Kasempetan pikeun robah: spaghetti Bolognese

24. 10. 2018
Konperénsi internasional ka-6 ngeunaan exopolitics, sajarah sareng spiritualitas

Vážení přátelé vědomého vaření, dnes se Vás pokusíme inspirovat receptem na boloňské špagety. Tímto ze srdce rádi plníme přání našeho kamaráda Sueneého. Napište nám vaše zkušenosti, jak jste si pochutnali.

Petr sareng Ewa ogé ngatur kursus masak sadar pikeun individu sareng kelompok, masak dina acara sosial sareng pribadi. Upami anjeun resep, kersa ngahubungi aranjeunna halaman atanapi dina FB.

Recept: Boloňské špagety

Recept na 10-12 porcí

Suroviny pro uvaření sojového granulátu:

  • Sojový granulát 1 balení 150 g
  • Česnek 3 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
  • saos Shoyu 3 sdm
  • Sůl kuchyňská 0,5 ČL
  • Vegeta bez glutanu 2 PL
  • cai nginum 1,5 l

Ostatní suroviny na omáčku:

  • Cibule střední 8ks (nakrájená na kostičky)
  • Sůl kuchyňská 0,5 ČL
  • Mrkev 6ks (nastrouhaná na hrubo)
  • Rajčatový protlak 3ks po 140g
  • Rajčata ve vlastní šťávě 2ks po 400g
  • Česnek 4 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
  • Bazalka sušená 3 PL
  • Oli sunflower 14 PL

Semolinové špagety 850g

Doba přípravy: cca 40 min

Katerangan: ČL = séndok téh, PL = Sendok sup

prosedur:

Vyrobíme si sójový granulát (granulát zalijeme vodou a vaříme až do vyvaření vody, dochutíme.., vymačkáme přebytečnou vodu). Nakrájíme cibulku na kostičky, nastouháme si mrkev na hrubo na struhadle. Rozpálíme olej a dáme smažit cibulku. Připravíme si omáčku: Sekaná rajčata ve vlastní šťávě, smícháme všechny suroviny. Připravíme si omáčku, dochutíme dle své chuti.

Ewa sareng Petr ngarepkeun sadayana anu raos

Tulisan anu sami