observasi AND

Anjeun jadi saksi ningali ETV / UFO di lingkungan anjeun? Anjeun ngarasa yen anjeun diculik ku mahluk luar angkasa dina kapal? Dupi anjeun gaduh impian vivid mun anjeun sapatemon mahluk ti alam sejen tur dimensi? Masih teu nyaho kumaha eta pangalaman Cope? Anjeun sieun nu batur bakal dianggap fools?

Sésana assured yén dina teu ngapung diri! Mangga babagi kalawan kami carita anjeun jeung ngamajukeun média gelombang sékrési sieun tina kanyahoan. Babagi mantuan mawa lampu kana gelap ...

Nitenan hiji obyék kanyahoan (CE1)Tutup patepungan jeung AND (CE3)CE5 Protocolimpian vividperjalanan astral / lucid ngimpipangalaman spiritual sengit pribadi anu dipindahkeun atuh jauhSéjén (ngajelaskeun carita kuring)

The ngirim satuju yén carita anjeun bisa jadi diterbitkeun, kaasup nangtukeun lokasi acara jeung ngaran anjeun sarta mimiti tengah ngaran tukang Anjeun. Telepon jeung email urang tetep rusiah, iwal mun anjeun diri teu nangtukeun téks.