nalika Cabut lukut tur purify aranjeunna. Kieu dina mangsa jauh, bisa jadi piramida kristal.

Selandia Anyar mangrupakeun hiji pulo vulkanis di kaliwat tur geus undergone sababaraha letusan vulkanik. Ieu kacida luar biasa ...

Teu sangka anjeun bisa jadi kabetot dina kontéks tina pesen aslina (Piramida di Kapuloan Faroe), Husus sakumaha Wasalam strukturna batu. Pasti eta jelas yén batu anu ruksak dina jangka waktu 1000 10000 taun, hayu taun nyalira. Sababaraha taun anu kakeunaan mangsa umur és, banjir, sunami, meteorite dampak, gunung seuneuan, sarta anu weruh naon sejenna? perang Nuklir?

Namaste.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Piramida di Selandia Anyar"

  • S. S. nyebutkeun:

    Naha kedah leres luar biasa yén pulo vulkanis anu bahan vulkanik (ignimbrites)?

    Saliwatan, upami sendi anu di sudut katuhu dijieunna tina blok batu antara bukti artificiality, teras urang teu chodt moal jauhna. Numutkeun kriteria ieu kudu artifisial diwangun jadi, contona, di handap batu Hazenburg (http://lukas.faltynek.com/wp-content/uploads/2007/12/hazmburk_02.JPG) Jeung loba jasa lianna. sendi nangtung bisa kapanggih dina loba batuan. Ngan manggihan hiji tempat merenah.

    wangun biasa bisa kapanggih malah dina batu Lalaki (ie. Batu organ). Ogé, kudu sesa piramida?

    Naon eta sabenerna keur anjeun kriteria keur ngabedakeun jieunan ti wangunan awak alam?

Leave a Reply