Terapi craniosacral munggaran kuring dina Edit rehe

5452x 25. 11. 2018 1 maca

terapi Craniosacral - pikeun batur istilah akrab pikeun batur sagemblengna kanyahoan. Kuring belonged ka grup kadua. Sagala hal esoteric jeung kamampuan intelek unexplained salawasna approaching pisan cautiously sarta kalawan Teu Percaya hébat. Jadi mimitina urang coba nulis naon nya terapi craniosacral na kumaha bakal anjeun, sakumaha umumna dijelaskeun, bisa ngabantu.

terapi Craniosacral

Sagala stress untreated, tegangan, trauma, ngumpulkeun dina jaringan awak jeung dina tempat ieu lajeng ngabalukarkeun thickening sarta watesan gerak atawa stagnation. Tujuan terapi craniosacral nyaéta pikeun nyorong ulang nomeran hubungan kaséhatan anu bisa ngakibatkeun kana pola disolusi tina tegangan tur malikkeun kasaimbangan.

biodynamics craniosacral nya éta métode déskriptif pisan hipu tur éféktif nu alami restores kasehatan awak manusa. Nalika urang masihan awak kasempetan bisa inget keur prinsip formative-Na, salawasna neangan keur diri kalawan cara anu pangalusna. Lamun sistem kami geus di sababaraha tingkat di imbangan, berkat biodynamics craniosacral di dinya salaku sakabeh mulih, duanana mental jeung fisik.

Naon anu jadi sabab eta aksi kitu saeutik boga konsekuensi jadi pinunjul? parobahan leutik di tingkat komunikasi antara sél jeung métabolisme maranéhanana sarta séntral cairan anu pohara kuat dina jangka panjang. Teu kawas métode invasif mana parobahan nu gancang tur badag, tapi di tingkat sélular, maranéhna mah henteu. Ku alatan éta, sagalana geus lalaunan wangsul deui.

Boga terapi craniosacral Teu Percaya

Nalika kuring baca pedaran téks terapi kranisakrální luhur, éta tindakan minangka ubar pikeun sakabéh masalah. Kita Hayu rusak, psikologis dina handap, ninggalkeun na kaséhatan rukun. Kabéh dumasar touch. Tangtu teu jadi basajan. Teu a sual salah mangga buka na paling importantly, Jigana oge perlu klien kolaborasi jeung luar terapi. Éta kudu "hayang" pikeun ngaganti status anjeun, teu cicing di dinya kusabab kahayang disumputkeun pikeun nengetan atawa ni'mat dipikacinta leuwih (kayaning: basa kuring gering, beuki Anjeun nengetan kuring). Salah sahiji hal pangpentingna nyaéta pikeun milih hiji pituduh alus pangalaman ieu sareng paling importantly, coba éta "Believe" (nu ieu tantangan keur kuring).

Nuhun ayeuna mah babaturan na pangadeg loka Sueneé Semesta Sueneému Kuring meunang kontak dina Edit Tichou (www.cranio-terapie.cz), Mana terapi dipigawé dina bagian éndah Iraha ngan craniosacral - Radotín (ku jalan, aya walks éndah, sanggeus perlakuan kuring nyarankeun ka buka Berounka na ngan ngarasa -! Geulis).

Pangalaman mimiti terapi craniosacral di Edit rehe - wilujeng sumping

Lamun kuring indit ka terapi munggaran kuring edit, kuring kungsi perhatian dina diri, naha kuring milik sakelompok jalma anu "ngarasa hal" anu abdi tiasa ngarasa bédana a. Tur sabenerna lumangsung béda dina persepsi kaséhatan sarta psyche kuring? Urang kabeh gaduh masalah urang, sarta kuring ngagaduhan eta, jadi Teu sangka - naha henteu coba eta?

Sanggeus kadatangan kuring di kantor ngeunaan Edita I ieu pisan pleasantly kaget ku interior nu geulis. Khu warna héjo anu calms na tunes pikaresepeun. Kuring ogé kaget ku Edit amis-Nyanghareupan pikeun nempo kuring sareng wilujeng sumping haneut sarta nembongkeun sagalana aya. Kuring meunang tea tina pilihan Anjeun.

Dina sudut fase awal, urang diuk handap sarta dikaitkeun kumaha kuring ngarasa, naon bothers kuring kumaha kuring hayang ngaronjatkeun. Salila obrolan kadang manehna nanya, naon jeung dimana persis kuring ngarasa lamun kuring ngabejaan deui (tekanan, softness, palpitations) - coba eta leuwih anjeun kantos pikir beurang. Ieu moal jadi gampang :-). Dituturkeun ku hiji bubuka ka grounding sarta sambungan ka bumi. Panon ditutup, dengekeun sora nice jeung gambar awak.

Pangalaman mimiti terapi craniosacral di Edit rehe - dina korsi dek

Saterusna kuring dipindahkeun ka dipan. Diasah. Dina sirah sarta hampang dengkul mah sayah, abdi ieu ditutupan ku simbut sarta ngan ngarasakeun nu sepi. Edit salawasna ngawartoskeun kuring dimana anjeunna némpél, keuna awak kuring ku duanana leungeun jeung dilaksanakeun. Sababaraha menit. Kusabab ieu mah capé, pikiran kuring angkat ka overdrive, ieu hese coba mun "Cicing turun" na mikir nanaon. Tapi kadang hasil, anu panjang eta nyandak, beuki I junun "off". Kuring ngarasa kawas sésana nice.

Sampel touch ku salah sahiji klien

Sanggeus sababaraha waktu Edit robah gaya toél jeung stylus gantina. Sanggeus robah kieu saatos sababaraha menit kuring mimitian ngarasa sacara harfiah fisik gelombang sarta tingling nu indit ti bagian paling intim tina awéwé ngaliwatan thighs kana tips tina ramo-Na. Ieu teratur. Karasaeun ngeunaan kawas lamun anjeun boga cup hiji tina na kana cai dripping (ieu bagian sepi) jeung lamun spills getih, anu bagian tina cai "lemes kaluar" (ngan gelombang - dinya kadang pikaresepeun, tapi pohara kuat), sarta prosés nu ngulan .

Abdi skeptic, nya éta heran awak bisa ngabales ka touch mere. Ngédit lajeng sagalana kuring nyarios sareng dipedar yén ngan kieu kuring dina lambak ninggalkeun énergi akumulasi stres sarta sangsara. Hiji anu trapped dinya. Na kuring stress kompartemen abdi deeply.

Sanggeus ninggalkeun, abdi ngarasa nyaman jeung ngarasa teuing happier. Ngédit PR abdi ngan masihan hiji try sahenteuna sababaraha kali salila poé mikir ngeunaan kumaha kuring ngarasa jeung dimana abdi tiasa ngarasakeun eta. Sarta ngan ngarasa.

kacindekan

Kuring moal nulis yen saprak Kami sapinuhna dina urutan jeung psikologis well-mahluk, tangtosna, merlukeun robah total tina gaya - kirang nu saraf na leuwih ngarasakeun kaéndahan hirup. Langkung forgiving, kirang ngahukum. Candak pelesir ti hal paling biasa. Na Kuring keur dipake dina eta. pangalaman ieu némbongkeun kuring acan (bisi kuring jeung ngabuktikeun) yén terapi craniosacral teu ukur fiksi anu awakna estu aktif fisik. Sajaba Edit rehe nyaéta awéwé pisan nice kalayan sora incredibly tenang jeung panon. Ngan ayana dirina boga sejen harmoniously. Edit Hatur nuhun tur I kasampak maju ka pasamoan.

rekomendasi

Ku kituna lamun anjeun mental exhausted, capé, Anjeun kudu nyeri dina awak anjeun, atawa ngan saukur rék ngarasa leuwih alus, pastikeun pikeun terapi craniosacral buka na nangtoskeun pikeun diri naha na kumaha anjeun ngarasa. Kusabab pangalaman sorangan ...

Edit rehe bisa ngahubungi ku telepon 723 298 382 atanapi liwat website www.cranio-terapie.cz.

V balanja Sueneé Semesta Anjeun oge bisa manggihan VoucherLamun hoyong ngahaturanan pangalaman ieu batur deukeut.

Artikel nu patali

Leave a Reply