Ngagunakeun Google Earth kapanggih hiji témbok solid misterius ngeunaan salah sarébu kilométer dina sagara

416226x 26. 02. 2018 1 maca

video misterius dipasang dina YouTube nunjukeun yen sagara ieu disimpen témbok supermassive garis nu di sakuliah sakabéh pangeusina. témbok misterius ieu kapanggih operator channel YouTube disebut "Datar Bumi Arab." Malah dina mangsa jauh ka, pikeun manggihan fans UFO jeung urang aub dina téori konspirasi, berkat Google Earth hal unexplained countless, ti piramida jeung munara misterius, petroglyphs komo kota sunken. Google Earth sparked nu ngarasa panasaran jalma di sakuliah dunya.

Nembe, urang dilaporkeun ngeunaan penemuan dugaan ngan kaluar basisir Meksiko - 12 ° 8'1,5 "Kalér, 119 ° 35'26,4 'kulon lintang mana panalungtik manggihan piramida buta jero cai. Diantara loba strukturna, nu ceuk tetep disumputkeun di handapeun sagara, peneliti geus kapanggih hal anu - meureun - nelepon kana sual sagalana urang terang ngeunaan sajarah urang.

taun ka tukang, para rumaja anu dipaké Google Earth kapanggih naon élmuwan nelepon salah sahiji kota kuna saméméhna kanyahoan panggedena milik ka Mayas. Dina cara nu sami, peneliti di sabudeureun dunya pilarian of piramida leungit jeung struktur nu boga pikeun dekade dihindari professional. Dina 2012 anjeunna mucunghul panalungtik Amérika Angela Micol ngan maké gambar satelit di piramida leuwih badag batan nu kapanggih dina Giza Plateau.

Taun ka tukang urang dilaporkeun dina objék kompleks, anu manjangkeun kana kilométer 122 ngareureuwas. Formasi ayana kaluar basisir Baja California, kaasup struktur tubular misterius ngabogaan rubak ngeunaan 3,86 km. Alatan bentuk na recognizable garis mahiwal, loba yakin yén ieu ngan sababaraha struktur subsea pangeusina.

Sanajan kitu, pernyataan anyar ieu bakal ngaleuwihan lain nanaon urang patepung. Panjang témbok kacida lempeng nunjukkeun yen teu formasi alam. Loba jalma anu alatan sababaraha pamanggihan sabudeureun dunya, nu sagemblengna contradict sajarah, sakumaha urang terang ti sakola, yakin yén hal jiga kieu teh rada mungkin. Barina - aranjeunna nyebutkeun - Bumi nyaéta jutaan heubeul taun, sarta kami ménta kapanggihna (panyingkepan?) Bukti keur nunjukkeun yén Bumi dicicingan ku loba peradaban kuna sapanjang sajarah planét urang.

Tapi tahan masihan, ieu teu kaci témbok hiji, katuhu? Lamun anjeun ngazum gede dina koordinat disadiakeun bisa jelas ningali hal eta nembongan jadi struktur masif. Tapi anu bisa ngawangun témbok a? Lamun ieu téh memang hiji struktur jieunan, kumaha eta heubeul? Naon tujuanana? Loba satuju sarta yakin yén urang keur pilari di témbok nyata. Malah, malah bisa jadi keur penemuan misterius katerangan lumrah. Kumaha lamun urang nempo hiji bug dina Google Earth?

Nunjukkeun yen Google Earth migunakeun gambar béda dina "Mapping pangeusina" teu ilahar pikeun sapatemon porsi tina peta nu teu cocog sampurna, hasil nu urang tingali hiji témbok masif anu mana sabudeureun sakabéh pangeusina. Salah sahiji paling dipikaresep kieu ieu "impressive Pananjung" nyaeta urang keur nempo hiji mirage dina pemetaan digital tina kutub.

Kasalahan ngahubungkeun ka Gambar satelit? Gambar stitching atanapi foto stitching nyaéta prosés ngagabungkeun sababaraha gambar fotografik kalawan tindih widang view ngahasilkeun gambar panorama segmented atawa gambar resolusi luhur. Biasana dipigawé ku software komputer. Paling téhnik gambar stitching merlukeun Gambar overlay ampir pasti tur Mun mindeng teuing idéntik anu hasil éta seamless.

Stitching di dunya kiwari geus loba dipaké sarta ogé kungsi dipaké dina gambar satelit anu urang tingali dina Google Earth. Tapi témbok anu encircles Bumi? Loba hal bisa maénkeun peran dina kreasi éfék saperti. Cahaya Caang, sudut, rujukan, sarta loba hal lianna bisa maénkeun peran konci dina kasalahan masif ieu. Salah sahiji alesan paling dipikaresep kanggo penampilan kelim meureun sejen dua gambar tukang keur foreground kontinyu sarua.

Lalajo video. Kumaha saur anjeun tina? Naon kasampak di dieu? témbok Supermassive, nyebutkeun video? Atawa ngan glitch sejen di ngolah gambar on Google Maps?

Artikel nu patali

4 komentar on "Ngagunakeun Google Earth kapanggih hiji témbok solid misterius ngeunaan salah sarébu kilométer dina sagara"

  • petrvetr nyebutkeun:

    Eta bakal jadi istiméwa, tapi ayeuna mah geus mamang kuring. Video Sigana ngayakinkeun, tapi di sababaraha tempat aya saeutik jero, sarta anjeunna pasti bakal nyaho ngeunaan eta.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Peter, éta sarua jeung mahluk luar angkasa badarat dina bulan, atanapi ISS. argumen "pasti bakal nyaho ngeunaan eta" éta salah! Ieu sarua jeung ngomong: "Ieu bakal ngalakukeun neutajilo". Jeung anjeun nempo sarta nyaho sorangan yen eta sarta digolongkeun. Nepi ka poé ieu sacara resmi henteu mahluk luar angkasa teu aya .... kitu ogé hiji témbok atawa piramida di jero cai dina Triangle Bermuda ....

      • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

        Babaturan teu nu misterius sarta enigmatic Propinsi tulang tonggong, nu geus disebutkeun dina naskah sunda kuno.

      • petrvetr nyebutkeun:

        Hai Sueneé. Kuring sagemblengna satuju sareng anjeun. Urang wayang (lolobana) jeung maneh hayu urang ngabejaan ka maneh dimana. Ku kituna ulah alamat di dieu, lamun anjeunna terang ngeunaan eta atanapi henteu. Bisi tinangtu ieu, Kami yakin yén ieu téh cacad nu disababkeun ku tindih gambar. Kuring diusahakeun sababaraha versi ngeunaan Google Earth sarta ngantep manehna lalajo sakumaha Abdi hoyong, jadi Kaula kaluar tina nanaon teu nuturkeun. Hadé pisan mun éta nyaho kana daratan. Upami teu kitu, aya hal metot séjén ningali hal.

Leave a Reply