Mummy of Nazca: hasil test, anu tangkorak papanggihan anyar elongated

8128x 08. 03. 2019 1 maca

19. November 2018 dikaluarkeun hasil analisis ilmiah anyar dibahas jadi loba mummies ti Nazca. Analisis ieu jalma husus kawas mummies geus jalan salila dua warsih sarta ieu hasilna anyar deui dikonfirmasi kaaslian maranéhanana. kalangan ilmiah salaku urang teruskeun papanggihan ieu dina salah sahiji sisi na dipaliré di sisi séjén ngalir ngalawan kampanye "perang" aranjeunna. mummies misterius anu dikabarkan kapanggih ku hunters harta di kubur underground di Peru sarta bisa numbu ka disarengan misterius Nazca. Kanyataan urang dilaporkeun dina website Sueneé Semesta 2017 tungtung taun.

Hasil Anyar ti mummies Nazca

Hasil uji panganyarna geus ayeuna geus dibere masarakat awam dina konferensi resmi di parlemen Peruvian. Timbalan Armando Villanueva éta di konferensi ngan pamaréntah wawakil. Departemen Kebudayaan of Peru, nu geus payun "steeled sarta pakarang" pikeun hasil nganalisa, deui nampik hiji uleman ka presentasi dina grounds yén éta téh hoax sarta éta perlu pikeun ngaganggu katengtreman ti almarhum. Sakuliah dunya, arkeolog jeung antropolog geus uncovered rébuan mummies na sataun titilar tur diteruskeun ka universitas pikeun nalungtik, kumaha oge, teu saurang ogé paduli.

Nunjukkeun yen institusi ilmiah sabudeureun dunya geus nampik pikeun ilubiung dina papanggihan ujian, boarded peneliti amatir anu geus dipigawé pakasaban rongkah. Nu ieu deui dipaké salaku hiji argumen yén nganalisa anu dipigawé nurutkeun norma ilmiah baku, nyebutkeun yén éta téh mangrupa "pseudoscience". Ieu, kumaha ogé, dina hal ieu ti patarosan sabab kabeh nganalisa anu dijalankeun dina rupa paguron luhur jeung renowned di sagala rupa nagara - na DNA teu bisa bohong!

Pangakuan kaaslian tiasa bahaya!

Dituturkeun ku aduk nepi masalah dina bunderan profésional sarta pihak maranéhna sumping sarat nyandak Peta légal ngalawan peneliti amatir jeung wartawan resep! Ku recognizing kaaslian nu mummy ti Nazca bisa jadi pohara bahaya; bener ngancam parobahan fundamental of view dina sajarah dunya sarta sakaligus nempo dina évolusi manusa. Éta naha élmuwan teu resmi mastikeun kaaslian maranéhanana, dina kaayaan naon. Para ahli anu ilubiung dina ieu panalungtikan, tapi undeterred, sarta dina konférénsi éta dibere hasil anyar dina wangun presentasi lima jam (nu jadi jauh ngan sadia di Spanyol). Dina konferensi ieu maranéhanana ogé diwaler sababaraha patarosan ngeunaan survéy, hiji mummy, Mary. papanggihan Eta ditutup secara pikeun leuwih ti hiji konferensi pers jam-panjang.

Inpo Anyar nunjukeun yen mummies Nazca manusa a, atawa sato di Bumi, henteu dina watesan genetik teu kakulawargaan langsung! Tulang mummies nu torek ti manusa, sarta bisa Samalah manuk. Di mendi téh maké dibuktikeun. 3D-neang definitively dibuktikeun yen bener mangrupakeun mahluk manusa-kawas asli nu cicing rébuan taun ka tukang sabenerna! Sarta alatan mahluk ieu teu patali jeung manusa, ku kituna, aranjeunna kapaksa ngamekarkeun bebas tina lalaki, atawa anu malah asal extraterrestrial: Di handap ieu mangrupakeun papanggihan peneliti di pisan kurangna.

Mummy henteu katara

Dina waktu nu sarua eta oge nunjukeun yen tilu-fingered mummies aneh teu sagala katara jieunan. Panalungtikan ogé milu deui Jaime Maussan, portal televisi Amérika Gaia TV, sababaraha ahli médis Peruvian ogé Institute Ikari, anu kahiji ngawanohkeun mummy ka umum jeung nedunan analisis maranéhanana. Teu lila sanggeus konférénsi éta heran presentasi sejen, waktos ieu "ti kalam tina" sarjana resmi, dimana eta ieu pamadegan yén mummies Nazca anu fakes, diwangun ku bagian nu sejen awak manusa sarta sato. Originator tina Peruvian Association astrobiologická protikonference sarta hosted ku National University of San Marcos.
The counter-alesan utama éta yén liang dina titik dimana tulang tonggong tina sungut tangkorak, hiji mummy ku bentuk aneh meh teu comparable kalayan sagala sato lianna di bumi, sarta struktur kulit maranéhanana nyaéta mahiwal. mummies Leutik ieu ciri béda jeung Sajaba némbongkeun deficiencies langkung anatomis. Contona, aranjeunna kakurangan tulang selangka sarta bisa sahingga maranéhna bener fungsina wilah.

defects lianna di mummies leutik nyaeta kurangna tulang tonggong antara sirah jeung beuheung, sarta pikeun nempatkeun bagian diselapkeun tina tulang séjén; Aranjeunna boga rahang huntu movable sarta bisa datangna tina mamalia leutik unnamed. Jeung can maranéhna teu tulang maranéhanana di sababaraha tempat disambungkeun. Ieu dikritik bagian awak tapi teu patali ka mummy Mary, nu ieu nalungtik di jéntré, tur eta ieu jelas ngécéskeun yén antara hiji lalaki sarta panjang mummies tilu-fingered, teu konsensus anatomis henteu, sarta kaaslian na ieu dikonfirmasi ku radiographs. antropolog kaayaan Tapi boga pamadegan yén ramo artikel artifisial dipanjangan tulang záprstními. mummies kulitna janten, nurutkeun kritik, dibentuk tina campuran bahan kayaning minyak, lilin, keretas, palastik na kai. Sajaba ti éta, mummies kapanggih jeung bagian logam.

Tés ngeunaan laboratorium genetik

Dua golongan élmuwan anu dibere alesan maranéhna geus pernah patepung jeung pernah on nepohovořili papanggihan-Na. Bari ahli kaayaan anu diondang kana presentasi dina TV Gaia, tapi teu tobat nepi. Parlemen Peruvian dibandingkeun yen dihasilkeun hasil béda tina laboratorium nguji genetik nu némbongkeun yén sampel teu otentik jeung henteu asalna ti lalaki, atawa tina naon sato hirup dipikawanoh di Bumi. Sakabéh spésiés dipikawanoh téh kaasup dina database genetik! DNA bisa ngabohong jeung teu bisa falsified! Kituna, aya tiasa henteu sual pseudovědách sabab sagala rupa laboratorium genetik nganteurkeun hasil konsisten. Sajaba ti éta, tés dina sakabéh laboratorium terus-terusan sababaraha kali dina urutan ulah kasalahan nanaon. Ku sabab eta pisan diragukeun anu bakal gede pikeun mummy, Marie, bisa janten kompilasi bagian jeung tulang béda.

sabalikna anu leres: pikeun cara sapertos tina nanganan ngeunaan skeletons resorting diwanohkeun sarta ngadegkeun elmu neruskeun tetep téori kabuktian évolusi! Hiji conto ieu tiasa Piltdown Man https://cs.wikipedia.org/wiki/Piltdownsk%C3%BD_%C4%8Dlov%C4%9Bk atawa dugaan prapták archaeoraptor https://cs.wikipedia.org/wiki/Archaeoraptor. Teu kawas frauds ieu, hasil nu mummies ti Nazca pancen nu ngayakinkeun! Sajaba ti éta, presentasi lima jam dina taneuh tina parlemen Peruvian dibere bukti salajengna tina kaaslian Maryam anu kalangan profésional resmi teu dipalire.

Atacama gurun

Aya alesan sejen teu ragu kaaslian mummies. The Atacama Gurun, anu manjang kidul ti Peru ka kalereun Chili, nya éta nejvysušenější na deserts sahenteuna Asezare populata di dunya. Numutkeun studi NASA, aya hiji curah hujan taunan ngeunaan 1 mm sarta dina loba tempat teu hujan nepi ka 400 taun. Sarta di tengah gurun meureun pernah! Hawa aya dibasajankeun antara 40 na 5 derajat peuting, sabab aya ogé jadi garing nu aya euweuh jalma moal bisa hirup. Masih asalna mummy manusa pangkolotna di dunya Peruvian Atacama gurun sabab iklim garing téh sampurna bisa tetep! Dina eta tempat kungsi rébuan taun ka tukang euweuh ayeuna leungit peradaban, nu meureun maot salaku hasil tina bencana alam.

Friedrich Max Uhle

ahli ngeunaan jaman baheula Jerman Max Uhle Friedrich (1856-1944) di awal abad ka tukang, diurus sajumlah wewengkon panalungtikan Amérika Kidul na ieu ahli ngeunaan jaman baheula mimiti anu ilmiah digambarkeun budaya mummy Činčoro https://en.wikipedia.org/wiki/Chinchorro_culture. Galur Ieu utamana fokus kana fishing sarta moro sarta mukim di Peru kidul saméméh ngeunaan 3500 - 9000 sababaraha taun ka pengker. Kituna téh mummies kituna Peruvian tina sababaraha millenniums heubeul batan mummies Mesir! Di handap ieu mangrupakeun catetan dipikawanoh pangkolotna artifisial mummified jalma anu sahenteuna 2000 taun heubeul batan mummies Mesir. Tapi di dieu timbul patarosan, dimana datang ti na naha mummifying metoda ieu sabenerna dijieun usaha misalna hiji bisa dilestarikan tetep manusa? Pangkolotna jadi jauh kapanggih, hiji mummy Peruvian ngahontal umur taun ampir 9040!

Ieu oge aneh yén budaya Činčoro tétéla lacked hirarki sosial dina formulir anu sarua sakumaha eta bisa kapanggih dina peradaban kuna lianna. Kumaha, teras, bisa jadi keur sababaraha millennia? Arkeolog na antropolog masih teu kapanggih jawaban, sarta ku kituna wewengkon ieu masih ngayakeun panalungtikan deui. Loba budaya Amérika Selatan disembah dewa Sawarga, tangkorak elongated na bulu beureum atanapi blond, nu ciri loba pamingpin budaya kuna kungsi disebut tangkorak elongated jeung jalma Viracocha! mummies humanoid leutik kapanggih di gurun di 2003, asal sengketa, sarta tungtungna dikonfirmasi yén ieu henteu sésa-sésa jalma biasa, saperti sababaraha ahli geus kabukti yén sabalikna nyaeta leres tur eta anjeunna bisa diterbitkeun na anyar ilmiah diajar.

peradaban kuna

séjén arkeologi timuan wangsit yén gurun paling gersang tina dunya aya saméméh 2500 - 5000 sababaraha taun ka pengker bener streaked peradaban. Aya anu manggihan ruruntuhan dua kota di oase, nu éta lajeng masih cukup cai kana safeguard manusa, sato jeung malah tatanén. Kahiji ieu approx kota heubeul. 3200 taun 5000 nu lianna; Eta geus mangrupa puseur iman jeung upacara patali, nu paling dipikaresep éta teu warga permanén. Puseur, anu ieu dedicated ka iman, diadegkeun lila saméméh pakampungan, sarta engké dua situs anu dipisah ku hiji kilométer. Tapi saha atanapi naon anjeunna disembah, arkeolog teu nyaho, teu bukti dokumenter aya. Papanggihan anyar anu nembe diterbitkeun dina diajar Universitas Cambridge. Dina kuburan lokal munggaran kapanggih objék emas anu asalna ti Amazon sarta kapuloan Samudra Pasifik. Nu bakal hartosna yén budaya Činčoro geus di kontak kalayan peradaban kuna jauh?

Artikel nu patali

Leave a Reply