Nazi diwangun saucers ngapung sorangan

38719x 21. 01. 2017 1 maca

Ieu urut luhur-rusiah poto salah sahiji saucers ngalayang Nazi, nu lumangsung dina awal II. Perang Dunya II (2WW) ngagunakeun mahluk luar angkasa. Aranjeunna, nalika aranjeunna kapanggih kaluar naon Nazi hoyong nganggo piring ka aranjeunna dipasang dina fitur nu nyegah nyieun fungsi pelat salaku pakarang interplanetary.

Konon salila 2WW aya bom Sekutu masif, nu éta ku Kolonel Wendell Stevens dikirim tarung dina bom 800. Nazi nempatkeun ngalawan dua saucers ngalayang. Aranjeunna junun ngancurkeun waktu anu pohara pondok leuwih ti bom 200 Sekutu.

Maria Orsic

Maria Orsic

Sigana nu kieu lumangsung dina wangun komunikasi telepathic - dinten urang bakal rada sebutkeun channeling. masarakat rusiah Vril engké di handapeun naungan tina Nazi SS Anjeunna dipake media nu nulis laporan teknis na rencana pikeun pangwangunan kapal extraterrestrial. Maria dilayanan salaku média Oršić jeung awéwé séjén ngaranna Sigrun.

Aya versi béda ti anu jumeneng dina samping tina mahluk luar angkasa:

  1. Sumber kudu reptiliodní mahluk nu hirup dlouhodobně on planet bumi urang di kota bawah tanah. Numutkeun Willie Tompkins maranéhna hayang make ngembangkeun kompléks militer-industri Jerman of saucers ngalayang na kapal indung nu bakal ngaktipkeun aranjeunna kabur ti pangeusina.
  2. Sinyal sumber kedah mahluk luar angkasa rasi Aldebaran, nu miharep bisa initiate kontak ramah antara earthlings jeung jalma ti Aldebaran. Ku Billy Mejer nu mahluk luar angkasa tétéla asalna sangka yén Germans bakal ngamekarkeun sarta nerapkeun kapal ieu mawa ngeunaan hiji dunya beuki damai. Mahluk luar angkasa dianggap utilization yén énergi bébas tur diwangun dina téknologi bakal ngakibatkeun transformasi ekonomi jeung pulitik, dimana wae kampanye militer bakal sono titik.

Saatos 2WW ditambahan ieu saucers ngalayang cageur. Dina sababaraha pelat Germans ngungsi ka Amérika Kidul jeung Antartika (tingali Pasal.: Antartika: Kapanggih Lost Kota. Nu ngalakukeunana Atlantida). Rencana pikeun pangwangunan kapal ieu sumping leungeun disk nagara béda kayaning: AS, Kanada, Rusia jeung Inggris. Akibatna, Cina sareng Perancis geus diusahakeun ngayakeun réplikasi struktur versi Nazi tina saucer ngalayang, anu di versi aslina henteu miboga kamampuh hiber interplanetary atanapi interstellar.

Dinten biasa digunakeun utamana keur spionase sarta minangka pakakas tindakan keur nyingsieunan na manipulasi keur dimaksudkeun Operasi bendera palsu, Mana geus warned Wernher von Braun ku Carol Rosin. Usaha initiate perang global ngalawan mahluk luar angkasa.

Artikel nu patali

3 komentar on "Nazi diwangun saucers ngapung sorangan"

Leave a Reply