Nasib Jumaah 13. - Naha ngan sakuliling goib?

8643x 02. 10. 2019 1 maca

Upami anjeun naros saha upami aranjeunna percaya kana tahayul, aranjeunna panginten tiasa ngawartosan yén henteu sanés. Tapi goib ngeunaan Jumaah 13. nyaéta salah sahiji anu pang nyebar. Kaseueuran waktos jalma nganggap dinten ieu henteu pantes. Unggal dinten urang mendakan dinten ieu sababaraha kali. Janten naha jalma kitu khurafat?

Jumuah 13.

Teu aya anu bener-bener terang dimana sareng iraha phobia ieu ti Jumaah 13 diciptakeun. Kusabab 1800, aya seueur téori sareng hipotesis.

Yesus disalib dina Jumaah

  • Numutkeun kana sababaraha laporan, sadayana parantos dimimitian Mitologi Norwegianalika 13. Tamu Loki nyegat sareng ngancurkeun tuangeun suci.
  • Takhayul anu sanés nyaéta dinten Jumaah 13. kapingna balik deui ka Dahar peuting kamarinalika Yudas, anu henteu diundang 13.host sareng rasul, ngiringan tuangeun. Dinten Kristen ngagungkeun Selamat Jumaah.
  • Daérah anu sanésna dumasar kana Dinten Pelaksanaan Yesus Kristus.
  • Jumaah saterasna umumna diakui salaku dinten eksekusi.
  • Sababaraha penjelasan pilari kanyataan yén ukur Jumaah Hawa nyobian Adam sareng apel.
  • Dinten ogé dinten Jumaah ogé Kain ngabunuh Abel.

Secara bertahap, masarakat janten beuki tunduk kana goib ieu. 13.patro teu ngahaja dipiceun di gedong-gedong luhur. Sababaraha bandara ogé ngalangkungan gapura 13. Imah disebut 13 12 / 1 tinimbang 2. Présidén Roosevelt ogé percaya kana mitos tina nomer 13, ngondang 12 atanapi 14 pikeun tuangeun. Pastina henteu 13.

Jumuah 13.

Sareng kumaha pilem Alive, dimana pesawat kasebut nabrak Andes. Ngan sababaraha urang anu kapaksa nyatuuman daging manusa salamet. Pilem ieu ogé diilhami ku kagiatan anu nyata. Kajantenan dinten Jumaah 13. 1972 Oktober. Kabeneran?

Naon Jumaah 13. masih nungguan urang?

Upami bulan dimimitian dina Minggu, anjeun dijamin janten Jumaah 13. dočkáte. Jumuah 13. urang ngagaduhan 2019 di dieu dina bulan Séptémber, hiji deui diperkirakeun dina 2019 dina bulan Désémber. Éta persis minggu 13 sakaligus. Sareng dina minggu 13 salajengna kami bakal ngagaduhan dinten Jumaah 13. - waktos ieu 13. 2020 Maret.

Jumuah 13.

Artikel nu patali

Leave a Reply