NASA: isu strategis kanggo masa depan nu perang di 2025

31892x 13. 04. 2017 1 maca

Deborah Tavares: Abdi hoyong nunjukkeun dokumenter perang ieu nu ieu kapanggih dina ramatloka NASA. Kami teh pamadegan yén éta téh pohara penting pikeun meunang informasi ieu saloba urang sabisa.

Éta dokumen ieu diaksés ka dulur? Ieu sabenerna dina situs maranéhanana sarta eta mucunghul batur?
Sumuhun, éta. Ieu dina ramatloka NASA jeung eta mangrupakeun dokumen nu sabenerna ngarupakeun video PowerPoint, disusun ku Dennis Bushnell, lulugu élmuwan pikeun puseur Langley NASA urang. Asalna ieu dikaluarkeun dina bulan Juli 2001, nu éta sababaraha bulan ka tukang.

Naon bray perhatian kuring na kumaha alerted atuh geura éta yén lamun urang mimiti datang di sakuliah dokumen ieu, disebutkeun yén ramatloka "isu strategis kanggo masa depan nu perang di r. 2025."

Gunana pikeun nyebutkeun yén NASA nyaeta militer anu tinimbang organisasi sipil saperti aranjeunna coba mun ngumumkeun. Taun 2025 tanggal nu disebut salaku deadline ku nu kudu panyingkepan penting tina agenda extraterrestrial.
Nalika kuring mutuskeun ningali ngan gancang naon ieu jalan, abdi éta bit kaget nalika kuring maca dina 4 "dokumen ieu aya dina sakabeh kasus dumasar kana informasi nyata dina tren na Ngalanglang on téhnologi nu aya, teu mantra."Jeung ampir sakabéh tema tina video PowerPoint nyaeta ngeunaan robot, cyborg jeung jalma. Malah mah langsung nempo béda antara masa depan na jaman kiwari. Sarta sangkan kuring ngomong: ayeuna nyumput naon? Kusabab ieu nyata zakrývačka lajeng abdi mimiti diajar dokumen jeung kuring ieu ngajempolan ku naon kuring kapanggih.

Éta pisan sababna naha ngeunaan eta dinten abdi hoyong ngobrol. Everyone sejenna bakal ngajempolan mun anjeunna maca, upamana, dina 93.

Sahingga - anu nulis ieu dokumén, sarta NASA ieu ngahaja kakeunaan? Anjeun pikir abdi hoyong nyieun publik uninga?
Didieu deui urang boga Illuminati, anu anu jalma richest di bumi ieu sareng jalma ieu salawasna ngembarkeun sateuacanna naon maranéhna mémang niat midamel kitu. Ku kituna naha éta anjeunna di NASA jeung kursus éta kabuka ka sadaya - tapi urang geus katempo eta? Tangtu moal. Kusabab lamun batur nempo dokumen ieu, urang bakal nyaho ngeunaan eta na acan saurang Talks About eta. Sarta ieu teh alesan keur polemik ieu, ku kituna masarakat terang tentang.

Sarta di dieu deui urang manggihan hiji konflik antara masa depan na naon maranéhna dianggap hadir dina waktos eta di 2000 Juli lamun eta munggaran dikaluarkeun. Sarta maranehna nyebutkeun di dieu, nu kacida ngareureuwas, p. 93 "(Ka dicokot) video rekaman ditahan jeung siksaan tina Amerika, nu bakal disiarkeun di warna dina saluran televisi utama."Ieu hiji pernyataan luar biasa terus nu nyebutkeun"serangan teroris di Amérika Serikat maké ganda biologis penting, infrastruktur dahsyat."Éta maksudna pikeun nganggo EMP (bom éléktromagnétik), nu mangrupa pulsa éléktromagnétik radiating frékuénsi maksudna nganggo brains urang jeung kawas, sarta ogé kalibet dina perang psikologi (PSYWAR), kaasup nyiksa na killing loba. Dina kaca sarua euweuh. 93 pikeun panduan pamakéan sindrom CNN urang. CNN, tangtu, anu jaringan warta jaringan televisi nyebarkeun dakwah jeung organisasi diadegkeun ku CIA.

Tingali di pilem, disebutna "PSYWAR" nu ngandung sakabéh émbaran ngeunaan kanal, CNN. Ieu informasi pisan metot. Lajeng Anjeun bisa maca dina sisi mana maranéhna ngomong, kumaha penting aya watesan manusa jeung kalemahan. Jalma anu bisa disebutkeun badag teuing, teuing beurat, teuing sénsitip sarta teuing slow on duanana loka, duanana fisik jeung mental sarta kituna tétéla merlukeun teuing parabot rojongan. Ieu ngandung harti yén pangropéa kami pisan mahal sahingga nilai manusa pakait sharply kana angka négatif. Anjeun yakin yén? Ieu jelas nu bisa ngadéngé naon Kaula I nyebutkeun na Kuring yakin eta kudu jadi ngareureuwas mun anjeun nganggap yén asal dokumen teh nyaeta dina ramatloka ngeunaan NASA, dimana lembaga béda kalayan minat dina organisasi sejen béda kayaning Angkatan Udara AS, DARPA, CIA, FBI, paréntah Southern, paréntah Atlantik, departemén Australia pertahanan jeung sajabana. Ieu kabeh awak perusahaan.

Urang Sunan Gunung Djati AS Inc. geus lila pisan urang teu turutan Konstitusi, anu ceuk dina laporan ti Beusi Gunung, anu dulur kedah maca. ...

Anjeun bakal ningali kumaha rasiah jeung nyumputkeun kantos-proliferating serangan dina Institute dijieun kami Corporation. Ku kituna, urang moal panjang pamaréntah anu sah. Aranjeunna ngatur korporasi jeung bank nu pasang aksi saperti pamaréntah sah, anu henteu. Simkuring henteu dina kaayaan anu boga pamaréntah sah, urang boga mesin perang anu (masarakat awam) ngumumkeun yen eta intends pikeun ngalaksanakeun jalma anu cicing dina taneuh Amérika Serikat.

Sarta ieu teu ngan Amérika Serikat, ieu téh narajang rencanana di sakuliah dunya sarta narajang jeung pamakéan téknologi ngeunaan nu paling urang boga pamanggih. Dinten dulur meuli buku sarta parabot - pikir pakarang sarta amunisi, sarta sababaraha urang nyadar yén misalna "pakarang beam"Anjeunna geus ngobrol ngeunaan dina kaca. 45, pakarang beam keur jadi leuwih kaprah. Na ieu téh sabaraha urang maksudna pikeun nyerang.

P. 9 ogé nyebutkeun hal pisan metot sarta pikareueuseun dina waktos anu sareng: yén jalma nyandak nyata shorten ngembangkeun sorangan (évolusi). Kusabab kitu urang hayang (jalma anu geus dibikeun naékna téks ieu) pikeun ngatur pangwangunan. jalma ieu percanten (hal ieu bankers jeung global, elit 'yakin) yen geus kahontal kalanggengan. Sarta ngandelkeun tetep dina pikiran, jadi yén sakabéh dokumen anu ngeunaan robot, cyborg jeung jalma.

Anjeunna dipariksa brains kami, sarta nu panganyarna kami geus uninga yen aranjeunna tiasa ngalih otak manusa kana alat-alat mesin, jadi iraha urang nyebutkeun yén ieu téh kapanggihna ilmiah anyar, urang tiasa pastikeun yén éta diwangun dekade na dekade sateuacan urang boga aranjeunna diajar hal ieu.

Aya ogé ceramah ngeunaan mikro-lebu sakumaha pakarang. Ieu ngaklaim yén ieu mechanized micron ukuranana lebu nu geus disebarkeun sakumaha semprot a, kaseuseup kana bayah, bubuk kasebut mechanically Burrows kana jaringan lung, dimana eta ngalaksanakeun rupa fungsi patologis.

Harald Kautz-Vella dina taun 2016 informed ngeunaan ayana ieu pinter-debu Mirko.
Maranéhanana ngomong téh mangrupa padika sagemblengna anyar serangan jeung bagian awon téh nya éta saluyu jeung hukum. Ieu saluyu jeung hukum. Tur éta naon maranéhna rék nyieun kabeh jalma di bumi ieu sareng éta luyu kalayan hukum! Tuluy maranehna ngabahas kumaha frékuénsi bakal dipaké dina perang ngalawan urang. Sarta kami Sunan Gunung Djati ayeuna terang yen nu disebut "méteran pinter," nu ayeuna deployed sabudeureun dunya, sarta nu ngabentuk ngagantian pikeun aslina tur listrik kami ogé ngagantikeun gas na cai méter sarta gauges, ieu téh sadayana nyambung ka suplai kadaharan urang. Ieu dijadwalkeun pikeun hiji waktu ngancurkeun sakabeh duit na bakal nyebarkeun "rationing énergi"Terus urang gé kabéh jadi mariksa sistem ukur ieu.

Tapi di dieu teuing, ceramah ngeunaan pamakéan frékuénsi low - frékuénsi gelombang mikro. A NASA langsung ku ieu dokumén tingal laporan ti Angkatan Darat AS. ... Ieu ngeunaan dokumen kaca 20ti dikaluarkeun ku militér AS, nu ngajelaskeun pamakéan frékuénsi HF ngalawan musuh. Sarta kami musuh. Sarta maranehna nyebutkeun aya nu 100% tina total populasi manusa bakal kapangaruhan ku frékuénsi ieu. Loba urang téh kawas nu canaries dina Pertambangan jero, hiji istilah nu digunakeun ku jalma anu dying. jalma lianna ngalaman rupa-rupa masalah kaséhatan, sakabéh nu dimimitian ku ringing dina Ceuli, irregularity sahiji fungsi jantung, rashes kulit jeung henteu mampuh bobo ngaliwatan peuting. Naon ngahasilkeun hiji nyaeta frekuensi ieu téh ngaruksak sistim imun urang.

Jeung kumaha carana ngajaga diri tina pakarang sorangan?
Éta pertanyaan bener alus, sarta sababaraha informasi nu urang gaduh bukti uncovered yen aranjeunna gaduh padika nu tebih surpasses sagalana urang kudu keur dipake sorangan, kayaning contona keur pengobatan kanker. jalma ieu teu meunang kanker. mékanisme chip aya, sabab kami kapanggih, nu bisa ngusir serangan sababaraha frékuénsi. Sarta urang ogé nyaho yén maranéhna museurkeun trans-humanisme. Sarta sakabeh ieu dilumangsungkeun di sakuliah dunya. Éta metot naon extent nu sorangan kapangaruhan ku sakabeh jalma chemtrails na nano-serat nu sprinkled on kami, anu mangrupa bagian mimiti instruksi sorangan.

Sarta eta kabeh fits babarengan. Lamun anjeun ngagabungkeun nu titik, teras anjeun bakal manggihan eta dokumen NASA perang teu ukur ngurus pangaruh frékuénsi sarta kumaha aranjeunna nu dipaké, tapi ogé confirms yén nagara éta bakal ngawatesan kinerja urang jeung bakal ngakibatkeun urang ka panik. Sorangan ku ieu dokumén dikonfirmasi. Geus ngabahas pamakéan Smart méter (méter pinter); urang euweuh kudu élmuwan séjén atawa dokter anu bakal disebutkeun yen jalma anu beuki loba gering. Taya, ieu niat.

Sangkan kudu eureun pilari kabeh dijelaskeun alesan pikeun kanyataan yén urang téh beuki gering, sabab ngarupakeun cita maranéhanana. Éta gawang sorangan. Sarta eta ngawengku hukuman panjara, dialungkeun kana perbudakan jeung punah umat manusa. Ieu oge hiji pamikiran kontrol badag, sabab frekuensi ieu kudu sagala sorts kagunaan.

Kumaha saur anjeun ngarupakeun solusi pikeun serangan multifaceted ieu anu dilumangsungkeun ngalawan urang keur jadi panjang?
Pikeun kuring, kasadaran ieu tiasa ngajawab, sanajan ngeunaan eta, urang baris terang pas mungkin.

Aya dokumen pendukung séjénna, kayaning contona "Pakarang jempé pikeun perang sepi."Ieu dokumen 41-kaca. Eta ngajelaskeun panalungtikan sarta éta pedaran teknis, anu éta dina 1954 rencana taun. (Organisasi rusiah) Bilderberg kukituna dibere di pasamoan munggaran. Geus dijelaskeun strategi ngadalikeun populasi manusa.

Jeung deui, kuring teu bisa ngantebkeun leuwih pentingna anu dulur maca eta, upami ukur sabab nyebutkeun yen dokumen nu teu diungkabkeun sabab mangrupakeun deklarasi perang. Anjeun teu bisa salawasna extinguish seuneu, Anjeun kudu neangan saha nu geus dumasar. Éta naon anu maranehna nyebutkeun, kusabab urang sorangan nu tanggung jawab. Jeung sagalana nu katingali kaluar aya, ieu cinyusu, sarta naha éta jadi mimiti, jeung saurang ceramah ngeunaan plot sorangan.

Ieu mangrupakeun perang ngalawan urang sahingga perlu nyekel eta jelema tangtu jeung nu mangrupa naon berharga. Éta téh killing kami. Nu kacida leres. Na ieu rarancang perang maranéhanana. Éta rencana perang maranéhanana, sangkan kudu lumangsungna nurutkeun rencana. Ieu ngan pihak, sarta nalika anjeun sono méja kitu maneh bakal ukur 36 kaca. Tur éta henteu pisan susah maca.

Di dieu aranjeunna nyebutkeun yén téhnologi "pakarang neslyšných"Robah ti prosés panalungtikan strategis sarta taktis tur diwangun dina kapamimpinan militer salila 2. Perang Dunya II di Inggris. Niat aslina kajadian éta ulikan ngeunaan masalah strategis sarta taktis tina hawa jeung pertahanan taneuh keur kaperluan sarta obyektif efisiensi anu dilarapkeun ka sumber militer, diarahkeun ngalawan musuh luar nagri. Lajeng ngajelaskeun kumaha carana manggihan téknologi lianna sarta r. 1952 maranéhna béak duit lajeng aya pasamoan pajabat tinggi-ranking, elites 'anu kedah mutuskeun naon tahap salajengna pembangunan panalungtikan sosial.

proyék Harvard éta pisan sukses, duanana junun nyebarkeun sababaraha panghasilan maranéhanana dina sataun. 1953, nu diajukeun pamakéan rékayasa ékonomi, anu kaasup ulikan struktur ékonomi Amérika. Lajeng nyerat ngeunaan kumaha ieu diusulkeun dina satengah 40tých taun tukang na kumaha mesin anyar, perang unheard ieu diwakilan hiji alat emas-plated glittering di aula paméran geus aya. 1954.

Jadi dokumen ieu ceramah ngeunaan kombinasi serangan inadvertent on manusa katut cara manusa sahingga baris dikawasa. Dina rasa pulitik, maranéhna ngobrol ngeunaan kumaha sistem pulitik constitutes kénca jeung katuhu, sangkan bakal kaayaan gambaran yen keluhan kami anu uninga jeung nu dissatisfaction urang bisa ventilated. Tapi bankers gaduh keur saha anu geus kungsi geus kapilih tur kiwari kami seuri dina.

Biasana urang scoff. Sarta salah sahiji tukang ieu - ayeuna Abdi hoyong bangun, sabab lajeng urang balik ka dokumen sorangan - tapi nu pernyataan panungtungan di sakabéh file nyebutkeun: No faktor. 6, sapi:

Jalma anu teu ngagunakeun brains teu lakukeun hadé ti maranéhanana anu teu boga brains. Tur jadi grup mindless ieu jellyfish, nu mangrupakeun bapa, indung, anak jeung putri jadi beasts lumaku, trainers atawa kawas.

Jadi naon dokumen ieu nyebutkeun éta pikeun urang tega dahareun bahya. Eta moal nanaon urang hayang, tapi éta naon urang hayang, sarta jalma anu milih diet ieu nourish, mun nanggung konsékuansi. Maranéhanana ngomong salajengna, pikeun ngawanohkeun sagala rékayasa sosial, dirancang salaku kulawarga, ngancurkeun kulawarga saperti mesin perang disetel ka pangaruh pamikiran tina Unit kulawarga pikeun tujuan pikeun kolotna pikeun mindahkeun barudak maranéhna pikeun perang, di mana euyeub meunang dibales.

Ieu mangrupakeun dokumen anu ngabahas rahim jieunan, sabab dirina yakin yén jalma kudu ngarasa ditangtayungan. elites ieu rék ngawula salaku rahim pikeun kaperluan mayungan rahayat, kanggo urang pikeun boga tempat dimana aranjeunna tiasa nyumputkeun tur bakal ditangtayungan tina realities hirup. Kusabab (nurutkeun aranjeunna) henteu bisa nélépon ka situasi. Ku alatan éta, maranéhna rék nyetél rahim jieunan ieu, bari maranéhna nyebut "Tujuan ieu nya éta nyieun hiji rahim lingkungan unchanging jieunan pikeun sagala kagiatan stabil atawa teu stabilna sahingga salajengna nyieun panyumputan pikeun prosés ngembangkeun tumuwuhna kematangan marengan survival, guna mastikeun jeung ngajamin kabebasan panyalindungan pertahanan kanggo sagala jinis kagiatan."Saterusna, aranjeunna disebutkeun yen ti waktu nalika lalaki hiji daun rahim indungna urang, sadaya upaya bakal dipaké pikeun ngawangun, miara jeung incorporation manusa kana rahim jieunan ngagunakeun rupa-rupa substitutes, alat-alat pelindung na saung.

Kitu (jalma ieu) anu dikaluarkeun pikeun papayung urang. Éta rék tetep urang dicabut, bodo kusabab overeating ka kelenjar pineal urang (dina uteuk) geus compromised tur teu pernah bisa connect with eling kami luhur.

Ayeuna dilumangsungkeun fluoridation massa (cai) sapanjang Amérika Serikat, sarta ieu boga hiji tujuan, ngancurkeun pangabisa urang mikir kalawan bébas. Nyieun kami sukses "kaluar"Ayeuna.

Nu hurung kawas pilem "anak Rosemariino".
Persis. Ogé nyarupaan pilem "The Matrix," mana anu sagala dumasar kana dokumen DARPA. Ieu kabeh pisan sarupa. Ieu sadayana "masalah - réaksi - solusi", nu kahayang urang ieu sok progressing.

Ku kituna sugan hal pangalusna anu bisa urang pigawé nyaéta pikeun awaken manusa tur miharep éta gerakan populér nu bisa ngarobah.

Saur anjeun anu revolusi bakal diperlukeun dina sababaraha kasus atanapi henteu? Kumaha saur anjeun?
Dina pamadegan mah, urang perlu wahyu, moal revolusi. revolusi hijina bakal diangkat hukum silat, dina dasar pamanggih ngeunaan mana urang geus ngawangkong. Diangkat ku hukum silat na oge bakal ngijinan aranjeunna bisa dipilih jeung diserang sababaraha (dipilih) jalma ngagunakeun pakarang nu bakal bogoh ka urang na indit kaluar.

Aranjeunna boga drones Tujuan kudu mikro-lebu, pakarang beam, nu eta ngaklaim yén maranéhna téh dimekarkeun, maranéhna ogé boga gelombang ledakan akselerator, sarta nalika nempo populasi Amérika Sarikat Anjeun manggihan yén Lolobana jalma hirup di sisi basisir.

Akselerator ledakan alat gelombang pikeun ngahasilkeun gelombang badag pasang (gelombang pasang) jeung Amérika Serikat nimukeun alat nu babarengan jeung Uni Soviét kantos taun 40tých. Ieu bisa dipaké dina 2. Perang Dunya II tinimbang bom, tapi ahirna mutuskeun pikeun Bom. Gelombang akselerator ledakan migunakeun deposit métana on seabed, ngabalukarkeun badag, teu busa, gelombang pasang jieunan dina bohong low-daérah nagara sagala.

Henteu ngan éta ... aranjeunna bisa lalajo naon anu bade di nu imah. Éta bisa turutan gerakan tina populasi sarta konsumsi unggal énergi anjeun maké jeung laporan deui ka jalma anu dilumangsungkeun observasi ieu. Sangkan praktis ditawan dina camp konsentrasi, bari saham dahareun kami téh ngurangan, nu ieu disebutkeun dina wawancara sejen dimana maranéhna ngomong yén suplai kadaharan ngurangan.

Éta jadi atra yén pamaréntah féderal hayang barudak urang na di umur pangheubeulna mungkin, sareng mana bae di sakuliah dunya sarta biasa sagala dumasar kana nu disebut. Robah Iklim nu tos disebutkeun sarta anjeun bisa hayang jadi deui ogé nepi dokumén tina beusi gunung.
Éta leres. Sakabéh tulisan ieu, duanana Messages ti Beusi Gunung jeung NASA perang dokumenter deal yén loba teuing jalma meakeun loba teuing daya jeung nagara urang teu tiasa ngarojong. Ku sabab kitu, aranjeunna devised tempoan ilmiah curang anu dumasar kana sieun, jeung dulur percaya anjeunna jeung ayeuna (alatan) robah sajarah sarta ngarobah sains.

Hayu urang sadayana dumasar kana kanyataan yén urang ngagunakeun teuing daya (alam) anu urang peryogi pikeun ngurangan CO jeung ékskrési gas rumah kaca sarta biasa ayeuna diwanohkeun di sakuliah dunya. Kabéh dokumén pamaréntah lokal ngandung émbaran misalna, ku kituna kota ayeuna ... contona, California jeung maranéhna "aksi carbo" dimana urang kudu sabenerna mayar hawa kami ngambekan, sarta waragad ieu pulih ti aranjeunna di pajeg.

Ieu sakumaha duit unsubstantiated. Urang katampa duit lembut Fiat maranéhna ngomong dina dokumenter ti Pagunungan Beusi sarta dokumen Neslyšných pakarang nu salah sahiji alesan naha urang kirimkeun lalaki jeung awewe urang di perang henteu ngan pikeun ngurangan populasi, tapi sabenerna rampok.

Aranjeunna katampa karya nyata maranéhanana sarta jasa, sareng nu mayar kanggo eta haram, palsu, duit unsubstantiated. Na ku cara ieu nyobian pikeun ngaleungitkeun lender, nu jasa séjén yén perang nyiptakeun maranehna, yen ngurangan jumlah creditors. Ieu kabeh dumasar kana (informasi) polusi tapi nyata sarta éta maranéhna sorangan nyieun.

Lamun anjeun baca a dokumen ti Beusi Pagunungan, teras anjeun bakal ningali cara nu maranéhna hayang ieu (informasi) ka ngakibatkeun kontaminasi. Aranjeunna malah indit kituna sajauh ngomong yén nagara éta bakal ngancurkeun sagala sisi leuweung tur bener ngalakukeun kalawan chemtrails.

Ieu chemtrails rusiah, atawa program geo-rékayasa, atawa ngarobah cuaca - program ieu boga sababaraha lapisan. Teu ukur ngaronjatkeun masalah cuaca kawas ayeuna, nalika urang ngalaman hal dahsyat didieu di Amérika Serikat, nalika puting beliung incredibly kuat ancur sababaraha kota di nagara bagian Oklahoma sarta sakabeh ieu lumangsung dina skala global. Ieu ancur basa dahareun urang, ngurangan jumlah dahareun, eta ngaronjatkeun harga dahareun, éta robah alkalinity taneuh, anu ngaluyukeun tungtunan prescribed Monsanto, nu mangrupakeun mega-Corporation nu nyokot leuwih ti produksi pangan di sakuliah dunya.

Ieu hajat Monsanto urang: global produksi pangan. parusahaan ieu ngahasilkeun siki jeung siki tumuwuh di taneuh tercemar, nu maranéhna nyieun sorangan, sarta éta sakabéh nurutkeun rencana. Ku kituna ménta naon ngalakukeun ngeunaan eta? Kahiji urang kudu ngeunaan urusan ieu bisa informed. Dina hal éta, Abdi hoyong disebutkeun yen sugan jalan quickest bisa informed nyaeta maca ngaliwatan ieu dokumén dasar. Baca "pakarang inaudibly sepi keur perang," maca "Talatah ti Beusi Gunung" na ogé "manggihan Tatanan Dunia Baru" taun. 1969 ...

Urang ulah, kanyataanna, meta luyu jeung panipuan ieu. Jalma ngomong deui ngeunaan urang ti diri. Ieu leres, tapi hanjakalna, aya téknologi anu jalma kacida luar biasa tur dina kanyataanana malah teu bisa nyaho naon anu bang éta strategi pikeun battles hareup dina zone perang nagara urang. Tapi ogé bakal disebutkeun yen sarerea kudu maca dokumen ieu NASA, sabab urang kudu nulungan ka ilusi tina unreality nu urang hirup jeung urang kudu mindahkeun ka kanyataanana anyar, nu dumasar kana bebeneran nu dokumén ieu ngahutbah. Jeung kanyataan anyar ieu ngan lajeng bisa manggihan solusi.

Kami teu bisa motret ti hip nu lajeng néangan solusi lamun kami kapanggih kaluar anu geus ngalakonan ieu kami kumaha dinya eta dijalankeun jeung lamun urang teu boga informasi ngeunaan cara eta disababkeun.

program Truman urang GSM dirancang pikeun nyieun hiji realitas palsu pikeun tujuan hiburan, sabalikna mun kanyataanana palsu ieu dirancang pikeun tujuan ieu, sangkan tiwas pareum. Ieu mangrupakeun perang ngalawan rahayat. Éta pisan sababna naha tabloid screamed ka lalaki dunya nyiapkeun paeh. Jeung usaha ieu dioperasikeun make rupa-rupa cara jeung dokumén disebut tadi ukur ngabuktikeun yén usaha ieu geus lila pisan.

Henteu ngan tuh urang tingali individu anu anggota Bilderberg, KPK Trilateral, sarta Tangkorak & Tulang na ieu sadayana dina wewengkon utama dimana hukum ngarahkeunnana. Contona, sains panaséhat pikeun Presiden John P. Holdren boga tugas overseeing nu chemtrails. Sengketa sareng urut Diréktur CIA jeung ngarah rupa-rupa organisasi pamaréntah. Lajeng aya jalma kawas Leon Panetta, anu mingpin CIA jeung Departemen Pertahanan kami ngalir tentara urang sorangan handapeun administrasi NATO, nu aya dina konflik jeung Konstitusi.

Naon lain éta tapi perang ngalawan urang na urang tingali urang dying kawas flies. ... pakarang ieu téh maké sidik lantaran sahiji metodeu nu dipake bari éta kanyataan, kawas nalika batur meunang kanker, atawa stroke, atawa autis atawa Alzheimer. Éta atra, jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun evaluate duanana statistik na matematis éta pancen leres.

Sagala formulir pamikiran perjuangan atawa kudeta, revolusi, résistansi, nyieun persis nu négatip gaya / vibrations ti mana sistem ayeuna anu hirup sarta mangsa dina kami. Ulah jadi kagoda ku samping poék maksa. Bisa jadi gampang sarta gancang, tapi anjeun jauh ti sumber sorangan dina jantung.
Ku kituna urang kudu nyaho naon anu bade ngadamel sareng eta gelut. Ieu mungkin sabab hijina cara lajeng pas aranjeunna nyaeta aranjeunna bohong. Tapi upama urang nitenan hijina média umum, anu tilu kanal utama jeung dua agénsi warta, ieu moal ngarti. Kanyataanna, didieu dinya téh cenah, dina perang anu dokumen NASA anu bakal dipaké propaganda kalayan média umum. Ieu teh mode utama ékspansi. The-disebut "sindrom Romawi". Sumuhun, éta salah sahiji ngaran sabab nelepon eta.

Kanyataanna, mun anjeun baca pernyataan yén di dieu, contona, Anjeun aya bewara yen aranjeunna maksudna ngagunakeun lebu ngabeledug. Di dieu pikeun ngobrol ngeunaan eta: lebu Ieu penetrates kana jero taneuh jeung ka tempat séjénna. Jeung maranéhna ogé disebutkeun yen lamun hiji jalma ngalir tur maranéhna bisa lalajo, teras mati. Ku kituna ... sensor téhnologi nu ampir di sagalana.

Kuring kapanggih hiji pernyataan luar biasa ngeunaan psi-téhnologi langsung dina Carneggie-Mellon Institute sarta pernyataan nu ngaku yén infrastruktur global bakal robah jadi hiji anjeun boga komputer tur mesin. Ieu kedah ngawengku pancen sagalana, lain ngan listrik, gas, cai jeung kawas, tapi ogé kawijakan pamaréntah umum.

Éta ogé metot, kami dina review ngeunaan hiji buku anyar ditulis ku Al Gore. Téh mangrupa buku anu disebut "The Future" (The Future). Dina buku anjeunna ngajelaskeun salaku "kecerdasan jieunan" nyokot leuwih lajeng urang gé ningali parobahan dina Amérika SarikatNu teu kacatet dina taun saméméhna. Anjeunna oge nyerat ngeunaan kumaha urang pamakéan henteu éféktif, anu sarua jeung naon anu maranehna nyebutkeun na aranjeunna kabeh dokumen. Ieu sadayana sami.

Di dieu urang boga grup professional anu keur perencanaan intrigues na conspiracies ngalawan lomba manusa ngan kusabab manehna yakin teu cukup. Ogé dibahas - a moment leutik punten - ieu oge dibahas Project Brain ASAnu dimimitian dina 90tých taun. Eta nyebutkeun didieu yen eta ieu dirojong organisasi 16ti sarta instansi pamaréntah, Manih, nu tangtosna National Institute of Kaséhatan, aya ogé disebutkeun Departemen Pertahanan, NASA jeung Departemen ESDM.

Ceuk gaduh leuwih sapuluh sarébu presentasi individual pikeun rapat taunan maranéhna tina Society keur elmu neural sarta dina kanyataanana, urang bisa disebutkeun yén total robah manusa diusulkeun.

Aya carita éndah ngeunaan kahirupan di jalma generasi kaopat, anu disebut "Pangeran Michael" ... Ieu bisa kapanggih ngaliwatan tumbu ka dokumen NASA jeung kuring ajak dulur maca wawancara ieu kalawan Michael Pangeran diturut. Anjeunna ditelasan dina sataun. 2011 na ieu clone generasi kaopat.

Tingkat téhnologi jeung panjangna waktu, salami téknologi ieu aya, aranjeunna luar biasa. Aya ogé nu nyerat, dina Laporan ti Beusi Gunung, maranéhna bakal di handapeun pengawasan sistem sakola na anu komputer bakal ngaganti metodeu ayeuna pangajaran. Manéhna nyebutkeun hiji dokumen NASA yen confirms yén sagalana geus lajengkeun ngaliwatan komputer: kahadiran kana gawe, balanja, hiburan, travel, atikan.

cara kieu maranéhna bener bisa nulis balik sajarah. Sagalana bakal dina Kindle (maca), lajeng bakal jadi pohara gampang ngaganti buku téks, atawa ngarobah basa.

Ngan ayeuna, abdi listened kana laporan cuaca jeung penyiar nu nyebatkeun yén poé saterusna bakal cerah. Tapi nyauran cerah "surya lemes," sabab panonpoé bener cahayana jadi méméh. Maksudna kumaha kuring nelepon eta. Tangtu, ceuk Wartawati dina. Kitu dinten ieu "lemes cerah"Ai wartawan ngaku eta, sahingga ngarobah pedaran urang poé cerah. Éta sabab kami handapeun dijilbab tetep rusiah, racun atmosfir undeclared nu ngeusi langit urang. Ku alatan éta, ngarobah kosakata urang, eta robah sagalana yén masalah urang jeung tetep urang terus gering maké fluorine maké pangamis aspartame dina dahareun, jeung sagala dyes jeung bahan kimia, nu ITU nyaéta ampir kabéh.

kuitansi malah ... kami nampi mun anjeun ngeusian bengsin béngsin, mangrupakeun racun. Leres urang teu kedah noél aranjeunna. Ku kituna perlu aya ati pisan.

Kuring sorangan nyebutkeun yén kahirupan sapopoe nya kawas leumpang widang zaminovaným. Tur upami Anjeun salah sukses magrib ka anjog aman ka sisi sejen, mangka anjeun milih kacida alusna, sabab sagala di sabudeureun urang aya mang Pertambangan langsung dina kahirupan urang.

Ieu leres tur hese ulah aranjeunna. Pangaruh nu ieu boga on sakabeh kahirupan urang, ayeuna nu urang geus di dieu pikeun mingpin hiji sawala ngan kusabab naon ieu dipigawé pikeun urang. kahareup urang ditangtukeun ku kami, panjang kahirupan urang ieu ogé predetermined. Ieu informasi matak ...

Barrie Trower mangrupakeun élmuwan asal Inggris jeung ngawangkong ngeunaan jalan ngarobah pakarang frékuénsi, anu hubungan husus ka sagala sambungan nirkabel, nu kitu rentang badag dimekarkeun duanana di Amérika sarta di nagara lianna. Maksad abdi ogé anteneu pikeun ponsel. Ieu téh erected ampir ka unggal madhab. Kadang-kadang maranehna anu disguised salaku tangkal, atawa anu disumputkeun ti munara garéja bari nyetir ngaliwatan gurun, nu disumputkeun dina tatangkalan yucca sarta aranjeunna geus anteneu pikeun ponsel.

Lajeng - ieu pisan metot - nyaeta mun ngasupkeun stasiun tanda sinyal gas tina Mobil Minyak. Aya nu teu bisa ningali. Lamun urang nitenan tur lamun anjeun bener alus dina néangan anteneu mobile, kawas incu kuring, nu geus katempo ti mil jauh, anjeun tiasa buka mal, dimana maranéhna mibanda sabudeureun lawns kalawan cahaya handap, sarta bisa lampu ieu di nagara nu ningali sacara gembleng loba: éta unobtrusive anteneu / radio pikeun ponsel. Sarta dina kanyataanana, anu sababaraha urang sadar.

Sarerea nyangka éta ngan lampu parkir bari éta anteneu / pamancar pikeun ponsel. Sarta gereja anu diwangun kana munara. Sumuhun. Jeung maranéhna méré duit ka sakola anu ditempatkeun aranjeunna dina tempat.

Ayeuna, urang anu kapanggih ku grup kangker anu lumangsung di sabudeureun Universitas San Diego. Aya angka nu gede ngarupakeun siswa jeung profesor anu kakurangan tina tumor dina otak. Sangkan karuksakan (elektro-magnet) frékuénsi, anu dokumen nu aya dina. Naha urang kudu bukti, urang boga hiji tentara jeung otoritas nu bisa disadiakeun na aya teu kudu demonstrate ieu salajengna ngaliwatan mortality sabudeureun pindang mobilových / anteneu di universitas, sabab dina p. 98 dina brosur leutik ieu ngomong yén tanah pindang mobile bakal dipaké. Eta nyebutkeun yen "anteneu mobile anu dipaké pikeun ngirimkeun frékuénsi."Jadi deui ... has situasi: Ngancurkeun Amerika kalawan sapuluh urang jeung jutaan dollar. prosés ganda biologis ngaliwatan vitamin diimpor, pakean jeung karacunan pangan. serangan teroris maké virus jeung vaksin. Nungkulan kanyataan yén karéta kami bakal diserang, pamakéan emitting frékuénsi anti pribadi tina anteneu microwave, kumaha cai bakal diracun jeung pitulung antar-buana, fasilitas unmanned, nu bakal dibarengan ku perang psikologi penting, hiji sindrom CNN.

Aranjeunna ngabejaan urang dieu kumaha gampang eta bakal ngancurkeun Amérika Serikat kalayan bantuan ieu téknologi anyar. Ieu kedah uncover.

Hatur nuhun pisan pikeun sakabéh émbaran ieu, Deborah Tavares! Hatur nuhun deui. Hatur nuhun.

[HR]

Edit: téks dicokot tina captions video nu diterbitkeun luhur. téks nu ieu formatna sarta kadangkala disingget atanapi supplemented ku inpo nu panganyarna.

Artikel nu patali

Leave a Reply