Mungkab kana Ayana Semesta di Bumi (5.díl)

5588x 21. 06. 2019 1 maca

Pangpentingna sadaya organisasi klandest anchored dina instansi pamaréntah AS nyaéta hiji anu dikandung dina Déwan Kaamanan Nasional (NSC). NSC diadegkeun dina 1947 ku Présidén Truman sareng pungsiana nyaéta koordinat saran kawijakan rupa-rupa pamaréntahan, militér sareng komunitas intelegensi, kana set koheren tina saran kawijakan ti présidén tiasa milih.

Pungsi koordinasi NSC ieu umumna ngulang dina hiji organisasi rusiah anu disayogikeun dina NSC, katelah Majestic-12, nu dumasar kana dokumén anu disaluyuan ku Présidén Truman di 1947. Truman nyiptakeunana salaku panitia koordinasi politik présidén pikeun ayana mahluk luar angkasa, MJ-12 dilebetkeun sacara resmi kana NSC dina 1954, kalayan tugas nyieun organisasi indungna anu bakal disebarkeun MJ-12.

Versi resmi ngeunaan bagean ieu tina NSC nyaéta kieu

Dina 1954, anu NSC nyetél 5412 tur nyetel bagian tina wawakil diangkat tina Présidén, Sekretaris Nagara, sareng wawakil Kementerian Pertahanan papanggih rutin marios sareng nyarankeun operasi anu disebatkeun. Gordon Gray ngambil alih Pupuhu Komite 5412, siga nu disebut, sareng sadaya Advisors Kaamanan Nasional salajengna lulus komite panerusna anu sarua, ngaranan sapertos sapertos, "303", "40", "Komite Koordinasi Khusus", nu disawakeun pikeun marios rusiah Operasi CIA.

Panitia 5412 ngalebetkeun subkittip nyebut PI 40 pikeun koordinasi inpormasi ti badan organisasi anu didasarkeun-ETU anu séjén nyaéta pikeun ngawangun hiji set koheren tina pilihan kawijakan pikeun PI-40. Organisasi rusiah anu disayogikeun dina organisasi lianna, sapertos Déwan Luar Negeri, nyayogikeun staf panglawungan sareng sumberdaya pikeun para pusutakan sareng diskusi kawijakan di PI 40. Dina ngajelaskeun komposisi awal MJ-12, William Cooper nyandak catetan gumantungna na ka Déwan Hubungan luar nagri, anu anjeunna digambarkeun salaku "wijaksana":

Déwan Hubungan luar nagri

Ieu "wijaksana" nya éta anggota konci Déwan Hubungan luar nagri. Dua belas anggota, kalebet 6 ti posisi pamaréntah anu mimiti, nyaéta anggota ti grup ieu, anu dina taun diwangun kana pajabat senior sareng direksi di Déwan Hubungan luar nagri sareng engké Komisi Trilateral. Di antarana éta Gordon Dean, George Bush sareng Zbigniew Brzezinski. "Lalaki wijaksana" pangpentingna sareng boga pangaruh anu ngajabat MJ-12 nyaéta John McCloy, Robert Lovett, Averell Harriman, Charles Bohlen, George Kennan, sareng Dean Acheson. Kawijakan maranéhanana nyaéta pikeun lepas pikeun dékade ka 70. taun. Penting pisan yén Présidén Eisenhower sareng anggota 6 mimiti MJ-12 ti pamaréntah éta ogé anggota Déwan Hubungan luar nagri.

Dina tiori, PI 40 kedah di payun kakuatan dina ayana ET, anu nganggo pikiran anu hadé pikeun respon ngagabung ka ayana AND. Kanyataanna, ku résistansi birokrasi, agendas misah sareng "individu-rogue", sagala rupa organisasi rusiah henteu hayang babagi inpormasi anu tiasa ngalebetkeun kakuatan, daya, atanapi pangaruh maranéhanana. Ieu kacatet dina Dr. Nudes ngeunaan kumaha organisasi rusiah anu janten anggota nampik bagikeun inpormasi anu paling penting anu aya sareng organisasi indungna anu NSA urang. Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, masalah ieu beuki ningkatkeun sacara global nalika organisasi rusiah utama di tingkat nasional papanggih pikeun ngabahas sareng koordinat kawijakan global dina ayana ET.

Nurutkeun kana "whistleblower", rusiah Bildeberg Grup anu rapat taunan taunan pikeun koordinat eksplisit kawijakan nasional ngeunaan ayana ET. Pernyataan ieu ditunjukkeun ku peran anu saé anu diputerkeun ku Nelson Rockefeller dina bubuka rapat taunan Bilderberg Group. Dina 1954, Présidén Eisenhower ngaranna Rockefeller asistén perencanaan Perang Tiis na husus, posisi ieu sacara resmi diantarana mantau sareng nyatujuan operasi rusiah CIA. Ieu munasabah saukur pikeun peran leres Rockefeller di manajemén kawijakan luar nagri AS, nuturkeun "perjangjian rusiah" anu samemehna kungsi didiskusikeun antara lomba Zetas sareng pamaréntah AS.

Patalina jeung masalah utama Rockefeller nyaéta mendesain, nerapkeun sareng ngawas program militer jeung intelejénsi anu kawéntar anu diciptakeun inpormasi on ayana ET sacara umum, sareng balapan ET formal sareng Zeta Reticuli. Rockefeller maénkeun peran "koordinasi" dina organisasi digolongkeun nu disusun dina Déwan Kaamanan Nasional - Majestic 12. Dina pasamoan taunan Bilderberg, Rockefeller bakal maénkeun peran sarupa dina mastikeun yén pamaréntahan asal-basa di blok Kulon koordinat sumberdayana pikeun nungkulan tantangan ku Paksa Warsawa sareng ayana ET.

Organisasi rusiah damang minimal

Samentara organisasi rusiah sacara téoritis kedah jalan ku cara anu sarua sareng indungna, nyayogikeun sareng ngabagikeun sumber daya, kanggo tujuan anu paling utama dina ngajaga kaamanan nasional AS, kaleresan éta organisasi rusiah-daérah ngan ukur dianggo kana minimum. Gawé babarengan ieu diwatesan ku persépsi persaingan anu henteu aya pangaruh dina pangaruh pangaruh, pamor sarta sumberdaya.

Contona, organisasi angkatan rusiah, angkatan laut na angkatan rusiah digawé pikeun ngahijikeun téknologi ET kana sistem pakarang bakal bersaing sareng naon sistem anu pantes waragad sarta persepsi ancaman anu menerkeun éta. Sabalikna kanggo perdebatan sengit dina senjata konvensional di pamandangan umum, debat akuisisi sarta deployment téknologi AND anu pohara rahasia. Sifat terjal organisasi ieu, klasifikasi kaamanan maranéhna, nu nempatkeun aranjeunna langkung ti pengawasan congressional institusi pamaréntah baku, kontak sareng balapan ET sareng téknologi maranéhanana, ngajadikeun ieu organisasi rusiah sasaran utama pikeun resapan AND.

Resapan AND kana organisasi rusiah

Infiltrasi ka organisasi rusiah dipigawé ku program pamekaran téknologi sareng pamekaran, nganggo téknik ngumpul intelijén anu henteu kedah ngabantosan organisasi rusiah pikeun minuhan fungsi husus na, tapi tétéla nyieun aranjeunna rentan ka penebalan AND.

Hiji téknologi anu umum anu digunakeun ku ieu organisasi, anu parantos ditetepkeun pisan dina keterbatasan permukaan infiltrasi étét nyaéta téknologi "Brain Enhancement", numutkeun Dr. Wolf ngamungkinkeun pamakéan perséntase anu ngaronjat pisan tina uteuk supados urang sacara mental tiasa kalibet dina tukeran inpormasi telepatik ku ekstraterrestrér. Métode ngalibatkeun cara pikeun mangaruhan uteuk, sareng kumaha carana merangsang neuron. Hal ieu ngamungkinkeun milyaran sinapes.

Numutkeun Dr. Wolf, anu ngalaman prosés perbaikan méntal, kedah IQ na diangkat tina 141 kana 186. Nya kitu oge, Dr. Neruda ngajelaskeun téknologi paningkatan uteuk anu dipaké dina organisasi rusiah "Labyrinth", disebatkeun dina NSA, disangka yén sadaya-jalma bakal ngahontal klasifikasi kaamanan anu cukup gedé nalika dipenta pikeun ngalakukeunana.

Al Bielak, pamilon program Montauk, anu dijalankeun ku Angkatan Laut Amérika Sarikat, ogé parantos ngalaporkeun ngeunaan pamutahiran téknologi otak otak ku NSA. Tinimbang saukur ningkatkeun IQ sareng kapasitas uteuk, téhnologi ieu ngangkat masalah serius ngeunaan kamampuhna program program panarima dina pola kognitif sareng paripolah anu ngarojong pangaruh jeung épililasi intot kana téma kalayan pangaruh politik pangluhurna.

Salaku hasil tina sababaraha organisasi ieu sacara langsung sanggup berpungsi sareng koperasi kalayan téknologi ET, ieu nyumbang ka tingkat luhur saya percaya diri jeung saingan diantara organisasi-lembaga rusiah AS organisasi.

Philip Corso

Masalah ieu infiltrasi ETti diaku di analisa Kolonel Philip Corso dina hubungan hubungan AS jeung CIA jeung jasa kecerdasan ti nagara-nagara sejen:

"CIA, KGB, British Secret Service sareng seueur agénsi kecerdasan asing anu sanésna satia ka diri, dina profési inti, sareng pamaréntah. Organisasi spy kawas CIA sareng KGB condong ngan aya pikeun ngajaga diri, ku kituna sanes militer AS sareng tentara Rusia deui percanten ka aranjeunna… .CIA nembus KGB sareng naon dibentukna spionase ku soldadu AS éta nyaéta kanyataan yén urang ditarima di 50. sarta 60. taun ... "

Samentara Corso ngarujuk kana perjuangan Perang Tiis, bukuna "Day sanggeus Roswell" sacara implisit ngusulkeun yén masalah kieu tina resapan ogé kalibet interaksi AND ku rupa-rupa organisasi rusiah. Faktor ngalaan pikiran dina koméntar Cors nyaéta yén budaya institusional maénkeun peran kumaha organisasi rusiah tiasa diintraksi ku faksi sareng subgroups été béda.

Cabal Grup

Séktor pamekar militér AS ngantebkeun kasatiaan, disiplin, pembuatan kaputusan ngeunaan hirarki, sareng ku pangembangan pakarang, ku maranehna rentan ka bangsa ET nu babagi nilai ieu. Kituna kamungkinan yen subgroups réptil "alus angon" nu dipikanyaho bagikeun budaya militér ieu kamungkinan meravikeun sababaraha séktor militer AS. Infiltrasi sapertos kitu kedah diperhatoskeun dina paripolah anu agresif pisan tina sektor militér AS, ngalawan balapan Grays sareng Zeta Reticuli. Kanyataan yén penetrasi sapertos anu lumangsung ieu dibuktikeun ku Dr. Wolf in Dr. Richard Boylan ngeunaan band anjeunna nyebut "Cabal".

Wolf ngajadékeun golongan konspirasi ieu "The Cabal" salaku satru perwira péstal extremist, fundamentalis, kénofobis, rasialis, jeung paranoid anu sieun sareng ngumputkeun mahluk luar angkasa. Tanpa aya idin ti Presiden atanapi Kongrés, Cabal ngawasa pakarang Star Wars pikeun némbak UFOs, nyandak salamet pikeun tahanan luar biasa, sareng nyobaan inpormasi ti gaya ku aranjeunna.

Dikonfirmasi yén perang rusiah, ngagunakeun téknologi tinggi-tech, keur dilakukeun ku bagian Angkatan Darat AS ngalawan Zetas, asalna ti Kolonel Steve Wilson, patugas perdawitan anu luhur anu némbongan parantos mingpin hiji proyék rusiah (Pounce) kanggo mésér wadah ET AND downed. Kanggo jasa kecerdasan sapertos CIA sareng NSA, anu difokuskeun ngumpul kecerdasan, babagi inpormasi sareng komunikasi sareng balap differentté béda, ngajadikeun poto eta langkung rentan ka resapan Zeta Grays anu babagi aspék budaya institusional ieu.

Dimana organisasi ieu rusiah anu kaancam "angon anu saé" dibuktikeun tina pernyataan bobogohan, sapertos Phil Schneider, anu disaksian hungkul rusiah di fasilitas bawah tanah di antara jalma jeung AND, dimana peran konci ETs ieu aya di Masarakat Dunya Orde Dunya. (Orde Dunya Anyar.)

Ancaman ku Grays?

Schneider ngajelaskeun kumaha organisasi rusiah anu damel diancam ku "Luhur Sukaraja Réptilia, sareng kumaha aranjeunna nyiapkeun" salah sahiji pamaréntah dunya. " Nya kitu oge, Dr. Neruda ngécéskeun ayana Corteum ET, anu numbu raket sareng organisasi rusiah anu disebut "Labyrinth", diantarana jalma 1800 sareng 200 ET, anu operasi di Badan Kaamanan Nasional. Kadali hirarki nu ketat paranoid jeung rasiah yén Labyrinth beroperasi nunjukkeun yén "Corteum" diantarana subgroups di dunya dunya "angon hade."

Aya ogé sajumlah urut partisipan dina program digolongkeun anu ngawengku kolaborasi AND sareng jalma, dina nguji sarta ngamekarkeun téknologi anyar dina organisasi anu disebatkeun di Angkatan Laut Angkatan Laut, Angkatan Darat sareng Daérah. Numutkeun ka Stewart Swerdlow sareng partisipan sejenna, seri proyek anu diklasifikasikeun kacida dipingpin ku Angkatan Laut Amérika Sarikat dikelompokeun ku proyék "Montauk", organisasi rusiah anu aub dina penculikan warga AS percobaan percobaan akal sareng karyawan Grays and Reptilians ET dina ngusahakeun diajar tentang masalah émosional jeung paripolah manusa . Antukna, Bill Cooper percaya yén aya hiji struktur daya umum, diwangun ku jalma sareng AND anu mendakan hiji agénda pikeun ngatur total kontrol dina institusi manusa sareng populasi.

Malahan balap AND "pelesir" parentTT nyaéta panyalindungan anu béda dina anu digolongkeun kana organisasi anu diklasifikasikeun kusabab teu aya hubunganana pikeun tukeur téknologi anu nganggo pamimpin militer, sareng nganyahokeun katerangan anu nerapkeun pakarang canggih, aya dampak anu kawates dina organisasi rusiah. Sakumaha geus didadarkeun di, rapat Présidén Eisehower sareng faksi ieu ras ET humanoid parantos gagal, alatan kaayaan teu satuju kana kabutuhan program militer nuklir AS. Salajengna, "ras maternal pelindung" museurkeun usaha-usaha dina ngaminimalkeun kasempetan perang, kukituna ngaminimalkeun efekna percobaan senjata nuklir sareng ngahulag agendas ngamangpaatkeun "angon alus" sareng nanggepan penetrasi "angon alus" kana organisasi rusiah konci.

Dr Neruda sareng paguneman-Na

Pangaruh "lomba guru wijaksana" dina organisasi rusiah malah kawilang kawates lantaran sabab bimbingan spiritualna ukur mibanda wengkuan nu kawates pikeun organisasi sacara garantis, sabab lembaga birokrasi pangaruh kawates henteu aya hasilna pikeun daya sareng sumber daya. Dr Dina wawancara Na, Neruda ngajelaskeun kumaha anjeunna kapaksa kabur ti organisasi rusiah anu pegat dina NSA sabab saran spiritual ti "puseur lomba" dina wujud falsafah, seni sareng musik ieu dianggap cukup pikeun pasipatan pakarang sareng téknologi dianggap anu diperlukeun pikeun membela ngalawan campur AND.

Nalika Neruda disangka ayana dina "lomba mentor wijaksana" ieu, anjeunna kedah nipu atawa ngagantikeun ngagunakeun téknologi memori invasif pikeun miceun kabeh pangaweruh hubungan sareng balapan ieu. Pangaruh ieu réncang "wijaksana mentoring" sigana gaduh pangaruh khasus kana jalma-jalma dina organisasi-tatangkepan anu muka luhur pangaruh anu baheula. Ieu individu janten kakuatan kutang dina medarkeun ayana ET urang, ngaliwatan "program aklimimisasi" kalayan bertahap, sareng respon militér anu hampang pikeun ngucapkeun AND, tapi tetep dina minoritas dina prosés nyieun kawijakan.

Tip pikeun buku balanja Sueneé Semesta

Philip J. Corso: Dinten saatos Roswell

Kajadian di Roswell Juli tina 1947 digambarkeun ku Kolonel Army. Anjeunna digawé dina Departemen Téknologi Asing na Panalungtikan sarta Pengembangan Tentara sahingga kagungan aksés ka inpormasi ragrag lengkep UFO. Baca buku anu luar biasa ieu sareng ningal tukangeun curhat sakongkolan rasiah dina latar tukang jasa rusiah Angkatan Darat AS.

Dinten saatos Roswell

Ngumumkeun alesan pikeun ayana extraterrestrial di Bumi

bagian séjén séri

Leave a Reply