Gaib Sajarah sahiji Reich Katilu (1.díl)

6438x 10. 04. 2017 1 maca

"Éta deui bakal ngahargaan naon karuhun urang dipercaya. Abdi hoyong terang Rahasia alam, sulpat jeung pasukan demonic. Urang cimata turun adul Kristen jeung mawa deui kahirupan maranéhanana agama nu lomba urang sorangan. "

Adolf Hitler

Sosialisme Nasional ieu pamikiran pulitik paling unik - sugan lantaran teu tahan hiji falsafah mastikeun pulitik.

Dina poé mimiti na ditawarkeun NSDAP program pulitik, nu éta dua puluh lima titik.

pernyataan ieu dijieun ka DAP Kongrés di Wina. Ieu teras dikirimkeun ka Munich Rudolf Jung, anu kabuka dirojong Hitler, nu anjeunna diusir ti Cékoslowakia.

The Sudeten Jerman Nazi, Josef Pfitzner wrote yén "persis dina borderlands (Sudetenland) réngsé sintésis dinamis poténsi abad novice gagasan nasional jeung sosial nu dilayanan salaku nurun Vanguard pikeun parobahan pulitik di nagara maranéhanana."

Memang pamikiran sosial aya malah glimpses démokrasi jeung aturan hukum, tapi hanjakalna ukur pikeun Germans "racially murni".

Award ti Yayasan Ibu. m. Iraha di memori Reinhard Heydrich dr. Fr. Teunerovi, dina ucapan timbalan walikota Josef Pfitzner, 4.6.1944

Pernyataan program NSDAP

    1. Urang nelepon pikeun persatuan tina sakabeh Jérman, nu janten hatur nuhun badag ka Jerman, sarta dina dasar hak timer tekad nasional.
    2. Urang pamenta rakyat Jerman hak anu sarua sakumaha bangsa séjén kudu. Urang ogé hayang nimbangkeun balik Traktat Versailles.
    3. Urang merlukeun lahan ample jeung wewengkon (koloni) dina urutan pikeun kadaharan jalma urang jeung keur ngeusian wewengkon anyar populasi kaleuwihan urang.
    4. Mung anggota bangsa urang bisa jadi warga nagara. Jadi jalma anu miboga getih Jerman dina diri (paduli agama maranéhanana). Sasuai, warga Jerman moal bisa jadi jalma nu lomba Yahudi.
    5. Jalma anu teu boga kabangsaan Jerman bisa cicing di Jerman ukur jadi tamu na bakal judged nurutkeun hukum pikeun asing.
    6. Hak pilih bakal ngarasakeun ngan belegug Jerman. Kituna, urang bakal merlukeun yén sakabéh rapat resmi sagala jenis mana dina kakaisaran teh, dina nagara sejen, atawa lokasi secluded tur salawasna lumangsung ngan ku ayana warga Jerman. kituna urang baris neruskeun ngarojong custom parlemén ngaruksak of appointing deputies dina dasar karaketan pulitik, anu henteu reflected karakter tur abilities maranéhanana.
    7. Urang pamenta anu kaayaan kudu, salaku kawajiban primér nyadiakeun dahareun keur wargana. Lamun teu bisa eupan na asing bakal diusir ti Reich.
    8. Imigrasi kudu dicegah dumasar populasi non-Jerman. kituna kami pamenta anu sagala anu teu Germans, sarta diasupkeun Kakaisaran sanggeus 2. August 1914, geuwat ninggalkeun nagara urang.
    9. Sakumna warga kudu boga hak jeung tugas sarua.
    10. Pikeun unggal warga munggaran kedah ngalaksanakeun pagawean fisik atanapi mental. Kagiatan individu teu kedah janten sabalikna pikeun kapentingan umum, tapi kudu lumangsung dina masarakat urang jeung jadi exercised keur alus umum. Urang kituna:
    11. Ngeureunkeun narima undeserved pikeun digawé. The abolition perbudakan stemming tina kapentingan pribadi.
    12. Dibikeun korban badag jeung karugian harta paménta éta perang ieu salawasna keur alus ti sakabéh nagara, lamun diteundeun pikeun pengayaan pribadi, éta bakal dianggap kajahatan ngalawan bangsa.
    13. Urang pamenta nu nasionalisasi tina usaha, anu satuluyna ngawangun kana korporasi.
    14. Urang merlukeun fasilitas industri badag nyadiakeun nagara pangsa sahiji kauntungan maranéhanana.
    15. Urang pamenta nu penyuluhan asuransi keur umur pangsiun.
    16. Urang pamenta kreasi jeung perawatan of a kelas menengah sehat sarta saharita komunalizaci badag department stores, kamampuhan hiji hartina éta bakal ngurangan harga rente spasi na keur boga usaha leutik.
    17. Urang pamenta reformasi lahan, tur luyu jeung sarat nasional urang, yén expropriation tanah keur kaperluan komunal tanpa hak santunan sagala, pembatalan of leases taneuh jeung larangan sadaya spekulasi di darat.
    18. Urang pamenta nu kasusah kejam jalma anu kagiatan anu injurious kana kapentingan umum. Penjahat, usurers, profiteers, jeung sajabana, Kedah dihukum ku kalimah maot, paduli agama atawa lomba maranéhanana.
    19. Urang pamenta nu abolition of hukum Romawi, nu ngagaduhan hiji urutan dunya materialistis, sarta gaganti na ku hukum kota Jerman.
    20. nagara kudu nganggap mangrupa rekonstruksi teleb tina sistem pendidikan (pikeun ngidinan jalma anu kerja keras pikeun ngahontal hiji atikan luhur sarta promotion mungkin). The curricula sadaya establishments atikan kudu dibawa kana garis kalawan sarat hirup praktis. Tujuan tina sakola kedah nyadiakeun murid lamun aya muncul tanda intelegensi, kasadaran berbangsa sarta bernegara anu (ngaliwatan pangajaran civic). Simkuring hoyong ngaktipkeun kabeh barudak gifted yén datangna jeung kaayaan miskin, dibere pangajaran nyukupan, henteu paduli kelas sosial maranéhanana atawa dijajah kolot, ka detriment nagara.
    21. nagara wajib ngurus status kaséhatan wargana utamana awéwé sarta barudak, sakuduna nyaram kuli anak ku nyieun panerapan keur kreasi asosiasi jeung klub keur barudak jeung nonoman, nu baris difokuskeun senam jeung olahraga.
    22. Urang pamenta nu abolition of soldadu duitan jeung kreasi Tentara Rahayat.
    23. Urang pamenta tarung légal ngalawan ngampar pulitik ngahaja disseminated ku pers. Pikeun mempermudah kreasi a pencét nasional Jerman, urang rék ka: a) sagala kontributor tur éditor nu dianggo dina publikasi nu diterbitkeun dina basa Jerman kedah janten anggota teh urang Jerman, b) tanpa idin nagara, pasar kudu teu némbongkeun koran wae dina basa asing c) anggota bangsa sejen batan Jerman, kudu dilarang sagala cara nyumbangkeun finansial pikeun penerbitan sagala dicitak, upami eta teu kajadian, jurnal bakal dicaram sarta jalma geura diusir ti wewengkon urang. Publishing zat dicitak, nu ngancem alus umum nagara, kudu dieureunkeun. Urang pamenta nu kabeh pustaka jeung budaya acara, distorting fungsi nagara urang, kalayan pangaruh saharita ngalarang.
    24. Urang pamenta kabebasan pikeun sagala jinis agama, tapi ngan lamun éta gelo sentiments nasional jeung parasaan moral rahayat Jerman. pihak urang ngawakilan arah a Kristen positif, tapi teu bunuh kana sagala denomination husus. Kami yakin yén ngan hiji perjuangan ngalawan sumanget Yahudi-materialistis, bangsa urang bisa ngahontal kaséhatan permanén dumasar kana prinsip mere prioritas kana kapentingan umum saméméh kapentingan pribadi.
    25. Dina raraga ngawenangkeun titik tina program ieu datangna kana pangaruh, urang pamenta kreasi hiji kakuatan kaayaan sentral kuat dina kakaisaran teh, saratna otoritas pulitik fatwa leuwih sakabéh kaayaan jeung sakabeh organisasi na; Wangunan korporasi jeung patuh hukum Jerman dina sagala nagara féderal.

Program luhureun bisa mikat loba jalma malah kiwari, tapi lamun urang ngungkaban sajarah, urang kudu nanya: Emang kawas Sosialisme Nasional ieu katingali?

Undoubtedly moal. Memang teu a idéologi pulitik jeung ékonomi, tapi ngeunaan filsafat Gnostic-agama jeung kuasi-agama, nu miboga pamahaman sorangan alam semesta, nu miboga akar taun kali pisan kuna.

[HR]

minggu hareup: beginnings tina aqidah gaib Germans

Artikel nu patali

Leave a Reply