magnet permanen salaku sumber énergi

612264x 23. 02. 2016 1 maca

percobaan sejen anu nembongkeun kumaha anjeun bisa make magnet permanen salaku sumber énergi gratis. Ide ieu dipangaruhan ku patén tina sataun 1823.

Lamun sagalana di bandung, sabab dibere, teras alat saperti bisa dipake contona salaku generator listrik.

Ieu bener efektif atanapi ngan sejen trik komponén disumputkeun?

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

6 komentar on "magnet permanen salaku sumber énergi"

  • tetempoan nyebutkeun:

    Mesin dijieunna tina karton sareng plastik straws nyangkut fusing gun - dina pendapat abdi, ngahasilkeun jeung ngatur anak 10leté. meureun ieu usaha alus pikeun digawe ngajar / fisika pikeun ngonfirmasi / refute prinsip pertuum-mobile.

  • Looper nyebutkeun:

    Marmer kedah tetep teu bagerak dina hiji titik deukeut magnet teh.

    Marmer sabab bakal teu bagerak, ku kituna teu bisa spin kabayang.

    TO kabayang spin, éta bakal boga wae mun mindahkeun magnet - hijina cara pikeun ganti KOTOULET bola handap lajeng luncat nepi deui.

    Tapi Jarring sataun magnet merlukeun énérgi manusa.

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Lamun éta jadi basajan tur eta boga pagawean nurutkeun, jadi naha henteu ngawangun eta di imah?

    Anjeun teras simpen listrik atawa minyak.

  • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

    Nu anyar, kami geus direngsekeun eta tina segi kipas ka komputer. Dina panggih, ieu sabenerna ngarupakeun mesin gerak poverty, tapi barons minyak kudu vacuuming masih minyak cukup.

Leave a Reply