Hitler cageur 2. Perang Dunya?

5025x 09. 01. 2018 1 maca

Dina panganyarna dokumén CIA nyebutkeun Anjeun tiasa manggihan hal metot sarta kadangkala heboh. Di antarana dua laporan karésidénan CIA di Caracas na Maracaibo (banten) anu salah sahiji agén maranéhanana kungsi kontak sareng sababaraha Robert Citroen, anu ngaku yén di Kolombia patepung jeung Adolf Hitler. anjeunna disangka Anjeunna pupus, tapi bareng jeung Nazi, anu tetep satia ka anjeunna, nu matuh di sahiji Tunja. Salaku bukti Citroen némbongkeun hiji photograph Hitler jeung salinan nu diselapkeun kana file. base CIA di Maracaibo panginten hiji fiksi anu teu malah pantes pesen yén ieu diliwatan "up". dugaan Citroenova anu leres tur teuing naif jeung eta dibere poto téh kualitas geulis dubious. Rai nyadiakeun tarjamahan sarta originals tina rékaman resmi. Sakitu mungkin mun ascertain yén dokumén nyebutkeun ulah ngandung sensasi wae.

rusiah:

Kusabab Wakil Kepala Stasion di Caracas

  1. 29. September 1955-3 Cimelody (. Ngaran kode Agen Ed diletant.media) dilaporkeun di handap: moal Cimelody-3, atawa stasiun kami henteu bisa evaluate informasi; Eta disalurkeun salajengna sabisa dipikaresep.
  2. 29. September 1955-3 Cimelody ieu ngahubungi ku sobat dipercanten anu ngajabat di handapeun komando di Éropah jeung ayeuna hirup di Maracaibo. Cimelody-3 mutuskeun teu nembongkeun identitas Na.
  3. Dipikawanoh Cimelodyho-3 ngumumkeun dina telat Séptémber 1955 anjeunna Phillip Ford, urut perwira SS intimately ngawartoskeun yen Adolf Hitler masih hirup. Manéhna ngaku yén manehna geus aya di kabaran ngeunaan sakali měsíčněv Kolombia sabot ngumbara ti Maracaibo salaku sasama KNSM (RoyalDutch) pengiriman barang Co. di Maracaibo. Citroen ngawartoskeun anjeunna ngeunaan poto, nu Hitler direbut rada anyar, tapi didieu anjeunna némbongkeun up. Ogé cenah eta Hitler kungsi ditinggalkeun Kolombia tur dipindahkeun ka Argéntina dina Januari ngeunaan 1955. Citroen ngécéskeun yén saprak perang geus sapuluh taun, jadi Hitler sekutu bisa euweuh jadi diusahakeun salaku kriminal perang.
  4. 28. September 1955, 3-dipikawanoh Cimelodyho kalawan kasusah ngagaduhan poto, nu kedalna Citroen. 29. September 1955 poto ieu ogé ditingalikeun sorangan Cimelodymu-3 pikeun mastikeun nu veracity tina sajarah ieu hebat. Nya eta bukti yen Cimelody-3 éta bisa masihan komentar nanaon. Sanajan kitu, anjeunna mawa gambar hiji cukup lila jadi CIA bisa nyandak léngkah perlu. Photocopies Tembok diwangun jeung maranéhna bakal dikirim. aslina ieu balik ka boga ka poé saterusna. Tétéla lalaki nu ditinggalkeun Citroen, salah bener lajeng yén Aisyah Citroen disebut Hitler. Dina sisi sabalikna berbunyi: "Adolf Schüttelmayer, Tunga, Kolombia, 1954".

komandan basa CIA di Maracaibo

  1. Ngeunaan éta poto, dikirim ku CIA di Caracas, laporan nunjukkeun premis yén Adolf Hitler nyaéta masih hirup. Dokumén base ngandung émbaran sarupa dicandak ti sumber anu sarua anu resides di Maracaibo.
  2. Laporan, nu teu ngandung titimangsa éta. Ieu meureun anu ditulis dina margins ngeunaan di patengahan Pébruari 1954, nunjukkeun yén Phillip Ford, urut ko-boga sahiji koran nu Maracaibo Times, ceuk urut basis agén nu manéhna digawé keur parusahaan kareta api di Colombia, manéhna papanggih jeung hiji lalaki anu niatna resembled Adolf Hitler jeung anu ngaku yen Adolf Hitler. Citroen ngaku yén lalaki ieu patepung di lelewek Residencias Coloniales di Tunja (departemén Boyacá) dina Kolombia. Numutkeun sumber di kota ieu aya angka nu gede ngarupakeun urut Nazi. Handap dugaan Citroen, Tunja Germans tetep satia kana Hitler diperkirakeun idolatry Onima ieu, kaliwat Nazi sorangan, kajawab anjeunna salaku pamimpin, sarta saluted anjeunna salaku Nazi.
  3. Ford oge némbongkeun ngajén ka poto, dicokot dina Kolombia, nu nangtung sapanjang jeung Hitler ekspektasi. poto ieu injeuman keur sababaraha jam ambéh salinan geus dijieun. The negatives tapi hanjakalna éta kualitas teuing goréng. aslina ieu balik ka boga jeung meunang eta deui éta hésé. Sasuai, sakumaha dibuktikeun dina sambungan kalawan fabrikasi laporan ieu (implengan katempo laporan) teu dikirim kami inpo ieu lamun urang meunang eta.
  4. Phillip Citroen hirup di Maracaibo kalayan lanceukna Francois, nurutkeun katerangan urang, anjeunna hired ku Dutchsteamship (Steamboat Walanda). François saméméhna digawé pikeun koran Herald Maracaibo na di dua taun panungtungan éta pasangan sahiji lanceukna Phillip na Alexander van Dobbena, anu konsul Walanda dina Maracaibo, pausahaan ngaluarkeun koran Inggris-basa The Times Maracaibo. Dina momen ieu kami boga informasi disadiakeun ngeunaan Phillip na François Citroenových.

Artikel nu patali

Leave a Reply