Tumuwuh Anjeun feminitas Anjeun

3567x 13. 05. 2019 1 maca

Pikeun unggal kasuksésan awéwé hartina hal béda. Sababaraha urang resep penampilan maranéhanana, batur ngabantu jeung miara batur, sarta saha dianggap sukses ka boga hiji karir endah pisan. Batur ngan janten indung alus, batur resep kana kasuksésan dina bisnis. Unggal awéwé téh cukup ku béda. Dina sagala perkara eta Kadé urang tetep sorangan - awéwé kalayan sagala trimmings. Pondokna, ngokolakeun feminitas maranéhanana. Kadé pikeun manggihan jalan nu sorangan.

Boga senang. harga diri cageur nyaeta hubungan positif pikeun sorangan. Harga diri geus pakait sareng timer kapercayaan, kayakinan dina nilai sorangan, Kapercayaan di abilities sorangan. Dina waktu nu sarua nganut shortcomings sorangan. Hal pangalusna anjeun bisa ngalakukeun pikeun kabagjaan Anjeun diajar cinta diri. Geus resep janten sarua jeung tempat munggaran di haté kuring.

Prinsip cageur harga diri na timer kapercayaan

Harga diri geus hubungan positif lalaki ka dirina. Teu a panolakan tina kanyataanana, exaggerated timer kritik, timer ngalepatkeun, atawa coba ngayakinkeun sorangan nu ieu mah flawless tur sampurna. Sabalikna, titik éta anu narima diri, sanajan kalawan imperfections maranéhanana. Tapi atanapi kituna geus resep sorangan jeung kudu hormat ka anjeunna. Teu taya sahijieun sampurna.

Kadé poho:

1) Kami nu boga hirup abdi. Kaula mah di dieu pikeun minuhan kahayang batur. Kuring teu boga keur hirup nurutkeun kana ekspektasi batur. Kami kuring, abdi gaduh perasaan, sikap, pangalaman jeung ciri. Isin di antarana. Abdi tiasa membela aranjeunna ngalawan batur. Kuring teu kapikiran teh nezavděčím sarerea.

2) ulah milik saha, mung sorangan. Kaula mah sarana pikeun tujuan séjén. Kami bagian tina kulawarga maranéhanana, masarakat manusa, pihak ti babaturan kuring mahluk manusa masih unik.

3) Abdi gaduh pikiran kuring, perasaan, sikap tur nilaihormat éta. Kuring teu boga masalah nya hadir, tapi teu forcing saha. Kitu ogé, moal maksa anu pikiran, perasaan, sikap tur nilai batur.

4) SumuhunJalma keur kuring bisa kalakuanana rudely sarta tanpa hormat. Tapi nyebutkeun ngeunaan eta, moal ngeunaan kuring.

5) Abdi moal jadi korban. Kuring teu diniatkeun kurban pikeun batur sarta teu hayang kurban lianna pikeun kuring.

6) Kami jawab hirup abdi. Kami sadar maranéhanana karsa, pikiran, sikap, pamanggih jeung nilai professed. Jigana ngeunaan lampah maranéhanana. Kuring sadar lampah abdi. Kuring ngarasa parasaan anjeun.

7) Kuring ngahargaan sorangan. Kuring nyaho kuring gaduh nilai maranéhanana ogé sagala mahluk manusa. Kuring boga harga diri. Tur éta leuwih langka ti sagala ganjaran jangka pondok pikeun treachery nya. Kuring ngadengekeun lolobana ka dirina. Kuring nuturkeun parasaan kuring jeung intuisi. Membela gagasan maranéhanana di hareup batur. Abdi daék ngadéngékeun batur, hormat parasaan maranéhanana, pikiran jeung opini, teu hartosna yén kuring kudu satuju sareng maranehna.

Kumaha janten senang

Mun anjeun tipe awéwé anu ngemutan peran penting miboga keibuan sarta perawatan anak, hal anu penting pikeun nuturkeun prinsip basajan nu bakal nguntungkeun henteu ukur anjeun, tapi meureun ogé ka barudak jeung pasangan, diajar teu nyimpen batur tempat munggaran ti sorangan. Lamun hoyong anu lila, ngobrol ngeunaan eta kalawan pasangan Anjeun atawa kulawarga ngalaksanakeun. Inquire ngeunaan salakina. Mindeng, barudak ngeureunkeun mun dipikir moal ukur keur dirina tapi ogé pikeun tara-Na. Ulah aya masalah dina partnership jangka panjang sarta inquire ngeunaan lalaki anjeun, sangkan anjeunna hal senang sarta kadangkala muji Mantenna.

Nu penting tukang nyaeta ngurus sorangan. Jieun diri wanoja kalayan sagala trimmings. Unggal narik dina kami, ku nu perlu keur ngurus nu mana wae unburned. Pikirkeun kumaha anjeun bakal ngarasa pangalusna, manggihan hiji hobi, latihan atawa Tangtu anyar. Ngurus penampilan anjeun sarta jiwa.

Ulah rék ngawangun karir ngajangjikeun? Bisnis merlukeun loba waktu sarta kabiasaan harder. Loba awéwé suksés dinten dina manajer lingkungan jeung lalaki suksés lianna. Sering kami diajar kumaha carana nganyahokeun "harshly" na ngaradeg keur dirina. Upami Sadérék bisnis, anjeun meureun kawas éta. Tapi kumaha bisa lila mun ngaropéa feminitas maranéhna teu leungit alam na? Mun dinten anjeun ayeuna prevails énergi maskulin, tambahkeun ka sesa tanaga awewe. Pakéan anu feminin, tapi ogé ngurus bagian bikangna miboga jiwa. Hayu nyarita subconscious anjeun sarta manggihan naon kudu jadi mahluk lemah lembut deui. Ngurus pasangan hiji, barudak, neangan jaman ka jaman babarengan. Kadang-kadang balik pikeun urut atawa tim awéwé. Manggihan literatur nu ngaléngkah, nyieun kejutan layeut jeung ulah sieun janten awéwé nyata rawan.

Kumaha kalakuanana diri, eling maneh radiate kasuksésan maranéhna pikeun sakuliling maranéhanana.

Kumaha cinta awak anjeun

Hal pangpentingna anu kudu dipigawé nyaéta ngarasa alus dina awak Anjeun. Loba urang teu paduli ngeunaan anjeunna. Pikeun overeat, teu gerak loba. Urang kudu sadar yen eta perlu jadi awak urang séhat. Ngan lajeng kami bakal ngarasa alus sarta kami bakal senang.

Loba urang teu resep nempo awakna. Pilari dina eunteung ningali daptar deficiencies langsung. Tapi éta teu ngeunaan ngabogaan awak nu sampurna, éta ngeunaan learning to cinta awak anjeun. awak urang téh dipikabutuh pikeun tiap bagian tina kahirupan, urang kudu eta keur gawe, diajar, atikan barudak dina pakansi. Kituna, urang kudu leuwih sadar yen urang mibanda eta jeung leuwih anjeun ngurus anjeunna. Naha gizi, urut, latihan atawa sésana well-deserved.

émosi Kumaha geus ditujukeun

Cara urang mikir ngeunaan hal nu salah urang ngarasa geus rooted jero dina kami. Kituna, urang kudu janten ati pisan ngeunaan jenis hubungan urang kudu hal sarta jalma di sabudeureun urang jeung naon awak urang boga hiji dampak. Loba urang gaduh masalah kaséhatan, sarta lamun parobahan dina dahareun, atawa lingkungan gawé teu mantuan, aranjeunna mindeng ka ngalepatkeun blok individu urang dina kami.

Pikeun awéwé éta téh ngarupakeun matéri tangtu ngurus sakabeh batur saméméh pangabutuh sorangan jeung marginalize masih salajengna. Sanajan kitu, eta perlu ngeureunkeun jeung pikir ngeunaan eta leuwih kumaha urang beuratna, troubled kalayan naon we datang ka istilah, sareng teu acan pinuh tukangeun urang. Sering kami nyaho, tapi teuing hésé migawe hiji rarasaan pikaresepeun misalna di jero urang jeung ngaluarkeun deui kipas seuneu. Hiji cara gampang teu. Ieu perlu nungkulan parasaan ieu sakaligus jeung sagala.

tip penting dina tungtungna

Loba awéwé mertimbangkeun diri salaku belanja pikeun futility na debauchery. Jieun diri sahenteuna sabulan sakali di tiap waktu na buka pikeun urut atawa kosmétik. Kadé bisa nyieun senang tur pikir pikeun diri.

Artikel nu patali

Leave a Reply