Anunnaki diwangun Angkor wat?

26988x 18. 01. 2015 1 maca

Angkor wat (Temple Suci) mangrupakeun struktur unik diwangun ku moat sarta badag tembok batu megalitik jeung arsitéktur tepat. Bait Allah geus lokasina di wewengkon banjir di barat laut Kamboja, barengan Tembok Tasik.

Tembok periferal luar panjang x 1024 802 4,5 m m jeung jangkungna ieu salajengna dikurilingan 190 m lega band aréa wooded na moat nu.

Nurutkeun legenda, anjeunna ngawangun éta kuil Preah Pisnokar waktos langkung sakumaha 600 SM. indung Preah Pisnokara éta alien, salah sahiji Illuminating / emitters (Anunnaki). Bapana éta hiji earthling kawas urang.

Nalika Preah anjog, aranjeunna ngabawa ka sawarga Anunnaki - di karaton ngapung nya ku Indra.

Anu, raja planét Nibiru, dimana Birokrat urang.

Dina spaceship Preah diajar tina bersinar téknologi anyar jeung téhnik nya éta lajeng dibikeun ka nagara di Asia Tenggara.

Artikel nu patali

2 komentar on "Anunnaki diwangun Angkor wat?"

  • jenda.kaja nyebutkeun:

    Ieu kageulisan hiji! (Di dieu éta nice ningali: http://www.exotickapriroda.cz/blog/clanky/mesto-angkor-wat-a-jeho-pribehy ) The tot tempat Abdi hoyong eta dikirimkeun naha atanapi henteu di Anunnaki diwangun :)

    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

      Endah tempat di bumi kawas Piramida Mesir jeung wewengkon Mesoamerican, surpassing sadayana tradisional. Nepi ka poé ieu, teu saurang ogé bisa ngabejaan saha jeung naon aréa téhnologi ieu diwangun. Ngan ku ukur aya ArcheoAstonautů kasebut nyaéta dimungkinkeun yen sakabeh aréa nyaéta cerminan semesta visinil. bagian precision na, kayaning misalna. Piramida.

      Anjeun teu bisa tapi ruku jeung cutatan ...
      "Ieu hal tebih gede ti nanaon urang ditinggalkeun balik Yunani kuna jeung Romawi sarta presents a jelas hanjelu kana kali tina barbarism, nu kiwari bangsa urang torn eta."

Leave a Reply