Runtuyan Jalur mahluk luar angkasa buku

7930x 23. 03. 2019 1 maca

babaturan Dear jeung fans Sueneé Semesta

Urang pleased ka ngembarkeun yen kami geus hasil sanggeus leuwih ti sataun gawé intensif kana hasil ngalengkepan tarjamah na Koréksi buku UnacknowledgedNa pangarang nyaeta Dr Steven M. Greer. Buku bakal dileupaskeun di Républik Céko jeung Slowakia di handapeun nami mahluk luar angkasa sarta bakal sadia sateuacanna tina 27.03.2019 (Rebo) dina warung urang. Dina dinten anu sami eta oge sanggeus 12: 00 ngabaptis di Perpustakaan Municipal di Iraha 1 dimana anjeun hereby cordially diondang! buku tiasa urutan kiwari.

Harga ritel ieu dibereskeun CZK 399 / 16 €. Harga teu kaasup ongkos waragad, nu gumantung kana mode dipilih angkutan.

buku bakal dikirim maneh mana di sakuliah Éropah atawa bisa ngajemput di jalma di baptis 27.03.2019 ti 12: 00 mun 16: 00 di Municipal Perpustakaan Iraha, Mariánské Square 1, 1 Iraha.

Artikel nu patali

Leave a Reply