Aturan pamakéan eusi

Tanggung jawab eusi

  1. Keur eusi artikel atanapi sawala kontribusi budi tanggung jawab pangarang na.
  2. Pendapat nyeratna bisa jadi pintonan mayoritas, jeung ulah merta nembongkeun view sahiji operator loka éta.
  3. Mun panulis "tingali. Sumber ", lajeng tanggung jawab eusi ragrag kana sumber dianggap artikel.

Credibility jeung sumber dipake

  1. Publikasi artikel nu disadiakeun tampa aya jaminan kana katepatan faktual unequivocal maranéhanana sarta truthfulness. Ieu nepi ka maca pikeun nangtoskeun nilai judgment sorangan tina informasi disadiakeun.
  2. Maranéhanana sumberdaya nu disadiakeun pikeun artikel sakumaha anu. Panulis sarta operator kasebut henteu tanggung jawab ka eusi tina sumberdaya referenced komo sagala bagian atanapi sadayana.

hak cipta

  1. Salaku "Author" katempona dina kaca ieu mangrupa jalma anu boh panulis atawa eusi artikel jeung panulis artikel ditarjamahkeun kana basa Czech / Slovak.
  2. Panulis artikel nu salawasna jalma didaptarkeun di pangarang dina tungtung artikel. Mun panulis "tingali. Sumber ", lajeng panulis sabenerna bisa nempatkeun ka handap ka link sumber nu nembongan di ahir artikel.
  3. Panulis tarjamah anu henteu tanggung jawab ka correctness formal tarjamah. Artikel disebut salaku sumber panarjamahan Vérsi ukur bisa dijadikeun dadasar informatif, téks nu hasilna mangrupa lajeng eusi hak cipta.

babagi aturan

  1. Eusi artikel mana wae bisa jadi dicutat formulir nami aslina jeung petik awal jeung rujukan kana téks lengkep di situs urang.
  2. Sakabéh eusi bisa babarengan aya dina loka sejen tanpa nganyatakeun ditulis idin ti sanésna
  3. Eusi sagala artikel atawa cutatan tina eta teu bisa dirobah atawa dirobah.
  4. Eusi artikel nu bakal diasupkeun advertisements pihak katilu.

Aturan perdebatan

  1. seratan Unapproved iklan, komentar vulgar atanapi tulisan tulisan dina ibukota anu lubricated.
  2. Diskusi di forum bakal diatur ku aturan nangtukeun kaluar dina forum sawala.

Lingkup aplikasi

aturan ieu diterapkeun ka sadaya loka: www.suenee.cz, forum.suenee.cz, wiki.suenee.cz, www.ce5.cz a www.pribehsrdce.cz.

staf redaksi

Otoritas pangluhurna situs mangrupa petugas. Eusi Manager mangrupakeun operator nu jalma otorisasi.

koperasi

Urang ngahargaan pitulung anjeun jeung kahayang cooperate dina kreasi eusi.

Diropéa: 02.04.2019, 17: 56