The Japanese éta samurai mimiti

6894x 03. 11. 2017 1 maca

Sababaraha urang terang yén Jepang henteu pangeusi asli Jepang. Sateuacan aranjeunna cicing didieu Ainové - jalma misterius sabudeureun nu masih loba puzzles. Ainové Jepang anu kadorong ka kaler.

Kanyataan yén Ainové éta Masters aslina Jepang jeung Kapuloan Kuril, aya nu ditulis kasaksian jeung saksi sanajan geographical names, nu écés asalna tina Ainu. Komo simbol Jepang, Gunung Fujiyama, dina kecap Fuji ngaran ainské na nu hartina déwa seuneu. Élmuwan téh tina pamadegan yén Ainové kapuloan Jepang netep dina periode saméméh penerbangan 13 000 kana AD sarta mangrupakeun pendiri budaya Neolitikum Džómon.

Ainové teu nungkulan tatanén, maranéhna cicing dina moro, fishing na sběračstvím. Aranjeunna cicing di kampung nu éta relatif tebih eta. Ku alatan éta, wewengkon dicicingan ku rada badag. Sakhalin, wilayah Primorsky, anu Selatan Kapuloan Kuril na Kamchatka. Sabudeureun éta 3. milénium SM anjog dina suku kapuloan Mongoloid Jepang anu dibawa aranjeunna béas. Ieu ensured mata pencaharian nu nyicingan badag - di Indonesia saimbang jeung ukuran wewengkon. Tur éta nalika masalah dimimitian Ainu. Aranjeunna dipaksa pikeun ngamimitian pindah kana wewengkon kalér nagara jeung ninggalkeun penjajah maranéhanana.

Ainové éta Galau alus teuing jeung pajuang anu sampurna mastered ruku jeung pedang, sarta Jepang pikeun lila teu bisa ngéléhkeun maranéhna. Bener lila, ampir 1500 taun, hasil jeung Advent senjata api. Ainové kacida alusna aranjeunna didominasi gelut na dua pedang dina sisi katuhu ngagem dua kindjals, salah sahiji anu keur dipaké bunuh seppuku, anu ayeuna dianggap salah sahiji fitur of budaya Jepang, tapi dina kanyataanana eta milik ainské peradaban. Asal tina Ainu anu masih dibantah, éta Tapi jelas yen ieu bangsa boga hubungan ka etnik sejen tina Far East jeung Sibéria. ciri disebut bulu kandel jeung beards keur lalaki, kalayan Mongoloid lomba manggihan. Pikeun lila eta ieu ngira yén maranéhna kudu akar umum jeung bangsa Indonésia jeung pribumi kapuloan Samudra Pasifik, sabab tadi fitur raray sarupa. Sanajan kitu, nganalisa genetik ngaleungitkeun variasi ieu. Jeung Cossacks Rusia munggaran anu sumping ka Sakhalin, Ainy dianggap keur Rusia - jadi alatan differed ti bangsa Siberian na resembled langkung Éropa.

Hijina grup étnis nu sipatna Ainové nurutkeun survey baraya datangna ti jaman Jōmon tur dianggap Baduy, Ainu. Ainu ogé teu cocog kana peta linguistik ayeuna global jeung ahli jadi jauh gagal pikeun manggihan bahasa "lokasi".

Kiwari, Ainu ngadeukeutan 25 000, cicing utamana di wewengkon kalér Jepang jeung Jepang anu praktis assimilated.

rujukan:

Ngeunaan Ainech kami nulis dina artikel Mysteries sahiji suku Ainu

A ainských ngabandingkeun gambar awéwé jeung gambar ti monyét raja Hanuman

Mysteries Rama urang Sasak

http://www.sacred-texts.com/shi/aft/index.html

Artikel nu patali

Leave a Reply