Malibu basisir: konstruksi jero cai aneh

37045x 15. 09. 2016 1 maca

Lawang badag pikeun pangwangunan jero cai badag kapanggih di Point Dume Beach di Malibu, California, dina tempat anu disebut ufologists grail suci. Lawang searched sakabéh 40 taun.

platform buleud dina gambar anu panjang tur lega kilométer 2,17 3,94 tur perenahna 10,72 km ti daratan. Lawang ka wangunan ieu lokasina antara dua pilar ngabogaan rubak sarta jangkungna hiji 837 192 méter. Ieu mungkin nu wangunan oge a ngungsi ngalawan pakarang nuklir, nu bakal ngajelaskeun siling méter 152 kandel. Urang ngahutang pikeun kapanggihna maranéhanana Maxwell Dale Romero sarta Garéja Jimmy, redaktur sahiji stasiun radio Dark Matéri.

Kapal selam basa éta hiji misteri keur lila. Dina tempat kasebut ditempo ratusan UFO jeung USO, aya nyatu poto. Lawang ka wangunan ieu, kumaha ogé, ieu kapanggih nepi ka ayeuna.

Diménsi input, urang bisa ngajawab yén hal ieu ngamungkinkeun petikan kapal selam nuklir jeung USO, sagampil UFO flybys. asumsi sejen éta obyék disambungkeun jeung sagala rupa fasilitas militer, nu lokasina di pedalaman Amérika Serikat, kayaning basa-hawa laut Cina Lake di Gurun Mojave sarta puseur angkatan laut di Hawthorne, Nevada.

konstruksi jero cai anehDina gambar di anjeun tiasa ningali lokasi jeung dimensi pisan wangunan relatif ka basisir, Los Angeles na environs na. Pilar ngarojong di lawang tina luhur 183 méter.

Malibu, California dipikanyaho pikeun keindahan sarta salaku tempat dimana éta hirup euyeub tur kawentar. Tapi sababaraha nyaho yén ieu téh ogé mangrupa UFOs titik favorit.

Salila 50. sarta 60. ahir abad ka ieu didaptarkeun dina sababaraha sightings UFO anu speed tinggi plunged kana caina, sarta 70. taun spent dina pantai Point Dume bagéan peuting sakabeh kulawarga nonton objék multicolored transiting leuwih laut.

Artikel nu patali

3 komentar on "Malibu basisir: konstruksi jero cai aneh"

Leave a Reply