NASA denies yén FBI menyimpulkan Observatorium pikeun sightings UFO di panonpoé

23494x 15. 09. 2018 1 maca

Terus update: Dina Jumaah, 14.09.2018, indit ka Space.com ngalaporkeun yén Observatorium Solar Nasional (NSO) anu masih ditutup alesan kaamanan, sabab urang kudu informed kamari. laporan nyatakeun yén NSO ditutup secara sarta ngungsi babarengan institusi sabudeureun lianna geus 6.9.2018, jeung FBI masih dilumangsungkeun di loka hiji panalungtikan unspecified.

Association of Paguron luhur ieu panalungtikan astronomi (Aura), anu dikaluarkeun ku NSO ogé ngarilis pernyataan nyadiakeun kerjasama jeung alamat situasi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang alesan kajadian teu nyingkab. Aura kamari ngan dikonfirmasi dina siaran pers yén NSO bakal tetep ditutup. Ieu logis rékaman spekulasi na teori mainstream kontroversial na mungkin nyababkeun acara.

Ieu nawiskeun dua guaran:

  1. Approaching kami badai panonpoé badag kalayan épék berpotensi dahsyat, sarta batur hayang informasi ngeunaan hal sakabeh tetep concealed ti masarakat.
  2. Deukeut Sun éta kasampak hiji armada kapal alien (ETV), sakumaha dituliskeun dina Laporan kamari urang.

Dina kasus nu pertama aura ngomong yén sia aya aing eta teu bade, sarta yén sakabéh data tina ukuran nu ayeuna withheld ti masarakat, bakal unchanged di kitu Sajaba diungkabkeun. spekulasi ngeunaan ETs Tembok jelas ditémbak handap mangrupa sutradara pernyataan Observatorium James McAteer, anu ngomong: "Teleskop teu bisa ningali mahluk luar angkasa nanaon."

Factually diomongkeun, lamun boga informasi nu NASA atawa FBI teu ngabejaan, data nu bakal ngabuktikeun veracity tina pernyataan ayeuna maranéhanana (aura) anu memang daék nyebarkeun dina formulir unchanged, tapi pasti jeung publikasi buru, sarta lamun diréktur sorangan tina NSO nyebutkeun yén ETV euweuh UFO atanapi henteu, eta geus pasti jelas ka dulur anu bisa tenang jeung nu nganggur rongkah kajadian ... - !! -

Diropéa: 24.03.2019, 21: 18

Numutkeun sababaraha komentar disangka nyebarkeun rumor yén balik kabeh ieu spionase Cina. pertanyaan anu kumaha bakal miboga ku Cina. comment langkung pertinent, kumaha oge, kajawab ka kantor pos, nu ditutup secara sakaligus jeung NSO! Maturan penalaran anu batur ti NSO atanapi nuju NSO dikirim surat / hurup encouraging hiji ujian ngadeukeutan hiji barang kanyahoan, nu di final bray astronom amatir.

Leuwih ti 7 observatorium astronomi ditutup sanggeus sighting UFO di Panonpoé

Turutan warta dina YouTube

Artikel nu patali

Leave a Reply