Naha Allah datangna ti Alam Semesta? (prints pangleutikna na di stock)

520603x 11. 06. 2019 1 maca

tarjamahan literal of starohebrještiny kami pikeun nembongkeun naon loba kasangka ... The Gusti Alkitabiah mangrupakeun mahluk fana, kawas kabéh jalma. Jeung ngan bédana yén dewa hirup puluhan nyawa, jadi jalma mucunghul janten abadi. Alkitab sorangan nunjukkeun yén manusa téh mahluk dijieun tina DNA dewa urang, anu anjog pangeusina Bumi dina mesin ngalayang.

Alkitab ieu portrayed hubungan jelas antara fenomena UFO / AND jeung Sumedang - nagara pangawas mesin ngalayang. Nagara nu maréntah ka Agung Anu (Anunnaki). Naon aranjeunna ayeuna nelepon Gloria Alloh Saleresna mah ieu kapal alien. nu dewa Aranjeunna diturunkeun di bumi.

teks Alkitabiah jelas nunjukkeun yén raksasa anu mahluk nyata yen gaduh marga na kulawarga maranéhanana. Dina teks langsung ngabejaan ngeunaan tempat dimana maranéhna hirup na dimana urang tiasa neangan aranjeunna kana bukti lianna salaku Goliath ieu teu ngan dipikawanoh hal.

harti malaikat éta dina aliran waktu bergeser ka tingkat mahluk spiritual. Alkitab - malaikat Perjanjian Old éta tapi mahluk fisik sakumaha leuwih spiritual miboga ampir euweuh di umum, kawas Allah a visinil. dewa éta mahluk fisik, saperti anjeunna ngabejaan teks cuneiform.

Masalah anu sarua keur lajeng disebut pamahaman. sapuluh nurutNu salah sahiji cornerstones tina agama Yahudi jeung Kristen. pentingna maranéhanana éta dina aliran waktu nyata dirobah.

Hoyong baca deui? Salah sahiji judul anyar munggaran Gusti sumping ti jagat raya?Éta sadia on kami Balanja Sueneé SemestaBrings sababaraha wawasan héran kana alam leres tina sajarah manusa, anu geus ditulis dina versi pangheubeulna ngeunaan disebut. Teks Alkitabiah anu analisis teleb tina perspektif kali modern datangna ka dasarna AND peradaban urang.

Wengi ayeuna (14.03.2018 ti 20: 00) bakal neruskeun hirup siaran dina topik nu Sumedang: Carita nyata kreasi lalaki (. 4 Bagian): The Tower of Babel.

nyeratna nya Mauro BiglinNu leuwih ti tilu puluh taun ulikan ngeunaan naskah sunda suci jeung kapercayaan yen ukur pangaweruh jeung analisis langsung tina naon rai kuna séjénna bisa ngabantu anjeun bener ngartos pamanggih agama accompanies sajarah umat manusa urang. Diantara hal séjén, leuwih ti dasawarsa aktipitas Freemasonry salaku hiji organisasi initiatory jeung simbolis nu tadi pangaruh signifikan dina sajarah Kulon. Eta oge kolaborator tina majalah béda, hiji panalungtik dina sajarah agama, penerjemah of starohebrejštiny pikeun Edizioni San Paolo (penerbitan imah resmi Vatikan).

Meuli BUKU

Urang junun meunang sababaraha prints pangahirna ... ulah ragu!

Artikel nu patali

5 komentar on "Naha Allah datangna ti Alam Semesta? (prints pangleutikna na di stock)"

  • UnoUno nyebutkeun:

    Dina Allah abdi teu aya, acan eta teu dunya teu jadi gélo anu kami bagéan hiji. Antosan, kami geus dijieun kami manusa, sangkan éta urang nu nyieun nepi ... Kuring dimimitian ngarti. Tapi anu dijieun kami? Tétéla ieu niup badag tur pastikeun sagala dimimitian. Ogé, pasti hal kudu aya, disebutkeun eta moal bakal kajadian nu hiji niup pisan ti mana eta dijieun ku élmuwan semesta. Hiji hal anu tangtu, Allah / Creator tina sagalana, atawa sahanteuna hal anu can tangtu aya, ayeuna éta janten mayit, atawa anu weruh, meureun malah aya. Antukna, eta moal aya carita sedih, sabab urang masih gaduh urang dinya.
    Batur malah ngadawuh (anjeunna teu lalaki hiji) nu urang manusa geus ngalegaan sisi Allah, yen urang dasarna yen Allah, tangtosna, ukur bagian leutik sabab kami henteu ngarasa ambisi. Maranéhanana ngomong éta niat, Allah muterkeun ku lalaki nu weruh nanaon, éta kaulinan hébat sarta acara hébat.
    Kuring meunang éta ngajadikeun rasa, Allah anu ngabogaan fun, ningali dirina ngaliwatan kami, ngaliwatan sagalana nu aya!
    Petya kitu mun anjeun neuteup dina eunteung jeung percaya yen Tuhan keur néangan! Perasaan dina momen syukur pisan ngaliwatan émosi maranéhna, nu ku Allah geus dibikeun ka anjeun sakali apal saha anjeun ...

  • petrvetr nyebutkeun:

    Maranehna, dewa tadi keur kami, mahluk luar angkasa atawa mahluk ti dimensi sejen, sarta ogé butuh jalma ti mangsa nu bakal datang. Tapi sugan aya Allah nyata, nu Creator tina sagalana.

Leave a Reply