Preventif Hip Ujian

15304x 10. 03. 2013 1 maca

Memang bener yén lalaki téh jadi séhat, naon extent aranjeunna ngarasa séhat. Sarta ogé leres nu teu ngamimitian nanaon nepi ka dokter tur sagalana aya rupa.

Tur ayeuna eta dirobah ka barudak, hususna barudak anu teu tiasa acan nyarita (newborns, Orok, ...) atanapi barudak malah heubeul 1 mun 6 taun. Ku kituna, barudak anu teu acan gaduh pamadegan sorangan.

Di nagara urang aya loba disebut. Nguji Wajib sarta vaccinations wajib (ngeunaan pamadegan dina artikel séjén). Antara salah sahiji kawajiban ngawengku pamariksaan preventif hips.

standar kasebut dilaksanakeun di tilu hambalan. Ujian munggaran dilumangsungkeun kénéh di rumah sakit, anu bedah orthopedic baris nalungtik hips moméntum bayi. ujian Palpation anu dipigawé. Salajengna ngirimkeun anak ka ujian preventif sejen saatos ngeunaan 3 minggu, lajeng deui sanggeus 3 bulan. Dina kasus ieu, eta perkara migunakeun ultrasound.

Mun anjeun dokter di rumah sakit ngawartoskeun yen sagalana geus oke, tés preventif séjén anu pencegahan bener euy tambahan.

Pikeun waragad kapentingan komentar handapeun Pasal Preventif Hip Ujian ti MD. server Martin Gregor Rodina.cz.

Komentar ti 6.1.2007 18: 23: 15, nu kuring tingali salaku pancen krusial, Abdi hoyong cutatan:

Urang tadi di Républik Céko jeung asup hiji formulir release nu urang teu hayang ultrasound / X-ray hip ... Salaki kuring téh dokter (Kanada / Selatan Afrika) jeung ieu dicitak dina Czech Penyelidik rada reuwas. Anjeunna biasa hip palpation panon (Dokter kulawarga nyaeta bisa ngalakukeun test ieu, aya teu kudu orthopedist), ngan masalah poténsi dikirim ka X-ray ...

Dina artikel séjén di internet deui maca eta ujian ieu téh husus utamana Kulon jeung Éropa Tengah jeung di nagara dunya katilu teu dijalankeun dina sagala. Naon ieu hartina? Nu bakal jadi di Afrika jeung Amazon walked on crutches? Jigana moal. Rada, kuring yakin yén pendekatan preventif ieu dumasar kana asumsi lepat. Contona, di nagara dunya katilu sabab teu normal strollers jeung barudak ti kalahiran dipaké jilbab teh. Disebut. "Šátkování" parusahaan kami mucunghul ngan sababaraha puluhan. Dina waktu nu sarua, hayu urang inget yen karuhun urang (na mah ngan di Afrika) teu boga strollers. Lamun éta jadi krusial, urang moal bakal salamet. Sakabeh hal anu dina gilirannana dumasar kana deformations, satengah truths jeung propaganda narajang masarakat modern kontemporer.

Salaku salah sahiji mom aptly wrote kana sawala séjén: Kumaha kuring mutuskeun lamun ka abdi tentang eta salah henteu nyebutkeun nanaon jeung dokter mimiti ngancem atuh lamun kuring masihan anak kuring pikeun nalungtik, anjeunna gé jadi buntung a.

A bédana salajengna antara pamahaman jalma dina masarakat modern tur diantara urang aya tina nguap. masarakat modern anu nyobian maot tanggung jawab individu kana sistem kaayaan, bari di nagara dunya katilu eta tersirat sabalikna. Ngan balik neuteup ka Mesir jadi wisata anu malah ngartos yen aya dimana anjeun datangna ti, aya hal kacida salahna.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Preventif Hip Ujian"

nulis comment hiji