Kantong kadaharan sareng carita atanapi kumaha aranjeunna ditangtayungan alam kolotna (hébat) urang

4148x 03. 06. 2019 1 maca

Kiwari, urang biasa nyandak kantong palastik, kantong mikrotén, atanapi kantong kertas jeung kantong bahan sarupa sagalana di supermarket. Tapi hal ieu salawasna gaduh hiji hal di umum: aranjeunna tiasa miceun. Urang diajar yén nalika kami mawa imah, urang maledogkeunna dina kertas atanapi karinjang plastik. Trend ieu dimimitian dina awal 90. taun jeung generasi dinten ieu malah henteu tiasa ngabayangkeun eta bakal béda. Acan masih di 80. 20. abad éta henteu hal anu sapertos pisan. Janten kumaha kumaha kolot sareng nini kami ngalakukeun hal eta nalika maranéhna indit ka toko jeung supermarket atanapi désa ka warung mobile?

Abdi asalna ti hiji désa di Wetan Bohemia (Pardubice Region), disebut Běštovice. Kuring ménta hiji wawancara sareng Mr. Josef Novák, saha walikota daérah di désa, sareng zootechnician di patani koléktif. Anjeunna masih mangrupakeun sumber inpormasi anu hébat dina yuswa dalapan puluh tur ogé narajang désa. Kenangan bakal budak leutik sareng tema kemasan dahareun abdi sakumaha sateuacan.

Anjeunna ka kuring yén kuring kungsi leumpang Kalawan Baggins lawon pikeun roti di bakery nu.

tatanyaan

Kantong - Siapkeun

JN: Kantong ieu dijieunna tina lawon, a strip tina bahan transparan. salesman saw sabaraha gulungan I mibanda dinya. Kuring henteu weruh tina naon deui ieu, nini kuring salawasna sewed.

Jana: I teuing do Kuring meuli kantong lawon roti. Tapi éta gulungan di dinya lajeng heuras. Kumaha anjeun tetep?

JN:. Biasana éta mendung (kantong The)

Jana: The roti atawa gulungan di tapi bakal garing sarta heuras.

JN: Roti kami teu meuli. Urang teu roti Panggang.

JanaTur anjeun tetep roti?

JN: Apan salawasna salapan loaves, sarta maranéhna bisa jadi di alam pawenangan jeung eta lumangsung salila tilu minggu.

JanaJeung pamadegan tilu minggu anjeunna tiis?

JNHehehehe, sagemblengna rupa. Lolobana dipanggang Rye roti. Tepung Rye lumangsung panjang. Dinten gandum urang sanggeus jagung, nu nyemprot jeung éta tangtu lajeng dina roti. Jalma anu dipanén Rye, dad drove mun keur ngagiling di. Lajeng karung tepung ditinggalkeun di bakery nu. Lamun urang indit ka sakola, Sister digambarkeun hiji bakery tukang roti sarta ticking kaluar, urang meuli jajan. (Dinten ieu kami bakal disebutkeun yen aranjeunna geus béak karung kiridit tepung). Urang tadi di kantong naon nini kami sewed. Ieu di 1950-52.

JanaSareng hormat Bapak John Doe hatur nuhun kanggo carita nice jeung memori.

Anjeun oge bisa meuli karung ayeuna balanja Sueneé Semesta!

Dina dasar carita kuring dijieun varian kantong dimana strip tina bolong. Ieu bisa nyimpen hirup di ditu, tur kantong hartina anjeun bisa nempo aya naon di jero.

Tas kalayan belang

Urang nguji jeung babaturan kuring, hiji jenis anyar kantong dimana manehna bisa nyimpen roti na pastries. Éta dua lapisan, dua rupa zat. Moal lami deui urang bakal nunda kana jualan. Pasti malah muncul Sueneé Semesta di warung éta.

Coba deui kasus ponsel anyar anu ngajak HF sareng radiasi NF ngabahayakeun (médan éléktromagnétik):

Kantong keur ponsel

Wawancara jeung Jane Emerenzií Kasparov

Artikel nu patali

nulis comment hiji