Pantes artefak: wadahna anu mangrupa 500 juta taun?

25772x 21. 01. 2016 1 maca

artefak pantes téh nami ilmiah, nu nangtukeun puluhan objék prasejarah kapanggih di sagala rupa tempat di sakuliah dunya. Artikel ieu demonstrate tingkat téhnologi, waktos inadequate maranéhanana dijieun. artifak cocog diwanohkeun élmuwan konservatif mindeng embarrassed na captivate peneliti petualangan na debaters sumanget Téori alternatif muka.

Saatos firing batuan di Dorchester di Massachusetts (AS) dina 1882, ieu kapanggih dina wadah logam. kapanggihna na diangkat patarosan: kumaha subjek éta dina batu anu heubeul ti 500 juta taun, sarta lamun Nyaan kapanggih di jero batu.

Artikel dina majalah ilmiah Amérika 5. June 1852 CITES Boston Transcript: "bejana aneh tur kanyahoan ieu dikaluarkeun tina batu taringgul solid 15 kaki handap beungeut ... Aya mamang teu yén subjék ieu kapanggih dina batu nu" (tingali tulisan pinuh sahiji artikel di handap). Batu ieu disebutkeun dina mangsa neoproterozoika, nyaéta. Méméh 541 juta ka miliar taun.

pernyataan ieu criticizes website Bad Arkeologi, anu mertahankeun yén éta téh dipikaresep anu wadahna teu acan disimpen dina batu, sarta Panimu hijina nganggap sakali maranéhna nempo kana situs tina ledakan anu. Nagara ramatloka anu nyarupaan artefak panganyarna.

Teu jelas naha aya jalma anu kapanggih obyék, jadi yakin éta di jero batu, tapi sigana nu aya dina mangsa éta, teu ragu ngeunaan éta.

Ilmiah Amérika ngajelaskeun subjek kieu: "wadahna logam Purba, preferably dijieun Tubal-Cain, anu nyicingan mimiti Dorchester". Tubal-Cain éta hiji panday nu speaks legenda, turunan ti inohong Alkitabiah Cain. Anjeunna joked panulis Amérika ilmiah ngaliwatan pernyataan aneh nu artefak nu bisa jadi kitu heubeul atanapi misteri portrayed kalayan humor?

Loba "artefak pantes" meh sarua jeung papanggihan hadir atawa objék. Sababaraha ngajawab yén artefak nu dina kanyataanana ti jaman kiwari, sarta cukup ngan Sigana anu mecenghul ti jaman baheula. Batur yakin yén peradaban manusa mimiti mekar sarta ngancurkeun sababaraha kali dina sajarah Marcapada, acan sok geus diwangun kawas budaya.

Ilmiah artikel Amérika:

Sababaraha poé katukang anjeunna dieksekusi batu hit Rapat House Hill di Dorchester, sababaraha rod (furlong = 5 méter) kiduleun Wahyu oratory Mr. Aula urang. Potongan ledakan ngalungkeun batuan badag, sababaraha miboga sababaraha ton, sareng popotongan leutik sumebar di sakabéh arah. Di antarana éta hiji objek logam anu ngabeledug teh peupeus dina dua. Nalika ngahiji, wadahna diala dina wangun bel, tinggi 4,5 inci 6,5 inci diaméterna tur handap 2,5 inci luhur tangtu.

Warna éta nu sarupa jeung wadahna jeung logam séng nu ngandung nyangkokkeun signifikan tina pérak. Sanggeus genep sisi ieu dilarapkeun Gambaran kembang kembang beautifully inkrustovaných pérak murni, anu bagian handap diwatesan vines, ogé inlaid kalawan pérak. Ukiran sarta encrustation anu finely dieksekusi master artisan.

vial aneh tur kanyahoan ieu dikaluarkeun tina suku batu batu 15 solid handap beungeut cai. Ayeuna geus milik Mr. John Kettella. Dr JVCSmith, anu nembe mulih ti perjalanan ka Orient, dimana anjeunna nalungtik ratusan objék karajinan mahiwal jeung documented aranjeunna gambar kungsi katempo nanaon jiga éta.

Pilarian wadahna gambar na akurat diukur pikeun panalungtikan ilmiah salajengna. Teu aya ragu eta obyék aneh ieu dialungkeun ti batu, sakumaha hadits anu ditulis di luhur. Tapi urang hoyong Professor Agassiz, atawa sababaraha élmuwan séjén pikeun ngajelaskeun kumaha eta ngagaduhan dinya? Patarosan anu pantes pikeun nalungtik, ku sabab dina hal ieu teu scam a.

Di luhur dicokot tina Boston Transcript, nyandak urang asumsi Transcript yén Professor Agassiz bakal tiasa hadé ngajelaskeun kumaha obyék mucunghul didieu saméméh John Doyle, a panday. Teu a sual zoologi, botani atawa géologi, tapi masalah pakait sareng wadahna logam kuna, preferably dijieun Tubal-Cain mimiti nyicingan Dorchester.

Nya kitu, aya papanggihan leuwih nguntungkeun. Aranjeunna otentik?

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

2 komentar on "Pantes artefak: wadahna anu mangrupa 500 juta taun?"

Leave a Reply