Padumuk Tibet sabenerna turunan extraterrestrials tina sistem béntang Sirius

3215x 15. 05. 2019 1 maca

Aya loba carita fiksi ngeunaan Tibét. Aranjeunna ngobrol ngeunaan nagara leungit kayaning Shangri-La, anu Monks Tibét - llamas, mibanda kakuatan gaib. Tétéla kitu, eta kabeneran ngeunaan Tibet téh jauh leuwih endah ti fiksi.

Shambhala

Nurutkeun legenda Budha kuna, tempat di tengah alpine Tibét karajaan teh nyata Shangri-La - a dunya pinuh ku sésana suci, biasana disebut Shambhala. Hayu urang blossoming lebak subur, anu geus dipisahkeun tina pagunungan sabudeureun, salju muted. Shambhala mangrupakeun Repository pangaweruh esoteric anu jauh leuwih kolot tinimbang peradaban aya. Di dieu Buddha dipikaharti hikmah kuna.

Shambhala ieu dicicingan ku lomba ngeunaan supermen enlightened sarta disumputkeun ti panon kalolobaan mortals. Teu ditingali, moal sanajan ngalayang leuwih eta dina kapal terbang, tapi Potala - karaton Dalai Lama di Lhasa, disambungkeun jeung passages underground rusiah. Sababaraha ulama, nurutkeun sababaraha mitos Wétan, kumaha oge, yakin yén Shambhala teu di puseur Tibet, tapi pikeun manéhna. Contona, mitologi Thailand darat misterius ieu disebut Te-bu jeung tempat eta wae antara Tibet na Sichuan. Sajarah Jeffrey Awu, sanggeus diajar teks Asian sarta Yunani Tengah ngomong yén Shambhala jauh ka kaler, di wewengkon pagunungan Altai jauh misahkeun Rusia kidul jeung kaler Mongolia.

Héléna Blavatsky, pangadeg nu Theosophical Society, seemed paling dipikaresep ditempatkeun di gurun Gobi di kidul Mongolia sarta philologist Hungaria kosmos de Keres pikaresep pilarian of Shambhala di kulon, di Kazakhstan, dina Syr Darya. Sababaraha ahli dina masalah ieu ngajawab yén Shambhala boga ayana fisik di Bumi, tapi milik dimensi sejen atawa tingkat luhur eling, ku kituna teu bisa katarima ku pancaindera, tapi pikiran na sumanget.

Shambhala sarta legenda

The legend of Shambhala ieu pakait sareng Kujang jeung mitos ngeunaan dunya bawah tanah vast Agharta, disambung ku torowongan jero taneuh jeung sakabeh buana nu keur dikabarkan lokasina deukeut Tibet atanapi nguap di Asia. Alec McLellan dina kitab "Cindekna The Lost Dunya Agharta 'terus-terusan nu Agharta mangrupa home ka balapan kuna anu nyumput ti dunya dina beungeut cai, tapi nyobian ngadalikeun anjeunna ngagunakeun gaya unusually kuat sarta misterius disebut" Vril ".

Paling pangarang ngajak informasi ti buku aneh dina basa Inggris occultist Edward Lytton Bulver "datang Balap" (lomba asup), diterbitkeun dina 1871, nu masih debating naha éta fiksi murni atanapi sajarah dumasar fakta. Tapi hiji nu paling sadaya dipercaya carita jalma underground misterius, endowed kalawan kakuatan mistis - Adolf Hitler. Salaku McLellan nyerat, Hitler ieu obsessed jeung mastering daya Agharťanů rusiah, henteu ngeunaan dirina henteu ragu yén bakal mastikeun kasuksésan rencana grand maranéhanana pikeun dominasi dunya jeung ngadegna karajaan millennial. "Vril Society" éta nami dibikeun ka masarakat gaib utama dina Jérman Nazi. Hitler indit sababaraha ékspédisi ilmiah pikeun milari nagara bawah tanah, tapi kapanggih nanaon. Hal ieu ogé ngomong yén maranéhna teu bisa Cope tanpa bantuan pasukan misterius.

Monks Budha sarta abilities maranéhna

Erich von Däniken: sisi séjén Arkeologi

Monks Budha ti Tibét téh sanggup pintonan superhuman yen elmu Western kénéh teu bisa ngajelaskeun. Salah sahiji metodeu nu paling seru "tumorigenic" lamun Monks anu bisa ningkatkeun suhu awakna ka gelar sapertos nu maranéhna bisa méakkeun sakabeh usum di guha kabuka ditutupan ku salju, ukur salah sahiji baju monastic ipis na atanapi malah taranjang. Kaahlian tumorigenic kahontal latihan yogic sustained tur ujian éta nangtukeun naha biarawan geus mastered kaahlian esoteric ieu sahingga, éta leuwih ti ngayakinkeun. Mahér kedah méakkeun kabéh wengi linggih taranjang dina situ és gunung, tapi éta teu sakabéh - aya ogé kedah ukur suhu lambar garing awak anjeun, anu dips kana liang dina és nu. Sakali garing, eta deui immersed dina cai és sarta disimpen dina eta, sarta ieu terus-terusan dugi sunrise.

Dina 1981 dr. Herbert Benson tina "Harvard Médis Sakola" ngagabung thermometers husus ka awak Monks Tibét anu diuji sarta kapanggih anu sawatara di antarana bisa ngangkat hawa tina ramo na toes tingkat 8 Celsius, patempatan awak lianna miboga hasil handap. Ieu menyimpulkan yén skill ieu ngabalukarkeun ngaleuleuskeun saluran getih dina kulit, réaksi sabalikna mun respon normal awak ka tiis.

Ngajalankeun paru-gom

Sarua héran téh kamampuh Monks lianna - Jalankeun paru-gom, salaku hasil tina ieu llamas latihan bisa ngamekarkeun speed luar biasa lamun ngajalankeun on salju. Éta tétéla alatan panurunan dina beurat awak sarta konsentrasi sengit panjang. peneliti barat ngalaporkeun hasil astounding - tos dilakonan 19 19 kilométer per menit. (Laju ngajalankeun 60 km / h.) Dina buku "The mystics na magicians of Tibet," panalungtik Alexandra David-Neal, anu geus resided 14 taun di Tibét, nyebutkeun yen nalika manéhna nempo runner sapertos ieu, manéhna hayang ngahontal kaluar sarta nyandak gambar a. ngiringan nya - warga satempat, tapi urang mastikeun dilarang. Naon pipilueun kana runners eling, nurutkeun manéhna, nyirorot bisa ngaganggu Lama ti nagara konsentrasi jero sahingga maéhan anjeunna dina tempat.

Sarta pamustunganana, Rahasia ahir Tibét digambarkeun dina buku pisan aneh sejen, "Sun Dewata di pengasingan". Hal ieu dipercaya yén buku ieu ditulis ku élmuwan misterius ti Oxford, Karyl Robin -Evansem, saha éta di Tibet dina 1947 sarta maot dina 1974. David Egamon buku ieu diterbitkeun. Sababaraha élmuwan nganggap buku janten kredibel, batur nu leuwih skeptis. Hal ieu pamadegan didieu yén balapan Tibét, disebutna "Dzopa" (sakapeung Dropa) sabenerna turunan degenerate fisik tina extraterrestrials tina sistem béntang SiriusNalika kapal maranéhanana sabudeureun 10.000 SM nabrak di Tibet jeung laun awak mingled kalawan populasi lokal.

Artikel nu patali

Leave a Reply