Imina diterbitkeun katalog tulisan Nikola Tesla

6210x 04. 04. 2019 1 maca

tulisan Nikola Tesla, FBI nyangkut saatosna, anu kahiji diterbitkeun. FBI - Federal Biro Penyelidik - pikeun pertama kalina diterbitkeun Kaca 64 saméméhna diolah bahanNgeunaan élmuwan Nikola Tesla. Ieu ngawengku dokumén nyita ku pamaréntah AS saatosna di 1943.

IEUH Anjeun tiasa ningali sadaya sisi 64 file: https://www.muckrock.com/foi/file/179571/embed/

Pilihan ti tulisan Dr.Nikola Tesla, dilestarikan salaku hiji némbongkeun ka wali tina sejen Éta sipat

26. sarta 27. test Januari 1943 ieu dipigawé luyu kalawan file teknis nya éta disimpen saatosna di Manhattan di New York. test ieu dilakukeun keur ngabedakeun salah sahiji pamendak N.Tesly bisa mibanda sababaraha implikasi penting pikeun usaha perang kiwari Amérika Serikat. Tés dihadiran Dr.John.C.Newington, fiduciary milik Dayeuh New York, Charles J. Hedetnieni sahiji kantor Washington Fiduciary, kantor Dr. John D. Trump pikeun panalungtikan ilmiah tur ngembangkeun MTI (Massachusetský Institut Téknologi ), George Willis sahiji kantor NCIS circuit maritim katilu, Edward Palmer sarta John J. Corbett ti USNR.

dokumén kasebut nyangkut pikeun sumber FBI tina gangguan hébat sapanjang dékade éta. Diantara hal séjén, aya ogé geus dugaan unsubstantiated tina biografi Tesla urang nu pamendak paling bahaya Tesla urang dicekel ku FBI Undercover mun teu meunang kana leungeun salah. (The dokumén éta dina ngilikan tina Fiduciary kantor sarta sanggeus Perang Dunya II mysteriously ngiles). JEHoover, diréktur FBI salila sababaraha taun nampik puluhan hurup N.Tesly kabéjakeun masarakat awam. Sababaraha tulisan well-dipikawanoh séjén N.Tesly bisa jadi bacaan bener metot.

Metoda ngahasilkeun radiasi kuat

Ngarti naskah Tesla urang ngajéntrékeun "sinar generasi prosés anyar atanapi radiasi". nilai memorandum sarta karya Leonardo Crooks ngajéntrékeun karya Tesla urang dina produksi tegangan tinggi. Na ukur nerangkeun bagian tukang, pamanggih ngandung di memorandum Tesla. "Abdi prosés generasi disederhanakeun of beam kuat ngawengku aliran speed sedeng jeung tinggi cairan merenah jeung di lingkungan vakum sarta terminal circuit supplying tegangan setpoint ayeuna".

Témbongkeun of insinyur MTI anu ditaksir dokumen salaku "kalindih pikeun nagara ieu ...

Salaku hasil tina review ieu, di dieu téh pendapat ngahaja kuring nu aya aya di antara dokumén jeung hak milik Dr. catetan Tesla sarta henteu pedaran acan métode kapanggih atawa pakakas atawa apparatuses sadia nu bakal jadi penting pikeun nagara ieu. Atawa bakal znamenyly bahaya naon lamun éta dina leungeun musuh. Kituna, abdi ningali aya alesan teknis atanapi militer bisa nyangkut.

Hiji alat campuran techologického kapanggih dina susun Tesla urang éta kacida aya protoptyp sinar deadly, tapi alat-alat listrik tinggaleun jaman.

Nalika examining sababaraha potongan aparat ilmiah dina Tesla gudang na deposit di Clinton, kabukti janten alat ukur listrik baku, biasana pikeun sababaraha dekade saméméhna.

Ku kituna, najan kami henteu bisa ngajawab sagala mysteries hasil Tesla urang, sakuduna refute sababaraha paling konspirasi kiolem Nikola Tesla? Teu persis. Piagam, nu diulik dina teknik MIT ieu sigana John G. Trump. Ogé kawanoh salaku Paman Donald Trump.

Bisi wae, ieu kedah ngurangan karya insinyur ieu rongkah sarta élmuwan anu kontribusi fundamental dina seni listrik, anu anu digambar up dina awal abad ka-ieu. usahana jeung pikiran salila lima welas taun éta utamina spekulatif, filosofis tadi karakter promosi, mindeng fokus kana transmisi kakuatan nirkabel, tapi tanpa hasil noticeable atanapi prinsip fungsi pikeun nerapkeun rencana ieu.

Artikel nu patali

Leave a Reply