Naha urang kedah langkung senang dina kahirupan urang?

1313x 31. 10. 2019 1 maca

Naha sababaraha urang poho hal anu kreatif sareng hebat pisan anu ningkatkeun wanda dina kahirupan urang? Leres, omongan perkawis kenging. Éta anéh sabaraha jalma anu nampik ide ieu. Aranjeunna nganggap hiburan henteu penting, henteu pantes sareng diragukeun. Panginten sadinten ayeuna aranjeunna bakal nyenangkeun kasenangan, tapi ukur saatos aranjeunna parantos kéngingkeun rejeki anu saé bakal aranjeunna narabas ilmiah atanapi ngadamel sababaraha kasenian anu hébat. Tapi, aranjeunna henteu sadar yén jalma-jalma anu ngalaksanakeun hal ieu ogé resep éta. Hiburan henteu ngaléngkah tina kahirupan anu suksés, éta mangrupikeun jalan kana kahirupan anu suksés.

Kami peryogi senang

Masing-masing urang lahir sareng kacenderungan ngahibur dina sababaraha jinis kagiatan. Anjeun tiasa ngalakukeun hiji hal anu disukai jalma séjén. Kami anu paling produktif, pengkuh, kreatif sareng fleksibel nalika urang ngiluan sababaraha kagiatan anu nyayogikeun hiburan maksimal.

Hiburan mangrupikeun gambaran tina kahirupan anjeun, pituduh anu dianggo pikeun tujuan dasar anjeun ditulis kalayan bungah. Belajar maca sareng ngabales éta mangrupikeun hal anu paling penting dina kahirupan. Kecap senang kadang dianggo pikeun pangsaéna sareng anu paripolah. Sababaraha urang resep nyiksa batur, addicts gaduh senang saeutik béda. Tapi ieu senang anu nyababkeun kasusahan sareng sanés leres anu dinikmati ku anu normal. Éta sababna éta langkung tina senang palsu. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kecap fun dasarna tiasa janten nanaon.

Kami nyanghareupan setrés kalayan pikaresepeun

Anu kahiji nyaéta nyaéta sadar hiburan palsu henteu ngajawab masalah anjeun, ta nyata bakal ngidinan anjeun pikeun nyanghareupan aranjeunna. Murid di sakola sering nyanghareupan setrés, naha éta kaulinan lamunan ngabantosan aranjeunna. Aranjeunna karasaeun setrés, hariwang, tapi langkung seueur aranjeunna, beuki milarian hiburan anu ngabantosan aranjeunna teu malire kana kaayaan méntal ieu. Seru dina grup babaturan leuwih hadé tibatan kahariwang babaturan anjeun.

Kasenangan nyata estu nikmat

Sumber hiburan nyata mangrupikeun psikolog anu disauran janten senang. Sumber hiburan ieu ogé ngahibur sababaraha kali. Upami dahareun pikaresepeun pikeun anjeun, anjeun bakal ngahibur kalayan unggal porsi tambahan. Tapi anjeun masih kedah peryogi ideu énggal sareng énggal pikeun tetep kasenangan (sigana ngenalkeun sababaraha kutu endah).

Upami anjeun gaduh pikasieuneun kedah gaduh hal anu langkung mahal, panghargaan bergengsi, séksual kinky sareng sateuacana, kahayang anjeun sanés mangrupikeun kasenangan nyata, tapi kakosongan batin.

Upami anjeun estu kasenangan, anjeun moal pernah kasedihan

Hiburan jahat, sapertos buli, ngakibatkeun perasaan kuciwa. Kalayan senang nyata, teu aya bahaya sareng anjeun moal pernah kuciwa. Hiburan sering pikeun jalma anu, sapertos, konsumsi alkohol. Nginumna sigana matak pikaresepeun di grup, tapi teras hangover datang ka lantai. Teras urang sering kuciwa mabok. Éta henteu saé pikaresepeun. Kami moal kuciwa kana éta.

Hiburan ngajantenkeun urang janten langkung saé, sanés cara sanés

Anyar, wawancara sareng hiji individu anu teu namina anu ngahina sigana saha waé di sakurilingna dipedar. Anjeunna seuri unggal dinten, sakumaha ogé jalma anu parantos ngahubungi sareng anjeunna. Tapi kanyataanna nyaéta seueur jalma ieu trauma. Salah sahijina tuluy maéhan dirina.

Saha jalma anu ngagaduhan paguneman anu salah teras naros ku wartawan kumaha perasaanna. "Kuring sedih," waler anjeunna sareng ikhlas. Sigana yén jalma ieu teu lucu. Anjeunna nyiptakeun rasa sedih pikeun batur, tapi tungtungna pikeun dirina.

Kumaha terang hiburan mana anu bakal ngeusian urang?

Aya seueur metode psikologis anu ngabantosan milarian senang. Candak notebook atanapi sapotong kertas sareng nyerat naon anu anjeun pikahoyong. Éta tiasa nanaon. Tapi ngarasa émosi anjeun. Upami upami anjeun raos seuri ku sékrési awak sareng pikiran bari nyerat salah sahiji kagiatan, éta mangrupikeun kasenangan.

Buktina sacara ilmiah kabuktian yén naon anu urang pikahoyong mawa sareng urang sadayana kahirupan urang. Kukituna budak penting pikeun ngarti kana diri urang sorangan. Tulis sadaya hal anu anjeun émut kantos dinikmati dina budak leutik anjeun. Ngarasakeun pola-pola kasenangan ieu. Naha anjeun resep maén waé atanapi dina grup? Di bumi atanapi di luar? Kahoyong ieu tetep aya di jero anjeun.

Sarta pamustunganana - nyimpen buku diari kalayan daptar naon anu pikaresepeun anjeun unggal dinten. Teras masihan kagiatan ieu skor tina 0 ka 10 hiburan. Janten anjeun tiasa suksés nyaring hal-hal anu pikaresepeun sareng hal anu henteu anjeun resep.

Métode ieu ngan ukur ngalatih, ngajar anjeun pikeun ngaréspon rasa pikaresepeun anjeun. Nalika ieu kajadian, anjeun giliran ngarobih kabiasaan leres anjeun sareng hiburan anu anjeun sadar.

Artikel nu patali

Leave a Reply