Mitos ngeunaan Hopi Amerika sareng hubunganana sareng Anunnaki

127663x 24. 09. 2019 1 maca

Beuki urang ningal téks sareng carita lami ti sakumna dunya, pola anu langkung heran anu urang tingali. Sababaraha ngegelkeun panon kuring jadi anu janten tujuan urang jahil. Salah sahiji conto nyaéta sél Hopi - Hopi pituin kulon kidul Amérika. Éta pisan anu disebat salaku jalma pangkolotna ku suku pribumi sanés di Amérika.

Makhluk anu asalna tina béntang

Peradaban kuno kuna sering aya hubunganana sareng téks Sumerian kuno dina Anunnaki. Henteu aya anu mendakan yén peradaban ieu dipercaya sareng dewa anu béda. Iman maranéhanana aya hubunganana sareng mahluk-unsur extraterrestrial anu asalna tina béntang.

Hal ieu sering dipercaya yén mahluk ieu bakal uih deui dina hiji poé. Sato kuno biasana sering digambar dina seni kuno. Sato ieu mangrupikeun simbolis tina iman peradaban ieu. Sireum Hipi nyembah, sapertos urang Mesir sareng Suméria ngahormat sapi.

Marilah urang ayeuna ningali kana kiasan sato ieu. Sapi sapi tiasa nganyatakeun Bima Sakti, sireum Hopi konon ngungkabkeun mahluk anu asalna tina béntang.

Tautan langsung ka Anunnaki

Kecap semut atanapi babaturan semut nyaéta dina Hopi Anu Sinom, nyiptakeun referensi langsung ka Anunnaki. Pasti sanés kabeneran, sabab déwa langit di langit dingaranan Anu - sareng éta mangrupikeun kecap kanggo sireum dina Hopi. Naki mangrupikeun kecap anu tiasa ditarjamahkeun jadi réréncangan.

Kukituna, dina hal Hopi, Anu-Naki narjamahkeun kana kecap sireum, atanapi tarjamahan para sahabat tiasa dianggo. Sanaos Anu-Naki dijelaskeun salaku mahluk luar angkasa, numutkeun Hopi, sireum ieu asalna tina jero taneuh.

Lain kecap anu penting disebatkeun nyaéta patung, anu hartosna bentang. Di Mesir, kecap patung hartosna béntang Orion. Sakumaha anjeun terang, ieu mangrupikeun rasi lintang anu tiasa ditingali di sakumna dunya. Orion astronom kuno sareng rasi lintang sanés sapertos Pleiades parantos ningali ti saprak jaman baheula. Pasti sanés kabeneran anu niténan aranjeunna henteu tiasa kabur tina susunan béntang ku piramida sareng wangunan kuno.

Sireum salaku penyelamat mitos

Dina Kujang Hopi, sireum disebut salaku para penyelamat. Peradaban Hopi dituduhkeun di handapeun taneuh, dimana aranjeunna ngajar aranjeunna pikeun salamet bencana musibah, sareng leres pisan. Ujug-ujug, urang sakali deui muka carita ngeunaan banjir gedé, sapertos banjir anu dijelaskeun dina téks Sumerian sareng Alkitab.

Numutkeun legenda, Hopi junun salamet di jero taneuh, dimana sireum ngajarkeun aranjeunna ngalaksanakeun dahareun, damel sareng cai sakedik, sareng ngawangun bumi dina batu. Aranjeunna nampi pangaweruh berharga ngeunaan béntang sareng matematika, anu teras ngawula ngawangun sareng subuh hiji peradaban anyar.

Real anthill kuna

Nalika aman aman balik ka permukaan, Hopi ngawangun struktur kota anu luar biasa anu kompléks, anu ti luhur sigana sapertos bisi. Struktur kota nyumput Kivas - Hopi mangrupikeun kecap pikeun kamar-kamar upacara bérpék ​​dina jero taneuh, anu nyababkeun tangga-tangga. Persis kota sapertos ieu ayana di Chaco Canyon - cambelas genep belas kilométer, ayana di pojok kalér-kuloneun New Mexico.

Carita ngeunaan makhluk bawah tanah sumebar di seluruh jagad. Numutkeun ka Hopi, penyelamatna ngabantuan aranjeunna ku biaya sorangan.

Pamanggihan DNA di Chaco Canyon nunjukkeun kamungkinan dinasti ibu anu parantos ngatur pikeun ratusan taun (800 - 1250 Masehi). Dina 2017 anjeunna nyerat hiji portal ngeunaan éta Amérika ilmiah saatos para ilmuwan ngajajah manusa tetep 14 di krasa kuburan. Sésa-sésa dipamerkeun di Museum Sejarah Alam di New York.

Kota Chaco Canyon Nyanghareupan tragedi nu teu dipikanyaho anu ngajadikeun pangeusi na. Aya sakitar sarébu Anasazi di kota. Anasazi percaya dina ngalindungan Bumi Bumi. Aya integrasi sareng suku Hopi sareng Zuni sareng anu sanés.

Émuwan ayeuna yakin yén pangeusi kota parantos diusahakeun ku perubahan iklim, sedengkeun pendudukna gagal ngadukung masarakat. Urang ogé tiasa nyandak seueur ti ieu. Mungkin kamungkinan peradaban urang nuju ka bencana anu sami. Dina carita-carita ieu urang tiasa mendakan kajadian sareng carita anu berharga, tapi ti aranjeunna tiasa masihan ilham atanapi napsirkeunana salaku peringatan.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Mitos ngeunaan Hopi Amerika sareng hubunganana sareng Anunnaki"

  • mer nyebutkeun:

    "Pangetahuan langsung ngeunaan peradaban hiperborean anu pernah aya di Bumi. Ti dinya sumping sadayana umat manusa. Éta daérah artik, dimana Slavia sumping heula - Rusia, Persia, Sumerians. Ieu kabeh ngambah peradaban Artik. India geus kuat dipangaruhan ku peradaban ieu, kaasup basa, sabab di India basa dasarna nyaéta basa Sansakerta. Sakumna basisir Samudra Artik ogé nyarioskeun basa basis Sanskerta. Sajauh ieu sadaya disimpen. Sakabeh peradaban planét asalna di nagara kalér anu disebut Hyperborea. Tapi Hyperborea mangrupikeun hiji archetype, sababaraha rencana, tapi dina nitis bumi éta artik. "

Leave a Reply