sightings UFO - mahluk luar angkasa nu ngadatangan!

112335x 13. 11. 2018 1 maca

UFONu éta kasampak dina Lake Tahoe di AS di jéntré unprecedented, anu "100%" buktina yén mahluk luar angkasa ngadatangan Bumi. observasi éta disebutkeun minangka "Palasik" spaceship. Aranjeunna digambarkeun salaku peminat kana topik tina mahluk luar angkasa, anu ngajawab yén éta hiji saucer ngalayang.

Wisatawan di Lake Tahoe di Nevada nempo UFO di langit ditilik sarta éta cukup untung bisa direbut dina video. Ngalayang saucer ieu pindah jadi gancang yén éta téh teuas ningali dina video, tapi sababaraha ahli jeung panon Eagle urang, éta kalem handap pikeun meunangkeun pintonan hadé.

video UFO estu nyata?

Lalaki unnamed anu ditémbak video, ceuk:

"Urang indit ka Situ Tahoe keur pakansi sarta urang nuluykeun kapal pikeun numpak on danau. Kuring teu ningali obyék dugi kami meunang imah, nalika kuring pariksa video, objek dina video nu sumping di speeds rongkah. "

Sababaraha ahli dina UFOs anu jadi yakin tina kaaslian video, manéhna yakin éta wungkul hitungan waktu méméh mahluk luar angkasa nembongkeun jalma.

UFO Sightings Daily on ramatloka na nyebutkeun:

"Ieu saucer ngapung Palasik, disc logam geulis sareng wilayah luhur diangkat tina kubah. Ieu 100% buktina yén mahluk luar angkasa ngudag manusa nepi deukeut jeung pribadi. "

Sanajan kitu, sababaraha urang teu jadi yakin tina kaaslian video tur evaluate anjeunna salaku palsu.

"Sigana mah digambar, kapal saeutik leutik nu teu di rentang ditangtoskeun tina widang."

Sateuacan observasi ieu dinya ieu ogé ditempo hiji jelas UFO kidul ti wates di Mexico City. Nunjukkeun yen UFO ngalir ngaliwatan hawa sababaraha ratus méter luhureun taneuh radiates widang kabur anu mindeng dilaporkeun ku peminat.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "sightings UFO - mahluk luar angkasa nu ngadatangan!"

  • 26leonidas 26leonidas nyebutkeun:

    Kuring nambahan video ieu salaku instalasi video. Ieu bit mirah. Dina peradaban extraterrestrial I percanten, tapi ieu téh bit lemah sahingga Teu sangka ieu udaloť nyata. Nyarankeun ningali dokumenter anyar luhur Majestic. Brutally diteundeun kaluar. Upami teu kitu, anjeun akar pikeun Suenee, teu Bolobo sababaraha mangpaat saeutik pendekatan leuwih kritis kana Pasal niektorý'm ka nambahan plausibility sakabéh. Boga dinten hébat.

Leave a Reply