Nikola Tesla kapanggih rusiah tina antigravity?

28383x 10. 02. 2017 1 maca

Nikola Tesla dianggap salah sahiji jalma paling inventive sarta misterius nu geus kantos mucunghul di dunya. Anjeunna ngalaman nimukeun tur kapanggih sagala hal hirupna anjeunna sanggup, téhnologi urang kiwari bakal geus loba poorer. Tapi aya hiji hal nu leuwih nyaho ngeunaan Tesla? Ieu bener dina kontak jeung mahluk luar angkasa, sakumaha nyatakeun masarakat awam? Ieu salah sahiji inventors greatest peradaban urang anu geus kantos mucunghul, sarta pangaweruh sarta gagasan tebih saluareun wates naon ieu dipikawanoh tur ditarima di hirupna.

Nikola Tesla anu attributed ka loba téknologi pamanggihan nu ayeuna urang nyandak for teu dibales. Tanpa gagasan luar biasa sarta papanggihan kami henteu bakal gaduh radio, televisi, kakuatan AC. ayeuna, coil, fluoresensi na neon lampu Tesla, alat radio-dikawasa, robot, sinar-X, radar, gelombang mikro sarta puluhan papanggihan endah sejenna nu nyieun kahirupan urang alus pisan.

Tapi Tesla teu eureun aya, sarta oge hiji misteri luar biasa balik kapanggihna pamakéan anti gravitasi ngalayang dina taun. 1928 hayu Anjeun ngadaptar hiji patén. 1 655 144 mesin ngalayang nu resembled duanana mangrupa helikopter na hiji kapal terbang. Sateuacan pupusna, Tesla dimekarkeun rencana ngajalankeun mesin ngapung-Na. Anjeunna disebut "spasi drive" (Spasi Girang) atawa sistem propulsion ogé dina efek widang éléktromagnétik (nu anti éléktromagnétik Lapang Propulsion System). Buku ku William R. Lyne "gaib Fisika ethereal" (gaib éter Fisika) ngagaduhan Nikola Tesla 12. Mungkin 1938 dina konferensi, anu ieu disiapkeun kanggo Institute pikeun imigran (migran Karaharjaan Institute) jeung dikirimkeun a Kuliah "Cim Theory of Gravitasi" (Cim Theory of Gravitasi).

Lyne salajengna searched tur nalungtik karya jeung ceramah Tesla urang, mucunghul pernyataan ngeunaan sababaraha pamanggihan Tesla urang, tapi sumber na teks anu pisan dugi sabab dokumén Tesla urang nu masih disimpen dina vaults pamaréntah pikeun alesan kaamanan nasional. Nalika Lyne dina taun. 1979 husus dipénta dokumén ieu Center pikeun Panalungtikan Kaamanan (Center pikeun Panalungtikan Kaamanan Nasional), kiwari diganti aksés ka Panalungtikan Center of J. Robert Oppenheimer (anu Panalungtikan Center J. Robert Oppenheimer), anjeunna nolak lantaran éta dokumén Tembok kénéh digolongkeun. (NB Panarjamah:.. Ie 36 taun saatosna Tesla urang)

Tesla kagungan gagasan badag sarta téori pisan canggih. V r. 1938 mucunghul dua pamanggihan luar biasa.

  1. Teori dinamis tina Gravitasi - nu merlukeun widang énergi nu dipikabutuh pikeun gerak awak dina spasi: asumsi widang ieu teu maksa konsép spasi curvature (nurutkeun Einstein) - na éter mibanda fungsi penting dina fenomena ieu (gravitasi universal, torsi -klidový sarta gerak celestial padet saperti ogé gerak partikel masalah atomik jeung molekular). Sarta salajengna:
  2. Énergi Lingkungan - The kapanggihna hiji Kaleresan fisik anyar: euweuh kakuatan séjén dina perkara ti eta nu dicandak ti lingkungan. Nu inconsistent kalawan Téori Einstein E = mc2.

Dina artikel di "Penemuan greatest umat manusa" Tesla ngajelaskeun Teori Cim nya ku Gravitasi dina formulir puitis

The mawa lampu éter ngeusi sakabéh jagat

Éter mangrupakeun bagéan tina hirup-generating énergi

Lamun urang maksakeun hawa kana gerakan microvortex (mikrospirály) tina speed deukeut-lampu mucunghul dina jumlah bisa didéteksi zat

Sabot ceases gaya na gerakan eureun, anu mulih bahan kana formulir éter (Wangun buruk atom)

Lajeng salah bisa make proses ieu ka:

akuisisi gancang massa éter

Jieun nanaon anjeunna hayang mibanda zat kaala jeung énergi

Ngarobah ukuran Bumi

Kontrol jeung ngatur hawa bumi na musim

Ngakibatkeun wandering planét Bumi salaku Semesta spaceship

Ngakibatkeun planét tabrakan-tabrakan keur kreasi a panonpoé anyar jeung béntang, panas sarta lampu

Jieun tur mekar hirup di bentuk sajajalan

Kuring digawé kaluar sagala rinci tur Kuring ngaharepkeun nu kuring masihan ka dunya pisan geura-giru. Ieu ngécéskeun ngabalukarkeun gaya kieu jeung gerak awak sawarga dina pangaruh sangkan sukses nu eta nutup sakabeh konsep Téori dianggurkeun na palsu kawas spasi melengkung. Ngan ayana kakuatan gabungan bisa ngajelaskeun oyagna awak, sabab kami ningali, sarta anggapan ieu dispenses kalawan Téori spasi curvature. Sakabéh pustaka dina subjék ieu perlu jeung doomed mun oblivion. Kitu ogé, naon baé usaha pikeun ngajelaskeun workings alam semesta tanpa narima ayana fungsi éter jeung indispensable nu boga pangaruh ieu.

Naon Tesla dikaitkeun éta énérgi limitless, tanaga bébas, anu asalna langsung ti lingkungan. Mysteriously, sakabéh ieu pamanggihan luar biasa nu pakait sareng energi bébas, anu dipiboga ku pamaréntah, anu écés mastikeun yén dokumén ieu teu digolongkeun kana leungeun publik na média. Tesla sabenerna dikaitkeun jeung jalan ngarobah énérgi kana hal teuing badag ... .. "listrik drive" dipaké pikeun ngadominasi graviti Lesser, ngabogaan dipigawé leuwih karya dina interval waktu nu sarua, tapi ngahasilkeun leuwih.

Tapi deui Tesla sarta antigravity jeung UFO luar biasa na ( "Unidentified Flying objék" -neidentifikované objék ngalayang) jeung IFO ( "dicirikeun ngalayang objék" -identifikované objék ngalayang). Tesla manggihan yén beungeut boga muatan electrostatically of konduktor bakal radiate na paling bakal ngumpul paling salawasna mana kawat téh melengkung atawa boga an tepi (sudut). Nu leuwih gede di curvature atanapi bending téh, radiasi (émisi) éléktron leuwih luhur. Tesla ogé manggihan yén hiji muatan éléktrostatik anu leuwih "ngambang" dina beungeut konduktor, tinimbang ngaliwatan eta. Ieu nujul kana efek Faraday atawa ogé pangaruh kulit (éfék kulit), kapanggih ku Michael Faraday.

Ieu ogé ngécéskeun prinsip fungsi tina kandang Faraday, nu dipaké dina laboratorium panalungtikan, tempat anjeunna jalan kalawan tegangan tinggi ngajaga urang jeung alat nu sensitip tina karuksakan.

Numutkeun laporan jero UFO ngeunaan ieu "kandaraan" nu diwangun ku saluran sirkular atanapi kolom nu nembus puseur bejana. Aranjeunna ngawula salaku hiji extension ka sesa objek disc ngawangun sarta ngalaksanakeun tegangan tinggi na coil frékuénsi luhur. Hal ieu dipercaya yén ieu téh trafo resonant nu ngahasilkeun éléktromagnétik sarta éléktrostatik wadah muatan na polaritasna na. The coil jero bejana téh naon ayeuna disebut Tesla coil, invented by Nikola Tesla dina taun. 1891.

Hal ieu dipercaya yén nalika dina hiji hémisfér tina wadah ngungsi, sarta tekanan atmosfir ngalir ngaliwatan tubing jeung drive a tipe turbin generator listrik. Sababaraha laporan disebutkeun yen di jalan ieu mahluk luar angkasa ngahasilkeun listrik di pembangkit listrik cicing dina planét maranéhanana.

Naha anjeun nyaho yén pangabisa Tesla urang ngahasilkeun tegangan pisan luhur bakal jadi pohara mantuan dina peran "bengkahna atom"?

élmuwan séjén, sanajan kiwari boga kasusah pikeun ngahasilkeun ayeuna kalayan tegangan 5 juta volt, dimana Tesla kagungan opat puluh taun ka pengker junun nyieun calon 135 juta volt.

Jeung sagala rupa nu Tesla éta bisa kumaha bae rengat!

Artikel nu patali

Leave a Reply